A te táskádban mi van?- Újdonság!

Nők egymás közt… mind tudjuk, milyen titkok rejlenek a női táskák mélyén… az a kreatív káosz, amire szerint nem vagyok büszke, mert mindig pont az nincs meg, vagy nincs velem,  amire éppen  szükségem lenne, de ettől még annyira telepakolom a táskáimat hogy a cipzár fogyóeszköz nálam…

 

De ez mind oké, megszoktam már, hogy gyorshívón van nálam a zárszelelő, mert rendszeresen elveszítem a lakáskulcsom, hogy fél óra kétségbeesett kotorászás után sem találom a  tárcám és angyali mosollyal kérdezem az igazoltató rendőrt, hogy Apple Health ID-val igazolhatom-e a személyazonosságomat:-D, és hasonlók.

 

DE! Ami viszont a magamfajta olvasás- és írásmániás lánynak TRAGÉDIA, amikor ebből a dzsumbulyból gyűrötten, megkarcolva húzom elő az éppen aktuális kedvenc könyvemet, naplómat. Na ez no joke!!!

 

A kívül vicces, belül puha plüss anyagú könyv tokok vigyáznak a te táskádban a te kedvenc olvasmányodra is.  Sőt, ha úgy adódik, hogy nem szívesen adod tudtára a villamoson veled szemben utazó nénikének, hogy miről olvasol éppen, akkor nem csak a gyűrődéstől, koszolódástól, de a kíváncsiskodó tekintetektől is megóv.

 

Az én kedvencem a francia kalapos kutyás, el is tettem belőle magamnak, Eliott pedig a border collisat választotta.  Mivel a tokok méretüknél és kialakításuknál fogva amúgy multifunkcionálisak, felhasználásuknak amúgy csak a fantáziád szabhat határokat. Jól mutat környezettudatos csomagólanyagként a fa alatt, sminkeszköz tartóként a fürdőszobád polcán, Eliottnak pedig ez volt a Mikulás-zsákja is.

Böngészd csak végig ezeket a képeket! Szerintem a minták mindent visznek, garantáltan jókedvre derítenek, amikor csak rájuk pillantasz!

Ezeket a környezettudatos, pihepuha tokokat az EndoShopon szerezheted be, kattints IDE! 

Maradjunk kapcsolatban! Itt tudsz találkozni még a velem és a tartalmaimmal:

FB

INSTA

ENDÓ KÖNYVEK

ONLINE KURZUSOK

ONLINE PSZICHOLÓGIAI/ÉLETMÓD KONZULTÁCIÓ

ENDOMAIL

TIKTOK

YOUTUBE ENDOVIDEO

THREADS

ENDÓ KLUB

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!