GreEndoBlog Zöld Július Kihívás- itt a 31 ökotudatos tipp összefoglalója

Sok kicsi sokra megy! Idén júliusban minden nap egy-egy trükköt, tippet mutattunk be,  amivel te is könnyedén hozzájárulhatsz a klímaváltozás következményeinek csökkentéséhez.

Itt tudsz feliratkozni a GreENdoblog zöld tippjeiért:
www.endoblog.hu/endomail

Csak egy példa, hasonlókat kaptatok a kihívásban minden egyes nap.
Köszöntelek az EndoBlog Zöld Július Kihívásában!

Ez a kihívás valójában egy tréning, ahol egész hónapban minden nap egy tippet, trükköt, használható és a mindennapi életbe könnyedén beilleszthető rutint kaptok, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy csökkentsd az ökológiai lábnyomodat, és hozzájárulj a klímaváltozás mérsékléséhez. Sok kicsi nagyon sokra megy! Tarts velünk te is!

GREENdoblog 1. nap

Vattapamacsok a fürdőszobában, egy a micellás vízhez, egy a szemfesték lemosáshoz, egy a tonizáláshoz, és néhány csak úgy felfrissülni a nagy melegben…

Apróságnak tűnik, de gondolj bele, hány vattakorongot használsz el ezzel a lendülettel egy nap, egy hét, egy hónap, egy év alatt.

Mai praktikus tippem az mosható arctisztító kendő, nekem a képem is látható Wipe vált be, de számtalan újrahasznosítható vattakorong fajta elérhető már. Azért szeretem, mert elég vízzel kimosni, pillanatok alatt megszárad, puha és szuper higénikus, utazáshoz is tökéletes, minden táskában elfér, és ami a legfontosabb: nem dobod ki minden arctisztítás után, 1000 használat belefér ebbe a kis kendőbe.

Nem mindegy: 1 kendő vagy 1000 vattapamacs? Sok kicsi sokra megy!

Kövesd az EndoBlog.hu hivatalos facebook oldalát a környezetbarát tippekért, ITT találod őket.

A tréningből csináltunk egy csodaszép ebookot, amelyet fogadj tőlünk ajándékba.

Most, hogy minden bizonnyal te is szeretnél úgy élni, hogy a világnak ne árts vele, érdemes apró változtatásokat eszközölnöd a mindennapokban. Ezekhez a tolerálható, egyszerű lépésekhez ad segítséget érkező ajándék összefoglalónk mind a 31 tippel, iratkozz fel rá most ITT!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!