Szolgáltatások

 

Az endometriózis az érintett nők életminőségét komolyan befolyásoló betegség. Negatív hatással lehet  mind a párkapcsolatra, mind a szociális életre, munkahelyi, anyagi és időgazdálkodási problémákat is okozhat. Sokszor nehéz megküzdeni a betegséggel, nem pusztán a fizikai tünetekkel, de ráadásul még a következményes gondokkal is, a bűntudat érzésével, a fenyegető meddőség árnyékával, a fájdalmas szexualitással is.

Érthető érzés, hogy jó lenne megosztani ezeket a nehézségeket, de aki nincs benne, sokszor a jószándékú, de tudatlan megjegyzéseivel csak tovább rontja a helyzetet. Barátságok, pár- és családi kapcsolatok csúszhatnak félre, nem egyszer érzik magukat az érintett nők elkeseredettnek, kétségbeesettnek, magányosnak, akkor is, ha valójában nincsenek egyedül.

Pontosan tudom, min mész keresztül, hiszen magam is megküzdöttem ezzel a betegséggel, és cseppet sem bánom, hiszen   tapasztalatomnak és tudásomnak hála mára rengeteg nőnek tudok segítségre lenni.  Azt hiszem, kimondhatom, hogy hiába a több szakpszichológusi, szaktanácsadói diploma, az én legnagyobb tanítom maga a betegség volt.

Mostanra 13 éve segítem az endometriózissal élőket.   közel 1000 EndoBlogos baba, 7 témában írt könyv fonódik  a nevemhez, 20000 konzultációs órányi tapasztalatom van, és el sem tudom mondani, mennyire szeretem a hivatásomat. Az 1000. EndoBlogosbabának is úgy örültem, végigtáncolva az szobámban mint a legelsőnek.

Fantasztikus, elkötelezett, erős nőket ismertem meg a munkám során. Sokan kérdezik, honnan merítem az erőt, engem mi motivál, mi inspirál, pedig a válasz egyszerű.

Ti.

Te!

A te sikered az én legnagyobb büszkeségem.

A te örömöd, az első fájdalommentes menstruációd, a megfogant babád, a te szárnyalásod az én inspirációm minden egyes nap.

 

Szolgáltatásaim

Nálam minden egy konzultációval kezdődik. Megismerlek, beemelsz az élethelyzetedbe, s az első konzultáció végén átbeszéljük, hogyan tudlak téged személyre szabottan támogatni! Egyéni pszichológiai konzultáció,  páros párkapcsolati tanácsadás, egy könyvem, egy kurzusom vagy esetleg az életmód tanácsadás lesz az, ami a legjobb neked.

Ezek olyan irányok szemléltetésül, ami alapján inspirálódhatsz, mi is történik, miket dolgozunk a konzultációk során.

 

  • GOGREEN

Most derült ki, hogy endometriózisod van, esetleg már jó ideje próbálsz mindenféle megoldást, de semmi sem működik, és azt érzed, hogy kezd összeomlani az életed? Diétázol, gyógyszereket szedsz, kimerültél a harcban, az érzelmi hullámvasút pedig rányomja a bélyegét a kapcsolatodra is? Ez az irány Neked szól, ha szeretnéd tudni, hogy hogyan tudsz egy olyan életmódot kialakítani, amivel elérheted a teljes tünetmentességet. Az a módszer, az EndoBlog 4 pillére,  ami nekem és több ezer páciensemnek segített fegyelmezettséget igényel, de távol áll az ebben a témában megszokott túlkapásoktól, elhatárolódik az extremitásoktól, és és egészsségpszichológiailag  is megalapozott.

 

  • ÖRÖMTELI LOMBIK

Ha inszemre, lombikra készülsz,  és aggódsz, nem látod át a folyamatot vagy túlságosan is átlátod…, ha megviseli a betegséggel való küzdelem a pároddal való szövetségeteket  aZ ÖRÖMTELI LOMBIK irány való neked, ahol megfogom  kezed és végig segítelek a folyamat alatt. Megmutatom, hogyan készülj fel a lombikra, hogyan dolgozz a szorongásaidon, hogyan kezelheted az ebben a speciális élethelyzetben téged, titeket érő extra kihívásokat, és hogyan tudd megszeretni a lombikot, segítőtársként, partnerként tekinteni rá, ami segít neked elérni a céljaidat. Az a célom, hogy tájékozottan, felelősen, félelmek nélkül éld meg ezt az időszakot, és tudj figyelni közben magadra és a partneredre is.

 

  •  ENDENDO

Az endometriózis lelki oka, traumafelfolgozás, műtéti felkészítés, kiújulástól való félelem, életminőség javítása, párkapcsolati- és szexuális problémák oldása, női önértékelés és önbizalom fokozása, önelfogadás, a saját testbe vetett hit visszaállítása, örömteli élet fel- vagy újrafelépítése, orvos-beteg kapcsolat javítása, egészségyügyi személyzetbe vetett bizalom visszaépítése, krónikus fájdalom enyhítése, stresszmanagement, meditáció, olyan modern pszichológiai módszerek elsajátítása, amelyből élethosszig profitálhatsz, elfogulatlan szakértői segítség döntési helyzetekben hogy a számodra legmegfelelőbb lehetőséget válaszd legyen az orvos, kezelési mód vagy magánéleti kérdés- ha ezek érdekelnek, az ENDENDO a te irányod.

 

Szeretettel várlak, alig várom, hogy megismerjelek, és elkezdjük a közös munkát!

 

 A bejelentkezés/időpont-egyeztetés menete:

1.Bejelentkezés az online időpont foglaló rendszeren keresztül. A lefoglalt időpontról automatikus visszaigazoló emailt kapsz.

2. Előre utalással elküldöd az egyéni konzultáció díját a visszaigazoló emailben található számlaszámra!

3. E-mailben írd meg a számlázási címedet,  ahová elektronikus számlát küldök Neked.

4. A megadott időpontban leülsz a  gép elé, bejelölsz Skype-on (arvainori néven megtalálsz)  és ugyanúgy zajlik a konzultáció, mintha személyesen találkoztunk volna, videóval, csendes, nyugodt körülmények között.

5. Ha a Skype helyett más formát választanál a konzultációkhoz, Viber, Zoom, Facetime, Messenger Audio, Whatsup lehetőségeket is választhatsz még. Ha ezt szeretnéd, írd meg nekem a visszaigazoló e-mailre válaszolva!

 

Szeretettel várlak, alig várom, hogy megismerjelek, és elkezdjük a közös munkát.

Árvai Nóra

szakpszichológus, szaktanácsadó, szakíró- 13 éve az endometriózissal élőkért

erteddolgozunk– Itt tudod letölteni a kis e-bookot a közös munkánk lehetséges formáiról. Ha ezt elolvastad, foglalj egy első konzultációt és az alapján már én is segítek neked, hogy mi a számodra legmegfelelőbb metódus.

A könyveim, kurzusaim mellé extrakéntzárt, privát Facebook csoport tagságot is kaphatsz, ahol rendszeres élőkkel, könyvajánlókkal, videókkal, meditációkkal, játékokkal várlak egy támogató, szuper közösségben, rémsztorik és panaszáradat nélkül!

 

Szeretettel várlak, alig várom, hogy megismerjelek és kiderüljön, milyen csodát tudunk alkotni együtt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!