Az EndoBlog Endometriózis Világnapi Ajándéka

Idén az endometriózis világnapja alkalmából annyi temérdek meglepetéssel készültünk nektek!

Először is megválasztottuk a 2017-es Év Inspiráló Nőjét, aki a hagyományteremtő vándordíjat kapta idén, az első ízben megrendezett pályázaton. Urbán Ritával készült interjúnkat ITT olvashatjátok.

Másodsorba egy isteni finom endometriózis diétába illeszthető receptet is kaptok ajándékba, olvassátok, fogadjátok szeretettel, az EndoBlogtól megszokott módon villámgyors, finom, egészséges!

Hogy honnan vettem ezt a receptet? Nos, ez a harmadik nagy meglepetésünk: éppen egy évvel a nagy sikerű Az Igazi Endometriózis Diéta Receptkönyv megjelenése után érkezik a második rész, vadúj ízekkel, vadiúj receptekkel, a speciális célok eléréséért, jön jön jön….

Az Igazi Endometriózis Diéta Receptkönyv 2.- Haladóknak!

endometriozis-blog-logo

A negyedik meglepetés, hogy április 10-ig minden könyvünk mellé ajándék EndoBlogos könyvjelző, képeslap és pozitív szuggesztiós karkötő jár! Nézd meg itt: www.endoblog.hu/eshop

Az ötödik hogy szombaton az endometriózisról tartok két órás előadást egy teljesen új szemszögből a Padma Jógastúdió nyílt napján a Facebook esemény oldalát itt találjátok. Remélem, találkozunk!

 

Árvai Nóra

szakpszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró

bejelentkezés: www.endoblog.hu/eshop/booking

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!