EndoPower Vállalkozó Nőképző Online Képzés

Sziasztok!

Boldog vagyok, hogy ennyien érdeklődtök és jelentkeztek a vállakozónői képzésünk iránt. Ebben a bejegyzésben a részletes képzés tematikával ismerkedhettek meg.

A VállalkozóNőKépző Online Tréningünk a nagy népszerűségére való tekintettel újraindul, ezúttal 2019 február 25-e hétfőtől. A képzés 2 hónapos, (8 plusz 1 hetes), minden hétfőn kapod meg a legújabb leckéket és a heti tananyagot, valamint a házi feladatokat is. Emellett egy alkalommal személyesen is találkozunk egy workshop keretében, ahol ráadásul élőben is találkozhatsz csoporttársaiddal és megkezdheted a vállalkozói szociális hálód építgetését, valamint már sikeres vállalkozást vezető nőkkel is találkozhatsz és beszélgethetsz, tőlük is kérdezhetsz. Zárt Facebook csoportunkban pedig folyamatosan kérdezhetsz és aktívan, egyszerűen tarthatjuk a kapcsolatot.

Tréning tematika

  1. hét  A vállalkozó személyiség, a sikeres vállalkozás pszichológiája. A vállakozónői készségek, ismeretek. Én, mint vállalkozó. Vállalkozás endometriózissal és utána.
  2. hét Időmanagement és hatékonyságnövelés. A vállalkozó agy működése. Praktikus, gyakorlati tippek, módszerek, tanácsok és gyakorlatok a való életre tervezve.
  3. hét Ötletbörze, ötlet-értékelés. Piacképesség, versenyképesség, működőképesség vizsgálata. Piackutatás. Célkitűzés, helyzetelemzés, kockázatelemzés, hogy szárnyalj, ne koppanj.
  4. hét Vállalkozási alapok, vállalkozási formák és lehetőségek, az első lépések. A vállalkozás pénzügyei, adózási alapismeretek.
  5. hét Üzleti terv és a vállalkozás működtetése. Stratégia.Az üzleti terv kialakítása lépésről-lépésre fogjuk a kezedet!
  6. Személyes márka és megjelenés. Kisvállallati marketing alapok.
  7. hét Közösségi média használata, marketing alapok, online marketing a közösségi médiában (Facebook, Instagram, LinkedIn,Pinterest, Twitter,Youtube)
  8. hét Könyvírás, blog,infótermékek elkészítése és hirdetése. Hírlevél-rendszerek és kampányok. Mit csinálj ha nem jön be a számításod.
  9. EXTRA hét Mesterkurzus és Skype konzultáció. Médiaszereplésre való felkészítés. Sikeres vállalkozónők esetei, ötletei személyesen neked. Átbeszéljük a terveidet, céljaidat, félelmeidet, elemezzük az üzleti tervedet, értékeljük az elért eredményeidet.

A Mesterkurzus egy extra hét a tanfolyam után, amelyben a vállalkozás pszichológiai oldalát domborítjuk ki. Ez egy valódi mesterkurzus, csak elszántaknak! Ebben az anyagban egy fikarcnyi elmélet sem lesz, csak pusztán 100százalék gyakorlat.Két fő témánk a szakértői kommunikáció és a hatékony napok szervezése, a napjaid kimaxolása. Az itt megtanultakat könnyedén használhatod majd előadások, médiaszereplések során. Ettől még borsódzik a hátad, képtelenségnek tűnk, hogy a tévében vagy  a reggeli showban nyilatkozz a témád szakértőjeként?  Pedig ez a cél, és hidd el, gyakorlataink után te is magabiztosan tudod majd ujjad köré csavarni a közönségedet.  szakértők, sikeres vállalkozók segítenek neked tippjeikkel, amiket ők is mindennap használnak munkájuk során. A leghatékonyabb, legpraktikusabb, felhasználásra kész technikák várnak rád.

A kommunikációs stratégiákat persze nem csak a médiában használhatod, hanem az ügyfeleiddel történő kapcsolattartás során is, ügyfélszolgálaton vagy egy esetlegesen felmerülő konfliktus kapcsán.

Az extra tananyagon kívül egy Skype-konzultációt is kapsz, ahol személyre szabottan, a tanfolyam során benned felmerülő kérdéseidet fogjuk átbeszélni.

A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik kacérkodnak a saját vállalkozás indításának gondolatával, és ehhez keresnek önbizalmat és ötleteket, illetve azoknak, akiknek az ötlet már megvan csak a megvalósítás praktikus oldalában szeretnének támogatást és segítséget kapni. Akkor sem fogunk kitagadni, ha nem vagy krónikus beteg, csak simán vállalkozni szeretnél, ha hajlandó vagy tanulni, tenni a céljaidért, akkor jöhetsz, tarts velünk te is!

Az EndoPower VállalkozóNőKépző Online Tréningünk legújabb csapata 2019 február 25-én indul. A képzés 2 hónapos, minden hétfőn kapod meg a legújabb leckéket és a heti tananyagot, valamint a házi feladatokat is. Emellett egy alkalommal személyesen is találkozunk egy workshop keretében, ahol ráadásul élőben is találkozhatsz csoporttársaiddal és megkezdheted a vállalkozói szociális hálód építgetését. Zárt Facebook csoportunkban pedig folyamatosan kérdezhetsz és aktívan, egyszerűen tarthatjuk a kapcsolatot.

A tanfolyam ára nem változott, nem emeltünk, viszont az első három turnus visszajelzései alapján kiegészítettük és felturbóztuk a tematikát, hogy a legtökéletesebben illeszkedjen a ti igényeitekhez!

A tréning két csomagban létezik, az EndoPower alap csomag, amelyben a nyolc hetes tréning, a hetente érkező tananyagok, videók, hangfileok, munkafüzetek, házi feladatok tartoznak bele, valamint része a zárt Facebook csoport, a személyes csoportos workhop is. Az AlapCsomag ára 34990 forint.

A MesterCsomag mindezeken felül még tartalmaz egy plusz hetes tanfolyami részt a nyolc hét után, a MesterKurzust. Ennek a hétnek a folyamán egy Skype-konzultációt is tartunk, ahol felteheted a kérdéseidet és személyesen is beszélhetünk a felmerülő aktualitásokról. A Mestercsomag ára 46990 forint.

Jelentkezni a contact@endoblog.hu emailcímre írott emailben lehet. A személyes konzultációs lehetőség és a kérdezési lehetőség miatt a tréning attól, hogy nagyrészt online zajlik, korlátozott létszámban érhető el, így érdemes mihamarabb biztosítanod a helyedet.

Nagyon sok szeretettel várlak. Hiszek benne, hogy képes vagy megvalósítani a céljaidat és kitörni a mókuskerékből.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!