Meg lehet gyógyulni az endometriózisból?

Sziasztok!

Nagy örömmel mutatom be Nektek a Magyar Endometriózis videót, amelyet Facebook csoportunk, az Endometriózis- Összefogás a gyógyulásért! közösség lelkes tagjainak szereplésével készítettem.

Ezúton is szeretném megköszönni Mindenkinek, aki csatlakozott az Add az arcod!  kampányhoz, és szereplésével is  segít abban, hogy minél többen megismerjék az endometriózis tüneteit, illetve megértsék, hogy bármelyikünk érintett lehet.  ebben a videóban is fiatal, gyönyörű nők szerepelnek, akikről senki sem gondolná, hogy egy súlyos betegséggel élnek, vagy éltek együtt.

Íme a videó, szabadon megosztható:

Ezenkívül, kíváncsi vagyok a véleményetekre, mit gondotok, meg lehet gyógyulni az endometriózisból, vagy pusztán a  tünetmentességet lehet elérni?

Nagyon sokan írtátok, panaszoltátok, hogy bármilyen hasi panasszal fordultok orvoshoz, ha meghallják, hogy ebben a  betegségben szenvedtek/szenvedtetek, akkor az össze tünet le van tudva azzal, hogy endometriózis okozza, legyen az vírusos bélfertőzés előtti hasi görcsök, gyomorrontás, sőt, egy ízben még vakbél gyulladást is majdnem elintéztek ennyivel…

Nektek mi a tapasztalatotok? Sikersztorikat is várok, kíváncsi vagyok, ki hogyan gyógyult meg,  honnantól tekint magára újra egészséges nőként?

( www.facebook.com/endometriozisnelkul) is, vagy írhattok emailt ezzel kapcsolatban a contact@endoblog.hu-ra.

Gondolom, nem árulok el nagy titkot, hogy én szilárdul hiszem, meg lehet gyógyulni, sőt, meg is kell gyógyulni. Hogy aztán „jelenleg tünetmetes endometriózis betegnek” vagy gyógyult, egészséges nőnek titulálnak-e bennünket, az már más kérdés…

Szeretettel kívánok Nektek szép hetet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!