10 éves az Endoblog- őrült szülinap megabuli

Egy kicsit fiatalítom az EndoBlogot, másodszor ünneplem a 10. születésnapját..

Úgy döntöttem, azt az évet, amikor még csak egy külső blogmotoron futott, nem számítom be. Azt a pillanatot szeretném megünnepelni, amikor először leírhattuk, beírhattuk a keresőbe:

https://endoblog.hu– Az endometeriózis honlap
Valódi Válaszok, BullShitek Nélkül!

Ez a pillanat október elsején lesz 10 esztendeje.

10 év munka, 10 év elköteleződés, 10 év hitelesség, 10 év könnyei és örömei, és mindenekelőtt 10 év SZERETET! Köszönöm az első 10-est, EndoBlog! Még lesz pár ilyen:-)

A következő meglepetésekkel készültem Nektek:

  • Minden kedves RÉGEBBI páciensemnek ajándék mosható, környezettudatos, puha arclemosó korongokkal készültem!
  •  Minden ÚJ,  október első hetében ELSŐ konzultációra bejelentkező páciensemnek ajándékképpen igyenes hozzáférést biztosítok két EndoShopos EndoJóga blokkhoz! (termékenységfokozó jóga, menstruációs jóga)
  • Minden EndoShop vásárlónak október első hetében INGYENES ajándék házhozszállítást biztosítok Magyarország egész területén belül, összeghatártól függetlenül,  Kuponkód az ajándék ingyenes szállításhoz: HelloEndoBlog10
  •  Minden 18000 HUF felett vásárlónknak ajándék választható Tájékoztató Füzetet is csomagolok, melyiket szeretnéd, az Endometriózis tájékoztató füzetet vagy a Termékenységi Nehezítettséggel foglalkozót? Írd be a vásárlásod megjegyzés rovatába, és már küldöm is!
  • 2020 októberétől kezdve minden kedden vadiúj EndoBlog MiniShow aYouTube csatornánkon, amelyben hasznos tanácsokat, szuper ötleteket és inspirációt kapsz az endometriózis, női egészség témakörökben!

ÉS a plusz egy meglepetés:

Két szuper Tanulószoba Program!

Készítettem nektek Benivel, a fiammal együtt (én jógázom, ő kameráz) egy EndoJóga minitréninget, minden napra 5 perc jóga címmel.  A csodás időérzékemnek hála valójában tulajdonképpen minden napra 9 perc jóga lett belőle. 🙂  

A napi EndoJóga foglalkozásokon a következő témákat járjuk körül:

  • Általános átmozgató plusz core EndoJóga
  • Bélrendszer egészsége
  • EndoJóga hasfájás, hasi panaszok ellen
  • Has, alsó has (gyengéden, de hatékonyan)
  • Gátizmok Endojóga Extra

A heti program ára mindössze 2490 forint, a hozzáfárásed pedig korlátlan, így bármikor ismételheted a gyakorlatokat! Az új programot ITT a Tanulószobában találod!

A másik program, amit elérhetővé tettem számotokra a Szárnyalj nehéz időkben is! Ellenállóképesség – és rugalmas alkalmazkodóképesség fokozó programom, 21 napos tréning. 

Ez a téma most különösen aktuális, hiszen a koronavírus okozta gazdasági válság mostmár mindenhol érezteti a hatását, olyan helyzetekkel kell megküzdeni, amelyről idáig úgy vélted, veled aztán soha de soha nem fog megtörténni… segítek, hogy olyan stabil alapot építs ki az életedben és a szokásrendszeredben, egy olyan bázist önnön magadban, amelyre minden körülmények között tudsz számítani.

10 éve, minden egyes nap, veletek, értetek.
10 éve, ha endometriózis, akkor EndoBlog.
10 éve szeretitek
10 éve, ha kell, éjjel, ha kell, nappal
10 éve van egy ismeretlen ismerősöd
10 éve van egy szövetségesed
10 éve nem vagy „endó-egyedül”

Köszönöm a bizalmat, a szeretetet és a felőletek áramló, hihetetlen erőt adó hálát!

A következő tíz évben is minden erőmmel és tudásommal azon leszek, hogy megszolgáljam a bizalmadat!

Az EndoBlog.hu iró-pszichológusa, szexuálpszichológiai szakpszichológus, perinatális szaktanácsadó, life- és párkapcsolati coach, alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus-jelölt, az Endometriózis Lexikon és az Igazi Endometriózis Diéta könyvek szerzője

Bejelentkezés konzultációra ITT
Bejelentkezés konzultációra ITT:

A kedvezményeket az EndoShopban tudod beváltani ITT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!