A Norizin- avagy a pszichológus

Ezt a szösszenetet  a kisfiam inspirálta, akinek nem jutott eszébe, hogy is nevezik az én foglalkozásomat, amikor erről kellett beszélnie az első tanítási napon az iskolában. Mi az anyukád munkája, volt  a kérdés. Az anyukámhoz betegek jönnek, beszélget velük, hogy jobban érezzék magukat, meggyógyítja őket- magyarázta Beni. -Áhá, akkor az anyukád biztosan orvos, betegeket fogad, recepteket ír fel hogy gyógyuljanak a betegek. -Nem, anyu nem ír fel gyógyszert, – válaszolta a fiam, – Anyu a gyógyszer.

Csoda, hogy majdnem könnyekig hatódtam, amikor a tanítónő elmesélte a sztorit?

Ezen az élményen felbuzdulva írtam ezt a képzeletbeli betegtájékoztatót, azoknak, akikek szüksége van egy kis gyógyító nevetésre.

A Norizin

 

  1. Milyen típusú szer a Nori-zin és milyen betegségek esetén alkalmazható?

A Norizin tabletta hatóanyaga a norizin, amely az új típusú természetes antidepresszánsoknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik.  A norizin az elképzelések szerint az agyban természetesen is jelen levő kémiai ingerületátvivő anyagok (szerotonin és noradrenalin) mennyiségének növelésén és azok hatásainak meghosszabbítása által hat.

A Norizint a depresszió és hangulatzavarok kezelésére alkalmazzák. A gyógyszerrel kezelhető egyéb kórállapotok közé tartozik a krónikus fáradtság, motiválatlanság, túlsúly, egészségtelen életmód, tájékozatlanság, kimerültség és rosszkedv és számos pszichoszomatikus betegség.

  1. Tudnivalók a Nori-zin alkalmazása előtt

Ne alkalmazza a Norizint és tájékoztassa kezelőorvosát, ha szeretne rosszkedvű, tájékozatlan, egészségtelen, beteg és túlsúlyos lenni  vagy maradni. Továbbá feltétlenül jelezze felé, ha bármilyen más típusú kezelést is alkalmaz.

Terhesség és szoptatás

A készítmény a várandósság és szoptatás ideje alatt is biztonságosan alkalmazható. A hatóanyag átjut az anyatejbe, így kisbabájára is pozitív hatással van.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre

A kezelés a legtöbb ember figyelmét elvonja, illetve nagymértékben csökkenti a bármimásra- összpontosító képességüket, ezért szigorúan tilos vezetés és munkagépek kezelése közben alkalmazni. A kezelés vége után a megszokott tevékenység azonnal folytatható.

  1. Hogyan kell alkalmazni a Norizin-t?

Amennyiben orvosa másképpen nem rendeli, a Norizin szokásos adagja hetente ötven perc.

Ha az előírtnál több Norizint alkalmazott

A türelmetlenkedő családtagokon és szaporodó vasalatlanon kívül nem kell más mellékhatásossal számolni.

Ha az előírtnál kevesebb Norizint alkalmazott

Haladéktalanul pótolja a hiányzó mennyiséget!

  1. Hogyan kell a Norizint tárolni?

A hatóanyag és a kapszula épségének megőrzése érdekében célszerű a Norizint kisgyermekektől és háziállatoktól távol, szobahőmérsékleten tárolni.

  1. Milyen a Nori-zin külleme és mit tartalmaz a csomagolás?

A Norizin csomagolása naponta, néhány esetben naponta többször is változhat. A csomagolás egy darab színes, 174 cm nagyságú,  52kg súlyú, Estée Lauder Sensous Nude illatú bevont kapszulát tartalmaz.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja:

Árvai Nóra

nori uj

A betegtájékoztató engedélyezésének dátuma: 2016.03.09.

Időponfoglalás:

endoblog.hu/eshop/booking

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!