Ezen az endometriózis világnapon most csendben vagyunk, de a csend nagyon erős – Endometriózis Világnap 2020, egy világjárvány árnyékában

Rendhagyó ez az idei endometriózis világnap, hiszen nem megyünk endomarch-ra, nem veszünk részt rendezvényeken, és ezúttal nem is az endometriózisra való figyelemfelhívástól hangos a sajtó. Az idei endometriózis világnap egy világjárvány árnyékában zajlik. 

Bár most személyesen nem találkozunk, és nem menetelünk együtt, de ha a social distanceinget figyelembe véve, azért valahogy, online és a szívünkben, mégis együtt vagyunk ma is.

Rátok gondolok most, drága EndoBlog olvasók, rátok, szeretett pácienseim. Mindazokra  a nőkre, aki a félelmek, a fájdalmak,  a szorongás ellenére, a meddőség árnyékában is egy pillanatra ma megállnak, egy pillanatra lehunyják a szemüket, és átgondolják, mi mindet vittek véghez, mi mindent álltak ki, hány fronton álltak helyt a tavalyi endometriózis világnap óta.

Műtét.

Vetélés.

Gyógyszer abbahagyása.

Kiújulás.

Gyógyulás.

Meccs saját magaddal a konyhában.

Meccs saját magaddal az étteremben.

Meccs saját magaddal kórházi ágyon.

Születés.

Halál.

Öröm.

Veszteség.

Erő.

Kitartás.

Remény.

Ezen az endometriózis világnapon csendes a forradalmunk. Egy cikkel készültem nektek, amit az NLC-n olvashattok mától, és egy ajándék kuponkóddal, ( EndoShopVilagnapiAjim) amit ingyenes expressz házhozszállítást jelent ma az EndoShopon, és duplázunk, ma két darab textil szájmaszkot csomagolok minden EndoShopos megrendelés mellé.

Remélem, hogy a EndoBlog Endó Sikersztori Kampány történeteiből sok erőt merítettetek. Olyan sokan írtátok meg a sikertörténeteteket, hogy bőven jut belőlük még áprilisra is.

Ezen az endometriózis világnapon csendben vagyunk. De a csend nem jelent gyengeséget, nem jelent beletörődést. ellenkezőleg:

Ezen az endometriózis világnapon csendben vagyunk, mert hagyjuk, hogy a világ másra figyeljen most. Csendünkkel, elfogadásunkkal, otthon maradásunkkal védjük szeretteinket, családunkat, időseinket.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én nagy elhatározásaim, az én világmegváló ötleteim, az én nagy döntéseim csendben születtek meg.

11 esztendővel ezelőtt erőtlenül, csendesen suttogva mondtam a kórházi, foltos üvegű tükörnek: Meggyógyulok.

A csend mögött hatalmas erő lehet.

Te mit suttogsz el ma csendesen magadban, magadnak?

Kívánom, hogy ezekben a nehéz időkben találj erőt a csendben, találj reményt és elköteleződést otthonod falai között, találd meg az utat, ami a te sikertörténetedhez vezet. Az EndoBlog mindig, minden pillanatban itt lesz neked.

Kívánom, hogy a vírus kímélje meg mindazokat, akiket szeretsz, családodat, barátaidat, vigyázz magadra, magatokra, amikor csak teheted, maradj otthon.

Ez a csend most nagyon erős. Suttogj, és a suttogásoddal dönts falakat. Képes vagy rá.

Szeretettel ölel:

Árvai Nóra

Bejelentkezés konzultációra ITT    (most online) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!