Endomail

Név

Email

Endomail

Kapcsolódjunk, és kérem az ajándékokat!

Érdemes a legjobb email címedet megadni, és az EndoMailt a kedvencekbe tenni, hogy biztosan semmiről se maradj le.

Legyél a LevelezőPajtásom!

Minden EndoMail feliratkozónak ajándék videó: Az endometriózis lelki oka

+ ajándék

Endometriózis Tünet Csekklista + Tünettérkép amit vigyél magaddal az orvosodhoz hogy megkönnyítse a hatékony kommunikációt és együttműködést

Legyél a LevelezőPajtásom!

Minden EndoMail feliratkozónak ajándék videó: Az endometriózis lelki oka

 

+ ajándék

 

Endometriózis Tünet Csekklista + Tünettérkép amit vigyél magaddal az orvosodhoz hogy megkönnyítse a hatékony kommunikációt és együttműködést

Hogy miért pont ezeket adom ajándékba?

Kezdjük a lelki ok videóval.

Tegnap kaptam egy ilyen levelet az induló EndoStop SisterHood kapcsán. Nem idézem a teljes levelet mert nem akarom, hogy a falat kaparjátok, de egy-két mondat, ami mindent visz és elmondja, miről is szólt a levél, igen:

“Minek ezzel ennyit foglalkozni, a fejben van csak ez az egész, nem is létezik, ezeknek a nőknek kellene egy jót …. ni, (igen, leírta) és meg is oldódna a problémájuk. Az endometriózis lelki oka annyi, hogy nincs egy normális férfi mellettük, aki vinné az anyagi részét a dolgoknak, a nő meg maradna otthon és szülne, ami a dolga. De nem, karrier kell, pénz kell, minden kell, aztán megy a csodálkozás, hogy 38 évesen nem jön a gyerek, csak a hasfájás… “

Na. Hát ennyit idéztem, ezek voltak a legszalonképesebb mondatok.

Sokat meséltem már arról, mit gondolok az “endometriózis lelki oka” című, a netről és sokszor sajnos még szakemberektől/önjelölt szakemberektől is ránk zúduló áldozathibáztató elméletekről, amiket jótanácsoknak álcázva kapnak az érintettek csőstül kéretlenül is.

A baj ezzel az, hogyha sok esetben egy krónikus betegséggel, fájdalommal, a teszt felett hónapról hónapra csalódással szembesülő nő bizony érzelmileg kiszolgáltatottabb állapotban lehet.

Az a mondat, amin egy jó napon csak megrántja a vállát és felröhög, a negatív teszt vagy az újabb műtét kitűzésének napján hatalmasat tud ütni, olyan sebet okozva, amelyből aztán még nehezebb felállni és tovább menni előre.

Ez a levél volt az utolsó csepp a pohárban.Ezért készítettem nektek  egy videót arról, hogy 12 év endometriózissal élő nőkkel való munka, 25000 óra konzultációs tapasztalat után mit gondolok szakpszichológusként és szaktanácsadóként arról, mi az “Endometriózis lelki oka.”

Kapaszkodj meg, mert vágatlan, fésületlen-a fent idézett e-mailnek az elolvasása után tegnap este úgy ahogy voltam otthon, kinyúlt FIAT 500-as pólóban, mikrofont piszkáló macskával és a földön kiborult táskámmal a háttérben egy szuszra eldaráltam ezt a videót, így is fél óra lett.

De ne azt nézd, hogy festek rajta én vagy a lakásom.. hanem azt halld meg, AMIT mondok.

És minden alkalommal, MINDIG, amikor szembesülsz egy újabb áldozathibáztató b@llshittel, jusson eszedbe, hogy mi a fontosabb:

Az, hogy mit gondol a az endometriózisról a szomszéd Marikának a lányának a barátnőjének a húga, vagy a ismeretlen névtelen e-mail írogató..

VAGY a 6 diplomás szakpszichológus, aki 13 éve minden nap endometriózissal élőkkel dolgozik.

De ami még ennél is fontosabb, jusson eszedbe, hogy mit gondolsz a témáról TE.

Ehhez egy kis segítség ebben a kócos, de annál ütősebb videóban, amit EndoMailben küldök ki.

A 3 oldalas tünet csekklista és tünettérkép abban segít, hogy számba vehesd azokat a tüneteket, amelyek mögött endometriózis állhat, és hatékonyan tudj kommunikálni az orvosoddal. Az összeszedettség, felkészültség neked felesleges idegeskedést spórol meg, biztosan nem felejtesz ki semmit, amit mondani vagy kérdezni akartál a dokidtól, neki pedig időt spórol és szuperül építi az orvos-beteg kapcsolatot is.

Iratkozz fel te is! Szeretettel várlak, legyél a levelezőpajtásom!

Mi az Endomail?

Ha még nem vagy tagja az EndoMailes VIP közösségnek, még nem késő csatlakoznod.

Ez egy ingyenes hírlevél magazin, amivel tudatos nőként sokat tehetsz az egészségedért és tájékozottságodért a legújabb kutatások és lehetőségek kapcsán, ráadásul rendszeresen csak EndoMaileseknek szóló meglepetésekkel is megörvendeztetlek benneteket.

Gyere te is!

 Egy levél minden kedden, ami örömöt hoz.

Mi minden van benne?

 • segítség az új, egészséges életmód-szokásaid kialakításához
 • Az Igazi Endometriózis Diéta nem is diéta, hanem életstílus, életmód-rendszer, és ami a legjobb: igazi örömforrás, rendszere, vadiúj recepteket osztok meg az Endomailesekkel
 • rendszeres új, letölthető ajándék segédanyagok, például életmód napló, napi étrend, Greendoblog kihívás tippjei ebook, stb…
 • a legújabb endometriózis kutatások eredményeinek megosztása
 • fontosabb blogbejegyzésekről való értesítés
 • szórakozás, kikapcsolódás, nyereményjátékok, ajándékok
 • néhány extra mennyei endometriózis diéta recept, amelyeket  máshol nem teszek közzé
 • értesítés legfrissebb programjainkról
 • erőmerítő történetek egymás tollából
 • heti pozitív: egy-egy kedves üzenet minden hétfőn: hogy jól induljon a hét
 • programajánlók, könyvajánlók, hírek, érdekességek
 • És egy kis EXTRA: titkos videók kizárólag EndoMail tagjaink részére! (receptek, endojóga, endostrengh torna, interjúk, szakértők… csak nektek, SEHOL MÁSHOL!):-)
 • speciális kuponkódok, kedvezmények csak Endomaileseinknek
 • ajándék videó: Az endometriózis lelki oka

Hétről hétre egy email-ben tájékoztatlak a legújabb endometriózissal kapcsolatos kutatásokról, azok eredményeiről, illetve szólok, ha fontosabb blogbejegyzés kerül fel a honlapra.

Az Endomail tagokat időről-időre ajándékokkal, nyereményjátékokkal, kedvezményekkel örvendeztetjük meg. Ez nem egy szokásos, egyszerű hírlevél, ezeket az email-eket én írom, nem egy robot időzíti őket, bármikor válaszolhatsz, én is igyekszem mindenre hamar reagálni.

 

Endomail- egy levél, ami örömöt hoz

Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Adatvédelmi irányelveinkről tájékozódhatsz a honlap Adatvédelmi Tájékozató menüpontjában.

Név

Email

Endomail

Kapcsolódjunk, és kérem az ajándékokat!

Érdemes a legjobb email címedet megadni, és az EndoMailt a kedvencekbe tenni, hogy biztosan semmiről se maradj le.

Ügyfeleim mondták

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!