Újabb egészséges kenyérfeltét receptjét hoztam el nektek, ő a
Sült padlizsánkrém
Hozzávalók:
3 padlizsán,
4 ek olívaolaj,
1 lilahagyagyma,
1 ek balzsamecet,
2 gerezd fokhagyma,
3 ek friss petezselyemzöld,
himalájai só, őrölt bors,
1 pritaminpaprika,
Elkészítés:
A padlizsánokat süsd meg minden oldalról alaposan, a héját húzd le, húsát vágd apróra. Az olívaolajat a balzsamecettl, a zúzott fokhagymával, a finomra aprított lilahagymával, a felaprított petrezsemlevéllel ésa sóval, borssal keverd össze. A felkockázott padlizsánokat és a paprikát forgasd bele ebbe az öntetbe, és minimum két órára rakd ahűtőszekrénybe. Pirítóson, vagy friss teljes őrlésű magos kenyéren tálald!
Árvai Nóra
Leave a Reply