#endosikersztorim Adrienn sikersztori Endomarch 2019 az EndoBlog.hu-nál

Kedves Nóri!
Az én sikersztorim:
Az én történetem is már több mint 10 éve kezdődött. De nem is az orvosokkal való küzdelmemről, vagy a fájdalomtól való fetrengéseimről szeretnék írni, mert azt TI úgy is ismeritek.

Inkább arról szeretnék mesélni, ami utána történt velem. Elvesztettem a lábam alól a talajt, mert mint JÓ beteghez híven én is elkezdten bújni az Internetet, és gyűjteni az információkat. Engem az érdekelt a legjobban, hogy mit ehetek és mi az amit NEM! A végén már ott tartottam, hogy szinte mindent kizárzam, de alig találtam olyat, amit tudtam enni. Ráadásul a nem kiegyensúlyozott étkezésem miatt a hajam is elkezdett hullani.

Nórinak (Árvai Nóri) köszönhetően szépen lassan, de elkezdtem felismerni, hogy mi az, ami jó nekem, a testemnek és a lelkemnek egyaránt.

Nekem a táplálkozásomban való változások is már nagyon sokat segítettek.

A számomra megfelelő étrend megtalálása után elmondhatom, hogy szinte tünetmentes vagyok lassan 1 éve. A fájdalmaim 10-ről 1-re redukálódtak, a menstruációm egyáltalán nem fáj.

Én abban találtam meg a megoldást, hogy csakis ellenőrzött helyről vásárolok húst (háztól, bio gazdálkodásokból, ahol tudom, hogy nem kaptak antibiotikumokat, hormonokat és még a táplálékukra is odafigyelnek). Ugyanígy odafigyelek a növényekre és a többi alapanyag beszerzésére is. Szinte mindent én készítek el. A kész termékeket nagyon alaposan elolvasom az alapanyagok miatt (kerülöm a szóját és mindenféle tejszármazékot).

Olyan szerencsés vagyok. Az egészségem már jobb állapotban van, mint a betegségem előtt talán bármikor is.

Köszönöm Nórinak, a családomnak, de legfőképp a páromnak.”

Köszönöm

Adrienn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!