Monday motivator – Hamarosan könyvünk is lesz!, és beszámolok az első Endometriózis csoport Tréningről

Sziasztok!

Ezen a  héten a Monday Motivatorban egy nagy örömhírrel szolgálok: ha minden jól megy, június elejére elkészül az Endometriózis könyv. Már csak a grafikuson múlik a dolog, én nagyon izgulok, mert szeretném, ha az Ünnepi könyvhéten mutathatnám be Nektek a könyvet.  A Vörösmarty téren, a Medicina Kiadó sátránál tervezzük a debütálást, dedikálással egybekötve. Számítok Rátok, osztozzatok velem az örömömben, hiszen ez a könyv Mindannyiunkról, s Mindannyiunknak szól.  Tényleg itt vagyunk hát a célegyenesben, egészen hihetetlen érzés, alig várom, hogy a kezemben tarthassam, és nagyon nagyon remélem, hogy jókönyv-illata lesz.:-)

Röviden beszámolok Nektek az első Endometriózis csoport szombati találkozójáról. Azaz nem is én, hanem engedjétek meg, hogy az egyik kedves résztvevő sorait idézzem nekem írt leveléből.

„Fantasztikus élmény volt számomra a szombati nap. Megnyugvás volt látni, (…)hogy itt van rajtam kívül  ennyi gyönyörű nő, erősek, szépek, ha az utcán elmennék, sosem gondolnám, hogy beteg. A tréning segített észrevennem, hogy én is ugyanilyen vagyok, ugyanilyen erős, és gyönyörű, és NŐ, így, csupa nagy betűvel. Nagyon élveztem a gyakorlatokat, hihetetlen energiákat szabadítottak fel bennem, és ezekkel az energiákkal dolgozom azóta is, folyamatosan jár az agyam és érzem, hogy elindult bennem valami, valami, ami most már oda fog vezetni, ahova menni szeretnék. Nagyon jó volt együtt lenni, és jó volt, hogy eszünkbe sem jutott keseregni, sőt, régóta nem nevettem ilyen jóízűen, mint szombaton, Veletek. Nagyon élveztem az együtt töltött napot.Köszönöm ezt az élményt Mindenkinek!”  Annamari

Ezekkel a szép gondolatokkal, jó hírekkel szeretnék Nektek energikus, vidám hetet kívánni!

Árvai Nóra

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!