Orvosoknak

Árvai Nóra pszichológus, perinatális szaktanácsadó. szakíró, coach legújabb, nyolcadik könyvét speciálisan az egészségügyben dolgozók számára írta.  Az orvosok és egészségügyi szakdolgozók legjellemzőbb szakmai és magánéleti problémáira nyújt azonnal hasznosítható, kézzelfogható, praktikus megoldásokat.Nem pusztán az orvoskat leginkább fenyegető kiégés megelőzősére ad tippeket, de segít, hogyan végezzék munkájukat újra örömmel és lelkesedéssel, s mindeközben hogyan találják meg a munka és magánélet közti érzékeny egyensúlyt. Krónikus betegeket segítő pszichológusként első kézből ismeri azokat a kényes pontokat, ahol félresiklik az orvos-beteg kommunikáció.

Praktikus tanácsai révén elérhető, hogy a páciensek elégedettek legyenek, a rendelés pedig időhatékony anélkül, hogy a betegek futószalagon kezelve éreznék magukat, állapotuk, életminőségük hamarabb és jelentősen javuljon, az orvos-beteg kapcsolat pedig minőségi változást mutasson, mind az együttműködés, mind a kölcsönös elégedettség és eredményesség terén.

A modern pszichológia és coaching eszközeinek felhasználásával az író olyan módszerrel gazdagítja olvasóinak szakmai tudását, amelynek alkalmazásával új távlatok nyílnak meg az orvoslás előtt.

 

Orvos coaching időpont foglalás az alábbi linken online naptárban:

http://www.endoblog.hu/eshop/booking

Árvai Nóra

pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, eü- és párkapcsolati coach, szexuálpszichológiai szakpszichológus,

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.