Arvai Nora

Szakemberként és endometriózisból gyógyult nőként hoztam létre az Endoblog.hu-t 11 éve. Az első, Medicinás könyvem megjelenése után  beérkezett rengeteg levélnek és segítségkérésnek köszönhetően váltottam bankos multis pszichológusból az igazi hivatásomra, a nagy szerelemre, az Endoblogos tevékenységeimre. Hivatásomat tekintve szakpszichológus, meddőségi specialista szaktanácsadó, szakíró vagyok, és jelenleg is képződöm a SZTE ÁOK-n klinikai egészségpszichológiai szakpszichológusnak.

Hiába a 6 diploma és a számtalan módszer specifikus képzés, én az élethosszig tartó tanulásban hiszek. Alázattal és elköteleződéssel állok a hivatásomhoz, hogy a leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak.

Endometriózis történetemet elolvashatod a Történetem menüpontban.

11 év és 25000 pszichológiai konzultációs óra tapasztalata, 6 diplományi tudás és szívem minden szeretete, segíteni vágyása itt van ezen a honlapon. Segítek hiteles információhoz jutni, illetve életminőséged javításában, a betegségből eredő magánéleti-, munkahelyi-, párkapcsolati problémák orvoslásában, az egyensúlyod megteremtésében és a pozitív jövőképed kialakításában. Itt az ideje újra élvezni az életed, és elfújni a betegség, a meddőség fenyegetése miatti fekete felhőket a fejed fölül.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!