Az Endoblogtól megszokott módon finom, gyors és egészséges recettel gazdagítjuk a recepttáradat,kóstold meg ezt:
Édesburis egytál
Hozzávalók:
6 db édesburgonya, 12 gerezd fokhagyma, 2 szál póréhagyma, olívaolaj, só, bors. (Ez 2 embernek lesz elegendő egy étkezésre)
Így készítsd el:
A sütőt 220 Celsius fokra melegítsd elő. A burgonyákat tisztísd meg, hámozd meg, közepes kockákra vágd. A fokhagymát is aprítsd fel. A burgonyát tepsibe vagy tűzálló tálba teheted, A fokhagymát szépen terítsd rá. Az egészet himalájai sózd, borsozd és kevés jó minőségű olívaolajjal olívaolajjal kutyuld össze. Nagyjából negyed órára tedd az előmelegített sütőbe. Közben a póréhagymát vékony szeletekre vágd és 15 perc múlva szórd rá a burgonyára. Ezután még további 5-8 percig süsd őket együtt is. Díszítheted kedvedre friss póréhagymával, csírákkal!
További finom és egészséges receptek az új Az igazi Endometriózis Diéta c. könyvünkben! Ez a recept hamarosan megjelenő új könyvünkből való, keresd nemsokára az Eshopban!
pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró,
Bejelentkezés: www.endoblog.hu/eshop/booking
Leave a Reply