Endó diétás megfontolások

Hogy vagytok? Ne feledkezzetek el róla, hogy folyamatosan várom finom és egészséges receptjeiteket. Ha van olyan ötleted, amit szívesen megosztanál velünk, küldd el a contact@endoblog.hu email címre, és megjelenhet a blogon.  Garantált, hogy sokaknak segítesz vele, úgyhogy csak semmi lustaság, ragadj tollat (billentyűzetet) és írd meg nekünk a  kedvencedet!

Most nem recepttel készültem Nektek Kajaszerda alkalmából, hanem egy kis személyes vallomással arról, számomra mi a lényeges a táplálkozás, az ételek elkészítése során. Továbbra is fontos szempont, hogy a mindennapi teendők közepette nem tudok hosszú órákig a  konyhában tenni-venni, de ennek ellenére ragaszkodom az értékes, gyógyító és ízletes fogásokhoz.  Szeretem magam készíteni az ételeket, mert csak így tudom valójában, hogy mi az, amit megeszek.  Tudom, hogy már a „bio” sem mindig bio, így fontosnak tartom megnézni, hol és kitől veszem az alapanyagokat, hozzávalókat. Hetente egyszer csinálunk nagybevásárlást, piacozást, és igyekszünk nem túl sokat átszaladgálnia sarki kisboltba.:-)

Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok fontosnak ezzel a témával kapcsolatban.  Ügyeltek arra, hogy amit esztek, egészséges legyen? Van valamilyen bevált trükkötök, amivel megszerettettétek a család apraja-nagyjával a zöldségben, gyümölcsökben gazdag táplálkozást? Van, amire különösen odafigyeltek a bevásárlás során?

Várom véleményeiteket, gondolataitokat a témában, akár kommentben, akár e-mailben, mert hétfőn a  Monday Motivatorban  a táplálkozással fogunk foglalkozni.

További szép napot kívánok Nektek!

Árvai Nóra

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!