Íme egy újabb gyöngyszem a konyhából, finom, egészséges, egyszerű!
Piros gyümölcsös kuszkusz
Hozzávalók: mandulastift, 2 csillagánizs, 1,5 dl forró víz, nyírfacukor ízlés szt, 1 csipet himalájai só, 10 dkg kuszkusz, 20 dkg magozott meggy vagy cseresznye ízlés szt, kókuszzsír
Elkészítés:
Pirítsd meg a mandulát, dobd bele a csillagánizst, és öntsd fel rögtön forró vízzel. A kókuszzsírt a nyírfacukorral, a sóval és akuszkusszal keverd bele, húzd le a tűzről, lefedve hagyd szép lassan kihűlni. Mikor hideg, forgasd bele a piros gyümölcsöket, és már tálalhatod is.
Árvai Nóra
Foglald rendszerbe az endometriózis diétádat, hogy ne macera legyen, hanem öröm! Az Igazi Endometriózis Diéta könyvek segítenek neked ebben.
Leave a Reply