Elmaradt Műtét MentőÖv- mi legyen, ha a járvány miatt tolódik a lapar?

A jelen járványügyi helyzetben sokan estettek kétségbe: végre sorra kerültetek, végre kézzelfogható közelségbe került a kitűzött műtét időpontja, és erre bumm..beüt a krach..

Hiába barátkoztál meg a műtét gondolatával, hiába készültél fel, hiába jelentetted be a családodnak, kollegáidnak, hiába vetted meg a helyes Mickey egeres hálóinget, a műtét most elmaradt.

Persze lehet, hogy először hirtelen megkönnyebbültél, hiszen mélyen belül azért senkinek sem a kedvenc programja a műtét és a kórházi tartózkodás, de ha valójában tudod, hogy ennek meg kell lennie, akkor most biztosan bosszankodsz, hogy a felkészülésed hiábavalónak bizonyult, és hogy majd aggódhatsz még egyszer, amikor majd valójában menned kell.

A szorongásérzetet fokozhatja a járványhelyzet amúgy is feszült jellege mellett az is, hogy minden bizonytalan:  az időpontodat nem eltolták, hanem törölték, tehát most nincs mit várni, nincs mihez tartani magad, nem tudod, mire készülj, mire számíthatsz.

Majd keresnek a kórházból… ezt nagyjából onnantól kezdve tudod, mit jelent, amikor tiniként az első randijaidon botladoztál. Majd hívlak…

Mit tehetsz, hogy ne érezd úgy, kihúzták a lábad alól a talajt? Mit tehetsz, hogy ne az attól való rettegés töltse most ki a napjaidat, hogy vajon rosszabbodik-e az állapotod az elkövetkezendő időszakban, mikor kerülsz majd sorra, és egyáltalán, most mégis mihez kezdj?

Útmutatásul összeállítottam számodra az Elmaradt Műtét MentőÖvet, amelyben otthoni meditációra, és egy kis mozgásra invitállak, illetve összeírtam azokat a pontokat, amire különösen érdemes figyelmet fordítanod ebben a helyzetben, hogy a lehető legjobban jöhess ki belőle.

A csomag tartalma egy e-book, egy hanganyag gyűjtemény és egy jóga mozgásanyag, tehát ez egy online, letölthető, azonnal  az e-mail fiókodba érkező, bárhol, bármikor végezhető program, nem kell hozzá más csak az egy nyugis hely és internetkapcsolat.

Lepd meg a dokidat egy magabiztosabb, vidámabb, testileg is lelkileg is erősebb, optimista, felkészült önmagaddal, amire eljön a műtét ideje. Neki is könnyebb dolga lesz így, mert üde színfolt leszel a vidámságoddal a járványhelyzet után rászakadó műtétre várók sorában.

Tegyél egy szívességet magadnak és a dokidnak, és töltsd le az Elmaradt Műtét  Mentőövet Te is! A kialakult helyzetre való tekintettel a csomagot a járványügyi krízis ideje alatt végig féláron, 50% kedvezménnyel teszem elérhetővé mindenki számára!

ITT találod a programot.

Kellemes és hasznos időtöltést, tanulást, jógázást, sportolást, olvasást, feltöltődést kívánok!

Bejelentkezés konzultációra ITT

Infótermékek ITT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!