Legújabb, hetedik könyvem sokat jelent a számomra, az első nem-szakkönyvem ő. A címe Egy Történet a rendelőmből, főhöse pedig Hanna, akit a pszichológiai rendelőmben hívtam életre. Nem titok, a munkám és a pácienseim inspiráltak, és bár a regény teljes mértékben fikció, a történet nem egy valós személy története, egy kicsit azért ott van benne  mindenki, kivel a hivatásom során összehozott az élet.

Hanna hasonló problémákkal küzd, mint bármelyikük: endometriózissal és annak szövődményeivel. Harcol az önértékeléséért, próbál helyt állni egyedülálló anyaként és munkaerőként, sérül és sért, szeret, veszít és győz. Keresetlen őszinteséggel, naplójában tárja elénk gondolatait, érzéseit, és a pszichoterápiája menetét, közben, mintegy mellékesen, sorsa, érzelmileg erősen bántalmazó kapcsolatának és családjának története is kirajzolódik előttünk. Lebilincselően izgalmas, mély olvasmány.

Így írtak róla, akik már olvasták:

 

 

 

Mariann

felsővezető

“Beledöngöl a fotelba és ott is tart egy jódarabig.”

Tamás

ügyvéd

A feleségem oldalán találtam a könyvet az ágyunkban. Csak bele akartam lapozni, órák után eszméltem, annyira beszippantott a történet. Férfiaknak is abszolút lehet élvezetes, érdekfeszítő olvasmány.

Eleonóra

recepciós

Az endometriózis és a pszichológiai vonatkozások miatt vettem meg a könyvet, végül a párkapcsolati történet fogott meg leginkább. Sajnos a sztori ismerős, átéltem hasonlót, az ilyen szerelem mérgező. Szerintem Pete nárcisztikus, jól elkaptad a figurát, és zseniális  a finom irónia, amivel kezeled.

Móni

egyetemista

Ez a könyv odab@sz..Nagyon ott van 🙂

Tara

óvónő

Ennyi még olvasás közben nem bőgtem, nem röhögtem. Bőgtem, röhögtem. A párom nem értette mi van, végül megnézte mit olvasok, és két napra eisandolta a könyvet. Amikor visszaszereztem, többé már nem eresztettem a karmaim közül. az, hogy még jókönyv-illatú és csodaszép is, csak hab a tortán.

Vanda

szabadúszó tolmács-fordító

Mintha én lennék. Mintha te lennél. Ebben a könyvben aztán nincsenek tabuk. A legőszintébb, leghitelesebb, legszókimondóbb könyv, amit valaha olvastam. Segített, hogy végül felálljak egy hat éve tartó megalázó, méltatlan kapcsolatból.

A karácsonyfa alatt is jól mutat.

A könyvet az EndoShopban tudod megrendelni,  ITT találod.

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.