TE TESTED! Életmód Program

Megújult a Te Tested! Életmód Program!

2014 szeptemberében megújult a TE TESTED! Életmód Program, hiszen nekünk itt az Endoblognál semmi sem fontosabb annál, hogy a legfrisebb, leghitelesebb információkkal lássunk el Benneteket. A legújabb kutatások erdményeit figyelembe véve néhány kiegészítő fejezetet kapott az IRÁNYTŰ Recetkönyv és a Pszichológiai Tréning rész is. FIGYELEM: aki már megvásárolta a TE TESTED Programot, az automatikusan megkapja az új fejezeteket térítésmentesen! 

 

 

 

A TE TESTED! Életmód program – benne a Iránytű Táplálkozási Útmutatóval, az Endometriózis Diéta Receptkönyvvel, a Pszichológiai Tréninggel és a hozzá tartozó munkafüzettel, és a Gyógyító Női Jógaterápiás DVD-vel a készlet erejéig újra kapható!

Mit tartalmaz a Program?

A Program részei:

-IRÁNYTŰ: Az egyetlen tudományos alapokon nyugvó endometriózis diéta. Ha eleged van a neten keringő endometriózis-diéta katyvaszból, és hiteles információkra vágysz, ez a neked való könyv. Mit ehetsz, mit nem, és mit mivel helyettesíthetsz? Mit tehetsz ha nem tudsz/akarsz lemondani bizonyos ételekről?

-ENDOMETRIÓZIS DIÉTA RECEPTKÖNYV: hogy ne legyen többé macera a konyhában töltött idő. Hogy változatosan ehess, egyszerű, finom, egészséges ételeket!

– PSZICHOLÓGIAI TRÉNING, MUNKAFÜZETTEL: mert nincs olyan diéta, ami önmagában helyrerak, ha fejben/lélekben nem állsz készen a gyógyulásra. Milyen okok állhatnak a betegség kialakulása mögött? Mi vezethetett idáig? Családi és baráti  kapcsolataid, párkapcsolati helyzeted elemzését segítő gyakorlatok, önismereti feladatok, a nőiség egészséges, magabiztos és bátor megélésére tanító munkafüzet, amely segít a gyógyuláshoz vezető újfajta gondolkodásmód kialakításában is.

-GYÓGYÍTÓ NŐI JÓGATERÁPIÁS DVD: könnyű, rövid, a cikusodhoz és a céljaidhoz illeszkedő, otthon is biztonsággal végezhető mozgás, a Te igényeidre szabva.

női jóga dvd fedőlap

A DVD felépítése

A női jóga dvd-n egyszerű, kezdők számára is könnyedén kivitelezhető gyakorlatokat találsz hat plusz egy blokkra osztva. Az első blokk egy Bemelegítő gyakorlatsort tartalmaz, amelyet minden gyakorlás előtt célszerű elvégezni.

A második blokk neve Jóga menstruáció idejére. Ezeket az ászanákat akkor végezd, amikor éppen vérzésed van, csökkentik a görcsöket, a fájdalmakat, nyugtatólag, lazítólag hatnak a testedre, és segítik a menstruációs vér egyenletes ürülését. A gyakorlatokat a menstruáció teljes hossza alatt végezheted, valamint javasolt gyakorlásuk  áttöréses vérzés, pecsételés idején is.

Az Ovulációs jóga rövidebb blokk, néhány olyan ászanával, amit kifejezetten az általában ciklus közepén bekövetkező tüszőrepedés időpontjában érdemes gyakorolni. Enyhítik az esetleges diszkomfort érzetet, harmonizálják a hormonműködést, segítik a tüszőrepedés folyamatát.

A Termékenységfokozó jóga gyakorlataival növelheted az esélyét a vágyott kisbaba megfoganásának. Az ászanák nyitják a csípőt, medencét, fokozzák az alhasi szervek vérellátását, összességében nagyon jó hatással vannak a női szervezetre. fontos, hogy az ebben a blokkban található fordított testhelyzeteket (gyertya, eke-tartás) vérzés idején ne csináld, de erre ott is felhívom majd a figyelmedet, és mutatok alternatív lehetőségeket.

Végül de nem utolsó sorban női testünk ékszerével, a mellekkel is foglalkozunk, hiszen egy női jóga dvd nem is lehetne teljes e nélkül. A Jóga a mellekért című blokkban nem csupán alakformáló, egészségmegőrző gyakorlatokat mutatok be, hanem felhívom a figyelmed arra is, mennyire fontos a melleidhez fűződő törődő, szeretetteli viszony.

