Szolgáltatások

 

Az endometriózis az érintett nők életminőségét komolyan befolyásoló betegség. Negatív hatással lehet  mind a párkapcsolatra, mind a szociális életre, munkahelyi, anyagi és időgazdálkodási problémákat is okozhat. Sokszor nehéz megküzdeni a betegséggel, nem pusztán a fizikai tünetekkel, de ráadásul még a következményes gondokkal is, a bűntudat érzésével, a fenyegető meddőség árnyékával, a fájdalmas szexualitással is.

Érthető érzés, hogy jó lenne megosztani ezeket a nehézségeket, de aki nincs benne, sokszor a jószándékú, de tudatlan megjegyzéseivel csak tovább rontja a helyzetet. Barátságok, pár- és családi kapcsolatok csúszhatnak félre, nem egyszer érzik magukat az érintett nők elkeseredettnek, kétségbeesettnek, magányosnak, akkor is, ha valójában nincsenek egyedül.

Pontosan tudom, min mész keresztül, hiszen magam is megküzdöttem ezzel a betegséggel, és cseppet sem bánom, hiszen   tapasztalatomnak és tudásomnak hála mára rengeteg nőnek tudok segítségre lenni.  Azt hiszem, kimondhatom, hogy hiába a több szakpszichológusi, szaktanácsadói diploma, az én legnagyobb tanítom maga a betegség volt.

Mostanra 11 éve segítem az endometriózissal élőket.  800-nál is több EndoBlogosbaba, 8 témában írt könyv fonódik  a nevemhez, 25000 konzultációs órányi tapasztalatom van, és el sem tudom mondani, mennyire szeretem a hivatásomat. A 800. EndoBlogos csodababának is úgy örültem, végigtáncikálva az irodán, vagy az éjszaka közepén felébredve, mint a legelsőnek.

Fantasztikus, elkötelezett, erős nőket ismertem meg a munkám során. Sokan kérdezik, honnan merítem az erőt, engem mi motivál, mi inspirál, pedig a válasz egyszerű.

Ti.

Te!

A te sikered az én legnagyobb büszkeségem.

A te örömöd, az első fájdalommentes menstruációd, a megfogant csodababád, a te szárnyalásod az én inspirációm minden egyes nap.

Csomagok

Nálam minden egy konzultációval kezdődik. Megismerlek, beemelsz az élethelyzetedbe, s az első konzultáció végén átbeszéljük, hogyan tudlak téged személyre szabottan támogatni, pszichológiai konzultációt vagy csomag, könyv lesz az, ami a legjobb neked.

Az egyéni pszichológiai konzultáció és a párkapcsolati tanácsadás mellett a következő csomagokat is választhatod, ha az endometriózissal való megküzdésnek kizárólag egy bizonyos szelete érdekel:

  1. ENDENDO

Most derült ki, hogy endometriózisod van, esetleg már jó ideje próbálsz mindenféle megoldást, de semmi sem működik, és azt érzed, hogy kezd összeomlani az életed? Diétázol, gyógyszereket szedsz, kimerültél a harcban, az érzelmi hullámvasút pedig rányomja a bélyegét a kapcsolatodra is? Ez a csomag Neked szól, ha szeretnéd tudni, hogy hogyan tudsz egy olyan életmódot kialakítani, amivel elérheted a teljes tünetmentességet. Az a módszer, az EndoBlog 4 pillére,  ami nekem és több ezer ügyfelemnek segített fegyelmezettséget igényel, de távol áll az ebben a témában megszokott túlkapásoktól, elhatárolódik az extremitásoktól, és és pszichológiailag  is megalapozott. Foglalj ENDENDO csomagot!

Tartalma:

  • 2 életvezetéssel kapcsolatos online kurzus EndoMappa és Így fog most sikerülni az életmódváltás
  • 2 db 50  perces online konzultáció egy a kurzusok előtt, egy a kurzusok után,
  •  az Igazi Endometriózis Diéta KönyvCsomag
  • prémium zárt csoport tagság

2. LOMBIK EGYÜTT

Ha inszemre, lombikra készülsz,  és aggódsz, nem látod át a folyamatot vagy túlságosan is átlátod…, ha megviseli a betegséggel való küzdelem a pároddal való szövetségeteket  a LOMBIK EGYÜTT csomag való neked, ahol megfogom  kezed és végig segítelek a folyamat alatt. Megmutatom, hogyan készülj fel a lombikra, hogyan dolgozz a szorongásaidon, hogyan kezelheted az ebben a speciális élethelyzetben téged, titeket érő extra kihívásokat, és hogyan tudd megszeretni a lombikot, segítőtársként, partnerként tekinteni rá, ami segít neked elérni a céljaidat. Az a célom, hogy tájékozottan, felelősen, félelmek nélkül éld meg ezt az időszakot, és tudj figyelni közben magadra és a partneredre is.

Tartalma:

  • 2 db 50 perces online konzultáció
  • 2 db tájékoztató füzet
  • a nagy Párkapcsolati coaching könyv
  • 4 audiot tartalmazó letölthető meditációs meditációs hanganyag kollekció
  • prémium zárt csoport tagság

Mind a két csomag mellé extraként most zárt, privát Facebook csoport tagságot is kaphatsz, ahol rendszeres élőkkel, könyvajánlókkal, videókkal, meditációkkal, játékokkal várlak egy aktív, szuper közösségben!

A csomagokhoz tartozó könyveket Magyarországon ingyenesen szállíttatom házhoz a GLS Futárszolgálattal.

Szeretettel várlak, alig várom, hogy megismerjelek, és elkezdjük a közös munkát!

 A bejelentkezés/időpont-egyeztetés menete:

1.Bejelentkezés az online időpont foglaló rendszeren keresztül. A lefoglalt időpontról automatikus visszaigazoló emailt kapsz.

2. Előre utalással elküldöd az egyéni konzultáció díját a visszaigazoló emailben található számlaszámra!

3. E-mailben írd meg a számlázási címedet,  ahová elektronikus számlát küldök Neked.

4. A megadott időpontban leülsz a  gép elé, bejelölsz Skype-on (arvainori néven megtalálsz)  és ugyanúgy zajlik a konzultáció, mintha személyesen találkoztunk volna, videóval, csendes, nyugodt körülmények között.

5. Ha a Skype helyett más formát választanál a konzultációkhoz, Viber, Zoom, Facetime, Messenger Audio lehetőségeket is választhatsz még. Ha ezt szeretnéd, írd meg nekem a visszaigazoló e-mailre válaszolva!

Szeretettel várlak, alig várom, hogy megismerjelek, és elkezdjük a közös munkát.

Árvai Nóra

szakpszichológus, szaktanácsadó, szakíró

erteddolgozunk– Itt tudod letölteni a kis e-bookot a közös munkánk lehetséges formáiról. Ha ezt elolvastad, foglalj egy első konzultációt és az alapján már én is segítek neked, hogy mi a számodra legmegfelelőbb metódus.

Szeretettel várlak, alig várom, hogy megismerjelek és kiderüljön, milyen csodát tudunk alkotni együtt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!