Újabb ajándék recepttel gazdagítjuk az Endoblogos ötlettáradat, tőlünk megszokottan gyors, egészséges, finom, egyszerű!
Ezúttal egytálételt, paradicsomos babot készítettünk.
Hozzávalók:
1/2 kg fehérbab, 1/2 kg paradicsompüré bio!!, 3 db kisebb paradicsom, 1 nagy fej vöröshagyma, növényi olaj vagy kókuszzsír,1 csokor petrezselyemzöld, 1 kk. őrölt szerecsendió, himalájai só, bio vegeta,babérlevél, két gerezd fokhagyma,
Így készítsd:
A babot este áztasd be hogy megpuhuljon, majd másnap főzd meg egy fazékban. A főzővizet öntsd le róla és friss vizet tegyél rá. Palacsinta sütőbe tegyél növényi olajat, közben a vöröshagymát, fokhagymát és a nyers paradicsomot seleteld fel, majd a konzerv paradicsomot is keverd hozzá, fűszerezd az ízlésed szerint himalájai sóval, bio vegetával, babérlevéllel, és a babbal együtt főzd meg az egészet. Ne kevergesd, a bab maradjon alul, mert a paradicsim könnyen odaég az aljára a tálnak. Egyszerű, egészséges, gyors egytál főételt készítettél, azonnal tálald, díszítsd zöldfűszerekkel!
Egészségedre!
Árvai Nóra pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, táplálkozási tanácsadó cikke. Foglald rendszerbe az endometriózis diétád hogy ne macera legyen!
Hagyj válaszolni