Egészséget hozott a postás- Endometriózis diéta könyvcsomag

Jubilálunk. 2017 május 24-én végre megjelent a legnépszerűbb könyvünk nagytesója, az Igazi Endometriózis Diéta Könyv 2.- Haladóknak! Hadd mutassam be őt boldogan és büszkén, és fogadjátok olyan szeretettel, ahogyan írtam Nektek!  Ezenkívül ha tovább olvasol, a nagy Életmódváltó könyvcsomagunkról is tájékodhatsz. 

 

Az első kötet megjelenése után sok visszajelzést kaptam, amiben nők százai írták le, hogyan változtatott az életükön a könyv és az Igazi Endometriózis Diéta elvei. A szívemhez legközelebb álló visszajelzés az volt, amikor egy kedves olvasóm a receptkönyv megvásárlása után három hónnappal azt írta nekem:

„Szerettem a  könyvet, mert szép, igényes, friss nyomda illatú és átjön belőle a stílusod, vicces, laza, kedves, de végtelenül profi. Tudod, amikor kézhez kaptam a könyvet, még fogalmam sem volt, hogy nekem aznap nem könyvet, hanem egészséget hozott a postás. Köszönöm!” Szilvi

Az első könyv alapján nyilván már te is kialakítottál magadnak egy jól bevált és felépített rendszert, megtaláltad a számodra leginkább szimpatikus, elfogadható érveket, elveket, amelyekkel azonosulni tudsz, amelyek mentén meg tudtad szervezni az életedet.  

Ebben a könyvben, ahogy ígértem, a haladókhoz szólok, azokhoz, akik már ügyesen kialakították a személyre szabott egészséges étrendjüket, esetleg egy kis finomításra, újításra vágynak, vagy speciális célokat szeretnének elérni.

borito-nyomtat

A különleges célok alatt értem az endometriózis diéta hozzáigazítását egyéb diétákhoz, például az endometriózissal olykor együtt járó inzulinrezisztencia vagy PCOS diétájához,   valamint szó lesz az endometriózis diéta várandósság és szoptatás alatti alkalmazásáról is. Lesz szó alakformálásról: egészséges mértékű fogyás vagy hízás endometriózis diéta segítégével is elérhető. Ezenkívül szó esik még  a szexuális élet felpezsdítésére ható ételekről és a hangulat javítását szolgáló táplálékokról is, amelyeket endometriózis diétát követve is lehet alkalmazni. Foglalkozunk  a sószegény étrenddel és azzal, milyen hiánybetegségeid lehetnek, ha endó diétázol, és hogyan előzheted meg ezek kialakulását, vagy hogyan vheted fel a kesztyűt ha már elkéstél a prevencióval. 

Szeretettel kívánok Neked kellemes és hasznos időtöltést, vidám kísérletezést, örömteli perceket a konyhában és az étkezőasztalnál szeretteid, barátaid társaságában. Kívánom, hogy céljaid teljesüljenek, álmaid valóra váljanak. Fogadd te is szeretettel, kíváncsisággal ezt az új kötetet segítőtársadul az utadon.  

Ölel: 

Árvai Nóra

krónikus betegeket segítő pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, 

 

 

A könyvet május 24-től, tehát mától rendelhetitek meg az Eshopban! Az első 30 megrendelő különleges, személyre szabott ajándékot talál majd a csomagjában a köünyv mellet!

Its rendelheted meg a könyvet: https://endoblog.hu/eshop/termek/az-igazi-endometriozis-dieta-konyv-2-haladoknak/

 

Egy meglepetéssel is készültem, azoknak, akik most szánták el magukat a teljes életmódváltásra, megalkottunk egy Életmódváltó Könyvcsomagot. Ez az Igazi Endometriózis Diéta 1. és 2.. részét tartalmazza és a Meggyógyulok Naplót.

Endometriózis dieta könyv csomag az életmódváltásba most belevágóknak, és az elszántaknak, akik nem nyugszanak a cél eléréséig.

A könyvcsomag 3 részből áll:

1. Az Igazi Endometriózis Diéta Könyv

endo-dieta-konyvem

Tudom, ez manapság nem trendi, de bevallom, végtelenül béna vagyok a konyhában. Egyszer még az is előfordult, hogy elrontottam a zacskós rizst. (Egészen egyszerűen elfelejtettem hogy éppen főzök, a nappaliban valami izgalmasabbnak bizonyult.) És igen, akik jól ismernek, azok számára az is tény,  hogy amellett, hogy nem vagyok egy kimondott konyhatündér, még az is jellemzi a konyhai viselkedésemet, hogy nem vagyok hajlandó ott napi 20-25 percnél többet eltölteni. Mindezek ellenére most recetkönyvet írtam.  Hogy miért?
Mert endometriózisból gyógyult nőként, valamint hosszú évek óta krónikus nőbetegeknek segítő pszichológusként naponta szembesülök azzal, milyen nehéz eligazodni a divatdiéták világában, és mekkor nyomás nehezedik az endometriózissal élő nőkre. Nem egyszer életeket, kapcsoaltokat, házasságokat láttam tönkremenni a mai modern nő életébe nem illeszkedő, sokat ígérő endometriózis diéták oltárán.

Szóval, nem is nagyon szeretk főzni, és túlzottan ügyes sem vagyok. De pont ettől lesz ez a könyv a mai modern nő életébe beilleszthető.  A receptek gyorsak és egyszerűek. A garancia az rá, hogy még nekem is mennek.

