Mese a három Nem!- ről

Október 1-én 8. életévét töltötte be az EndoBlog.

Ebből az alkalomból egy kicsit nosztalgikus hangulatba kerültem, és visszaemlékeztem azokra az időkre, amikor még csak kacérkodtam egy endometriózisól szóló szakmai segítő oldal létrehozásának gondolatával. Akkoriban még nem volt ennyire „népszerű” a téma, az emberek, akiknek meséltem a tervemről csak néztek rám nagy szemekkel. Endo..mi? Szeretnék elmesélni nektek egy történetet. 3 nemről szól, amely alapjaiban határozta meg az életem alakulását.

3 „Köszönöm, nem” amely meghatározta az életemet

Az első nem

Tüneményes, szeretett nődokimnak ment, 9 esztendővel ezelőtt.
Itt egy hematóma…és sajnos nincs szívhang.Nagyon sajnálom. Nagyon sokszor megtörténik. Még fiatal vagy… lesz még baba… felmegyünk az osztályra, még ma megműtenek.

Nem. Köszönöm, nem. Érzem, hogy van itt élet. Időt kérek, csak egy hétvégét. Hétfőre lesz szívhang.

Így érkezett hozzánk a kisfiam, a legjobb fej, az én legnagyobb kincsem.

A második nem

A második nemet anyukám kapta. Drága kislányom, jól fizető, biztos állásod van a kínai bankban szervezetfejlesztőként. Mindkét diplomádat használhatod itt, és biztos állás. Pszichológusból meg annyi van, mint a szemét, és egyébként is, mit csinál egy blogger…ne add fel az állásodat, kislányom.

Köszönöm, Anyu, hogy aggódsz és törődsz velem, de nem. Érzem, hogy erre vagyok hivatott, ezt kell csinálnom. Így született az EndoBlog 8 évvel ezelőtt.

A harmadik nem

A kutyamenhelyen hangzott el.
Ezt a szép fekete pöttyös agarat ajánlom, jobban megfelel a standardnak, erősebb, jobb felépítésű, jobban jársz vele. Elsőnek született, igazi faltörőkos, gyönyörű kutya, Neked való lesz.

Köszönöm, nem. A nyüzöge tigriscsíkosat akarom, azt, amelyik utolsónak született meg. A kicsi, vézna, nyüszögő kistigrist, aki minden erejét összeszedte és felkúszott az ölembe hogy aztán kényelembe helyezze magát, és magától értetődő természetességgel odapisiljen.
Így érkezett a világ legédesebb kutyája a családunkba,Karma, a standardnak nem igazán megfelelő magyar agár lányka, aki idén nem kis küzdelem árán még a rákot is legyőzte. Igazi társ, munkában, bújásban, bolondozásban, játékban, boldogságban és bánatban. Karma, minden titok tudója, hűséges csendestársam.

Ez a 3 nem életem legfontosabb és legjobb nemjének bizonyult. Ünnepeljétek velem a második nem eredményet, az október 1-én idén már nyolc esztendős EndoBlogot!

Köszönöm, hogy velem vagytok, köszönöm a bizalmatok és azt a rengeteg hálát, ami árad felénk tőletek. Ti teszitek az EndoBlogot azzá, ami: Magyarország első és azóta is legnépszerűbb endometriózissal foglalkozó oldalává. Köszönöm, hogy részese vagy ennek és itt vagy velünk! Nem vagy egyedül, s a következő 8 évben is bizton számíthatsz ránk!

Bejelentkezés konzulációra ITT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!