A hatodik blokkban találod a Gátizmok jógája-t. Mint minden izmot, a gát izmait is meg kell mozgatni, ha azt szeretnéd, hogy jól működjenek. Nem csak a várandósság és a szülés, de minden hasi és hüvelyi műtét is gyengíti a gát izmait, szöveteit. Könnyedén tehetsz az erős, rugalmas, egészséges gátért, ha velem, tartasz ebben a blokkban is.

A „plusz egy” blokk pedig egy kis bónusz, ajándék akkor, ha nemrégiben estél át nőgyógyászati műtéten.  A Jóga műtét után blokkból megtudhatod, milyen mozdulatokat végezhetsz és mire kell odafigyelned a regeneráció időszaka alatt, ha szeretnéd elkerülni az esetleges szövődményeket, összenövéseket, trombózist. Köszönet a szakmai közreműködésárt Bene Máté Zoltán gyógytornász-gericterapeutának!

A TE TESTED Életmód Programot hosszú hónapokig teszteltük, majd az ígéretes eredmények után a TE TESTED Életmód Programot szabadalmi oltalom alá vettük, és boldogan jelentjük be, végre elérhető!!

 

A Program létrehozásában és tesztelésében segítséget nyújtott, és ezért köszönetet érdemel:

-A Semmelweiss Egyetem Pentacore Laboratóriumának kutatója, Árvai Kristóf

-Bene Máté Zoltán fizioterapeuta, gyógytornász

Mennyibe kerül?

A Gyógyító Női Jógaterápiás DVD értéke 6900 ft, A Pszichológiai Tréning munkafüzettel értéke 16900 ft, az IRÁNYTŰ Táplálkozási Útmutató és Receptkönyv értéke 7490 ft,  ft, tehát összesen 31.290 ft. Ehelyett a Program most a tavalyi, 28900-ft-os áron elérhető!!

 Az rendelt termékeket a Magyar Posta szállítja házhoz, az ár a postaköltséget nem tartalmazza. Az megrendelt termékek postázása a befizetéstől számított 2 munkanapon belül megtörténik.

Köszönöm, hogy ennyien választotátoki és választjátok a Programot és megtiszteltek a bizalmatokkal. Rengeteget dolgoztunk, hogy ez a Program létrejöhessen, és nagyon büszkék vagyunk az eredményre!

Néhány visszajelzés a Programot elvégzett nőktől:

 

Dinamikus, összeszedett, követhető, és nem jár lehetetlen lemondásokkal. Az Életmód Program minden nő számára hasznos, de kiemelkedően azoknak, akik valamilyen női betegséggel küzdenek. Számomra az önismereti-pszichológiai rész hozta a legmegdöbbentőbb eredményt. Olyan dolgokat tudtam meg magamról, és olyan összefüggések váltak világossá számomra, amelyek megváltoztatták a szemléletmódomat az élet számos területén. Fogytam két kilót, 3 hónap alatt már csökkentek a fájdalmaim, már az első héten energikusabbnak és fittebbnek éreztem magam, a párom azt mondta, nem ismer rám, oylan vagyok, mint akit kicseréltek. Megszűntek a veszekedéseink, újra eljárunk itthonról, felvettem a kapcsolatot a régi barátaimmal és sokkal derűsebben látom a világot. Köszönök mindent! Eleonóra

Legjobban a jóga dvd tetszik, minden napom szerves részévé vált, imádom, hogy rövid, -még nekem is belefér, ami nagy szó,- és mégis határozottan érezhető a javulás mind a testi, mind a lelki állapotomban. Nagyon hálás vagyok, hogy mindezt megtapasztalhattam!” Márti

Most mit írjak…tetszik, hogy nem egy merev, “majd-én-megmondom-mit-hogyan-csinálj-különben”- típusú módszerről van szó, hanem a saját életemhez, szemléletemhez formálhatom. De legjobban az tetszik, hogy 3,5 év hiábavaló próbálkozás, 6 sikertelen inszemináció és egy sikertelen lombik után a Program 3. hónapjában spontán megfogantam…:-)” Erika

Én is írnék valamit. A Program ideje alatt újra közelebb kerültünk egymáshoz, akkor, amikor már azt hittem, nincs remény. Én is köszönöm!  Zoltán

„Wow, és még egyszer: wow!!! köszi szépen, Nóra! ” Ancsa

„Újra élek. Amit a program előtt csináltam, az maximum vegetálásnak volt nevezhető.Újjászülettem. Végre valami, aminek volt értelme!!!Köszönöm!!!” Sarolta

Gyönyörű, nyomda-illatú rózsaszín doboz, ami nem csak szép, de okos is. Nincs nap, hogy ne lapoznék bele. A környezetem nem ismer rám: újra tudok mosolyogni. Újra vannak céljaim, amelyek többek annál, hogy túléljem az adott napot. Köszönöm!” Eszter

Árvai Nóra

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!