Komplex Életmód Tanácsadás (1 alkalmas)

Hozzászólások: 0

Az Endoblog  Komplex Életmód Tanácsadása budapesti rendelőnkben  személyesen, vagy külföldieknek, vidéken élőknek online, Skype-on zajlik. Mindössze egyetlen alkalomra van szükség, ennek időtartama 90 perc.

Az Endoblog Komlplex Életmód Tanácsadás során az egészséghez vezető út 3 alappillérét járjuk körül:

  • táplálkozás
  • mozgás
  • lelki egészség

életmód tanácsadás

Táplálkozás: Annyi minden lehet olvasni a neten…számtalan egymásnak teljesen ellentmondó “ez-majd-mindent-megold” diéta van . Aztán valahogy egyik sem használ…vajon miért? Csak egy példa: mintegy 8 “endometriózis elleni diéta” létezik, olvashatsz róluk számos forrásból az interneten. Sajnos nem egy közülük nem hogy nem hasznos, hanem kifejezetten veszélyes is lehet. Gyere és beszéljük át, melyek azok az ételek, amelyeket kutatások általán bizonyítottan kerülnöd kell, és mit és hogyan fogyassz, ha jobban szeretnél lenni.  Olyan megoldást adunk, amelynél tekintetbe vesszük, hogy Magyarországon élő, dolgozó nő vagy, aki nem teheti meg, hogy álló nap a konyhában főzőcskézzen, és ha elmegy egy boltba vásárolni vagy egy étterembe a barátaival, akkor tudjon olyat enni/venni, amit jó szívvel, bűntudat nélkülfogyaszthat.

Mozgás. Mi az, ami valóban használ? Létezik-e olyan mozgásforma, ami árt? Mit válassz? Mennyit kell sportolnod, hogy eredményeket érhess el? Hasonló kérdések foglalkoztatnak, és teljesen elvesztél a neten olvasott ellenőrizetlen forrású információk között? Segítünk!

Lelki egyensúly. A legfontosabb pillér, amely nélkül hiába az egészséges étrend és a rendszeres mozgás, ha ez nincs a helyén, semmi nem működik.  Biztosan skat gondolodtál már a betegséged/állapotod kapcsán, miért pont én? Mit csináltam rosszul, min kellene változtatnom? Ijesztő kérdések, sokszor kényelmesebb lenne nem szembenézni velük, és elhitetni magaddal, hogy a táplálkozással, mozgással te minden tőled telhetőt megteszel…aztán újra meg újra csalódottan állsz fel, és kezdesz bele a következő mozgásformába, új étrendbe, mert az előző “nem működött”.Ahhoz, hogy bármi is “működni” tudjon, neked kell készen állni a változásra, a gyógyulásra. Gyere és keressük meg, mi lendített ki az egyensúlyodból, és mit tehetsz, hogy minden a helyére kerüljön.

Mindemellett természetesen arra is marad időnk, hogy minden felmerülő kérdésedre végre Valódi Válaszokat kapj.

életmód tanácsadás endometriózis konkrét segítségAz Életmód Tanácsadást ajánljuk nőknek:

  • endometriózis
  • inzulin rezisztencia
  • PCOS
  • termékenységi zavarok
  • ciszták, miómák
  • menstruációs zavarok
  • jó- és rosszindulatú daganatos megbetegedések esetén.

 

Az Komplex Életmód Tanácsadás  ára 13900 ft.

A jelentkezés menete:

1. Írj emailt a contact@endblog.hu-ra!

2. Egy online kérdőívet küldök Neked, ezt töltsd ki lelkiismeretesen és küldd vissza emailben!

3. Ezután egyeztetünk időpontot a konzultációra, így a találkozásunkkor már képben leszek előre, hogy pontosan mire van szükséged.

Jelentkezéshez írj a contact@endoblog.hu-ra vagy keress  a 0620-291-7956-os telefonszámon!

Jelentkezés konzultációra

Árvai Nóra
pszichológus, szomatoterapeuta, perinatális szaktanácsadó
rendelője

Név*

Email*

Miben lehetek a segítségedre?

Megjegyzés

Szeretettel várlak, ha eldöntötted, végre teszel magadért!

Árvai Nóra,

pszichológus, perinatális szaktanácsadó, szakíró, szomatoterapeuta, az Endoblog.hu tulajdonosa, az Endometriózis c. könyv szerzője, endometriózisból gyógyult nő

Szólj hozzá!

HTML használata: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>