Mindannyian rohanunk, gyereket nevelünk, dolgozunk, edzünk, háztartást vezetünk, bevásárolunk, ügyeket intézünk, remek párok, barátok, anyák és munakerők vagyunk, ha nagyon ráérünk mindemellett, még önmegvalósítunk is, de legalábbis kiállunk egy szívünknek fontos ügy mellett. Krónikus betegséggel élve a napi teendők megspékelődnek még a gyakori orvoshoz járkálás és a várótermekben ücsörgés feladataival is.  Egészség- és környezettudatosan élünk, nem eszünk tejterméket, nyírfacukrot használunk  és szelektíven gyűjtjük a szememtet. De most őszintén, tedd a szívedre a kezedet: kinek van ideje emellett naponta órákat robotolni a konyhában?

Biztosan te is szembesültél már a problémával: fontos számodra, hogy amit megeszel, és amit a szeretteid elé tálalsz az egészséges legyen és finom, de hihetetlen áldozatot követel a mindennapi konyhai elfoglaltság. Könnyen azt veszed észre, hogy az igazán fontos dolgoktól veszi el az idődet: a párodtól, gyermekedtől, önmagadtól  és saját fejlődésedtől, a mozgástól és a nyugodt, pihenéssel és relaxációval töltött pillanatoktól.
Nem lenne jobb, ha miután este ha fáradtan hazaesel a munkából és a bevásárlásból, elmehetnél egy jógaórára vagy átbeszélhetnéd a pároddal a napodat, segíthetnél a gyerekednek a leckében vagy olvashatnál egy jó könyvet, ahelyett, hogy az egész estédet a háromfogásos alga -és moszatmenü elkészítésével töltenéd?

Ebben a könyvben végre nem kell egyél yint és vigyázz a yanggal típusú ezo-bullshittel szembesülnöd. Nem kell magad kőkorszaki ősembernek érezned. Nem kell brutál drasztikus életet ellehetetlenítő divatdiétákat követned. Amit itt kapsz, az a legújabb kutatási eredményeken alapuló, nyugati, egészségtudatos nő életébe illeszthető,  érthető rendszer és a hozzáillő finom, egészséges, egyszerű kaják receptjei.

Valamint, ami még fontos: nem kell napi 25 percnél többet eltöltened a konyhában. És ebben már a mosogatás is benne van.

És ami még benne van:
 • az összes endometriózisban divatos táplákozási irányzat tömör összefoglalója
 • ész-érvek, tudományos tények. magyarázatok, hogy megértsd, mit miért javasolt/nem javasolt fogyasztani endometriózisban
 • mit tehetsz, ha valamiről nem tudsz/nem akarsz lemondani, mégis szeretnél meggyógyulni, egészségesen élni
 • hogyan jutsz fehérjéhez endometriózis diétában
 • hogyan jutsz hozzá minden szükséges vitaminhoz és ásványi anyaghoz
 • hogyan fokozhatod a szervezeted megküzdő és öngyógyító képességét a táplálkozásod révén
 • hogyan növelheted a teherbeesés esélyét ételekkel extra ösztrogénhatás nélkül
 • 300 oldalnyi finom, egészséges és egyszerű, kipróbált endometriózis diétába illesztehtő recept
 • hogyan nyerj extra energiát fizikai munkához, extra stresszes időszakokhoz, sportteljesítményhez endó diéta mellett
 • inzulinrezisztencia, glikémiás index a gyakorlatban
 • a glutén mítosz és gabona-kisokos
 • hogyan kerüld el a tipikus endometriózis-diéta hibákat
 • ételek, amelyeket egészségesnek hiszünk, pedig…
 • hely a saját receptjeidnek és jegyzeteidnek
 • humor, vidámság, jókedv, szeretet:-)
2. Az Igazi Endometriózis Diéta Könyv 2- Haladóknak

 

A különleges célok eléréséért, illetve akkor, ha már továbbfejődnél, új ízeket ismernél meg. Különleges célok alatt értem az endometriózis diéta hozzáigazítását egyéb diétákhoz, például az endometriózissal olykor együtt járó inzulinrezisztencia vagy PCOS diétájához,  sószegény diétához, valamint szó lesz az endometriózis diéta várandósság és szoptatás alatti alkalmazásáról is. Lesz szó alakformálásról: egészséges mértékű fogyás vagy hízás endometriózis diéta segítégével is elérhető. Ezenkívül szó esik még  a szexuális élet felpezsdítésére ható ételekről és a hangulat javítását szolgáló táplálékokról is, amelyeket endometriózis diétát követve is lehet alkalmazni. Foglalkozunk  a sószegény étrenddel és azzal, milyen hiánybetegségeid lehetnek, ha endó diétázol, és hogyan előzheted meg ezek kialakulását, vagy hogyan vheted fel a kesztyűt ha már elkéstél a prevencióval. 

3.  Meggyógyulok Napló!

naplobox2

Egy interaktív könyv napi bontású feladatokkal, táplálkozási és testmozgás útmutatóval és naplóval, motivációtárral és pszichológiai tesztekkel, gyakorlatokkal, takarékos bio-bevásárlási kisokossal. A tökéletes társ az életmódváltáshoz, fogja a kezed és a célodig vezet!

4. EndoBlog Deluxe Survivor Notesz

Az Életmódváltó könyvcsomagot itt rendelheted meg:

https://endoblog.hu/eshop/termek/endometriozis-dieta-konyv-csomag/

IDőpontfoglalás, jelentkezés konzultációra: www.endoblog.hu/eshop/booking

Szeretettel ölel a szerző:

Árvai Nóra

krónikus betegeket segítő pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, táplálkozási tanácsadó,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!