Sziasztok!

Boldog vagyok, hogy ennyien érdeklődtök és jelentkeztek a vállakozónői képzésünk iránt. Ebben a bejegyzésben a részletes képzés tematikával ismerkedhettek meg.

A VállalkozóNőKépző Online Tréningünk a nagy népszerűségére való tekintettel újraindul, ezúttal 2018 szeptember 10-e hétfőtől. A képzés 2 hónapos, (8 plusz 1 hetes), minden hétfőn kapod meg a legújabb leckéket és a heti tananyagot, valamint a házi feladatokat is. Emellett egy alkalommal személyesen is találkozunk egy workshop keretében, ahol ráadásul élőben is találkozhatsz csoporttársaiddal és megkezdheted a vállalkozói szociális hálód építgetését, valamint már sikeres vállalkozást vezető nőkkel is találkozhatsz és beszélgethetsz, tőlük is kérdezhetsz. Zárt Facebook csoportunkban pedig folyamatosan kérdezhetsz és aktívan, egyszerűen tarthatjuk a kapcsolatot.

Tréning tematika

  1. hét  A vállalkozó személyiség, a sikeres vállalkozás pszichológiája. A vállakozónői készségek, ismeretek. Én, mint vállalkozó.
  2. hét Időmanagement és hatékonyságnövelés. A vállalkozó agy. Praktikus, gyakorlati tippek, módszerek, tanácsok és gyakorlatok a való életre tervezve.
  3. hét Ötletbörze, ötlet-értékelés. Piacképesség, versenyképesség, működőképesség vizsgálata. Piackutatás. Célkitűzés, helyzetelemzés, kockázatelemzés.
  4. hét Vállalkozási alapok, vállalkozási formák és lehetőségek, az első lépések. A vállalkozás pénzügyei, adózási alapismeretek.
  5. hét Üzleti terv és a vállalkozás működtetése. Stratégia.Az üzleti terv.
  6. Személyes márka és megjelenés. Kisvállallati marketing alapok.
  7. hét Közösségi média használata, marketing alapok, online marketing (Facebook, Instagram, LinkedIn,Pinterest, Twitter,Youtube)
  8. hét Könyvírás, blog,infótermékek elkészítése és hirdetése. Hírlevél-rendszerek és kampányok. Mit csinálj ha nem jön be a számításod.
  9. EXTRA hét Mesterkurzus és Skype konzultáció. Médiaszereplésre való felkészítés. Sikeres vállalkozónők esetei, ötletei személyesen neked.

A Mesterkurzus egy extra hét a tanfolyam után, amelyben a vállalkozás pszichológiai oldalát domborítjuk ki. Ez egy valódi mesterkurzus, csak elszántaknak! Ebben az anyagban egy fikarcnyi elmélet sem lesz, csak pusztán 100százalék gyakorlat.Két fő témánk a szakértői kommunikáció és a hatékony napok szervezése, a napjaid kimaxolása. Az itt megtanultakat könnyedén használhatod majd előadások, médiaszereplések során. Ettől még borsódzik a hátad, képtelenségnek tűnk, hogy a tévében vagy  a reggeli showban nyilatkozz a témád szakértőjeként?  Pedig ez a cél, és hidd el, gyakorlataink után te is magabiztosan tudod majd ujjad köré csavarni a közönségedet.  szakértők, sikeres vállalkozók segítenek neked tippjeikkel, amiket ők is mindennap használnak munkájuk során. A leghatékonyabb, legpraktikusabb, felhasználásra kész technikák várnak rád.

A kommunikációs stratégiákat persze nem csak a médiában használhatod, hanem az ügyfeleiddel történő kapcsolattartás során is, ügyfélszolgálaton vagy egy esetlegesen felmerülő konfliktus kapcsán.

Az extra tananyagon kívül egy Skype-konzultációt is kapsz, ahol személyre szabottan, a tanfolyam során benned felmerülő kérdéseidet fogjuk átbeszélni.

A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik kacérkodnak a saját vállalkozás indításának gondolatával, és ehhez keresnek önbizalmat és ötleteket, illetve azoknak, akiknek az ötlet már megvan csak a megvalósítás praktikus oldalában szeretnének támogatást és segítséget kapni. Akkor sem fogunk kitagadni, ha nem vagy krónikus beteg, csak simán vállalkozni szeretnél, ha hajlandó vagy tanulni, tenni a céljaidért, akkor jöhetsz, tarts velünk te is!

Az EndoPower VállalkozóNőKépző Online Tréningünk harmadik csapata 2018 szeptember 10-én indul. A képzés 2 hónapos, minden hétfőn kapod meg a legújabb leckéket és a heti tananyagot, valamint a házi feladatokat is. Emellett egy alkalommal személyesen is találkozunk egy workshop keretében, ahol ráadásul élőben is találkozhatsz csoporttársaiddal és megkezdheted a vállalkozói szociális hálód építgetését. Zárt Facebook csoportunkban pedig folyamatosan kérdezhetsz és aktívan, egyszerűen tarthatjuk a kapcsolatot.

A tanfolyam ára nem változott, nem emeltünk, viszont az első két turnus visszajelzései alapján kiegészítettük és felturbóztuk a tematikát, hogy a legtökéletesebben illeszkedjen a ti igényeitekhez!

A tréning két csomagban létezik, az EndoPower alap csomag, amelyben a nyolc hetes tréning, a hetente érkező tananyagok, videók, hangfileok, munkafüzetek, házi feladatok tartoznak bele, valamint része a zárt Facebook csoport, a személyes csoportos workhop is. Az AlapCsomag ára 34990 forint.

A MesterCsomag mindezeken felül még tartalmaz egy plusz hetes tanfolyami részt a nyolc hét után, a MesterKurzust. Ennek a hétnek a folyamán egy Skype-konzultációt is tartunk, ahol felteheted a kérdéseidet és személyesen is beszélhetünk a felmerülő aktualitásokról. A Mestercsomag ára 46990 forint.

Jelentkezni a contact@endoblog.hu emailcímre írott emailben lehet. A személyes konzultációs lehetőség és a kérdezési lehetőség miatt a tréning attól, hogy nagyrészt online zajlik, korlátozott létszámban érhető el, így érdemes mihamarabb biztosítanod a helyedet.

Nagyon sok szeretettel várlak. Hiszek benne, hogy képes vagy megvalósítani a céljaidat és kitörni a mókuskerékből.

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.