Endometriózis a világ körül: Zágráb, Split

Meleg ölelésemet küldöm a csodálatos Horvátországból! Mint azt tudjátok, megkezdtem három hetes szabadságomat, amelynek első hetét itt töltöm, most is innen a tengerparti AirBnb-s házikó szeles erkélyéről írom ezeket a sorokat, Karma kutya társaságában.

Nemrég érkeztem a futásból, és mivel – igen, ilyet is tudok, otthon hagytam az IWatchomat, fogalmam sincs hány kilométert futottam és milyen átlagsebességgel, és bizony, közben meg-megálltam, hogy megmutathassam Nektek ezeket a gyönyörű  fotókat a helyekről, ahol járok.

Zágrábban főleg kultúrálódtunk, múzeumokat, galériákat, templomokat és műemlékeket látogattunk meg, vegán éttermeket fedeztünk fel na meg egy finom borbárt. Plitvizén, bár hideg volt, megcsodálhattuk a hatalmas vízeséseket és a csillogón áttetsző türkizkék vizet. Karma kutyát ezúttal elkerülte a pánikroham a hajón.

zagreb

Tegnap érkeztünk Splitbe, természetesen Volvi, az öreg csotrogény de hőn szeretett Volvom ismét kifejezte, hogy nem szereti a horvát autópályákat. Ezúttal szakadó esőben gondolta úgy, hogy az ablaktörlőre valójában nincs szükség a vezető oldalon többé. Szerencsére akadt segítség, így végül megérkeztünk, és jöttünkre két órára az eső is elállt. Bár az időjárás nem kedvezett a tavaszi nyaralásnak, végül négy alkalommal is volt alkalmam futni a tengerparton, hullámmorajlásban, sirályrikoltásban, sós-párás tengerillatban.

Egyik nap korán keltem, és a szemerkélő esőtől sem zavartattam magam, jól beöltöztem és napkeltekor lekocogtam a tengerpartra jógázni. Csodálatos élmény volt, mindenki más az igazak álmát aludta még, én pedig bemelegítésképpen néhányszor üdvözöltem a napot és rögtönzött me-time jógaórát csaptam magamnak.

tengeres

Hihetetlenül feltöltő élmény volt ez a pár nap, nagyokat enni, aludni, sportolni, sétálni, felfedezni-  most pedig még több energiával, még több lelkesedéssel telve alig várom, hogy az utolsó simítások elvégzése után kezetekbe tudjam adni az Igazi Endometriózis Diéta könyv második részét, a Haladóknak-ot. Ez a könyv a speciális célok eléréséről szól, és az első receptkönyv tudásanyagára épít. Azokhoz szól, akik már elsajátították az Igazi Endometriózis diéta alapjait és filozófiáját, és most újabb vizekre eveznének, új ízeket szeretnének,  vagy új célok hajták őket. Nem csak a gyógyulás, hanem most már az intenzívebb sportolás, az alakformálás, hízás vagy fogyás, izmosodás, terhesség, szoptatás,  valamint ünnepi fogások elkészítse endometriózis diéta mellett.

Szóval, hamarosan…

Addig is, jelentkezz be hozzám, az iroda hamarosan újra kitárja kapuit, foglalj időpontot itt: IDŐPONTÉRT katt ide. 

Szeretettel várlak, szeretettel ölellek:

Árvai Nóra

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!