Endometriózis sikertörténetek #endosikersztorim

Az internetről általában csak az endós rémsztorik hullanak ránk amitől csak még jobban megijedtnek, és egyre elképzelhetetlenebbnek tarthatják a gyógyulást a betegek.  Tudod, ez egy nagy veszélye az endometriózis fórumoknak, önsegítő csoportoknak. Ide általában azok írnak rendszeresen, akik nagyon szenvednek éppen, akik benne vannak a sűrűjében.

Azok, akik azok, akik már jól vannak, akik már várandósak, átnyergelnek a terhes fórumokra,  azok, akik otthon nevelgetik a megszületett babájukat, már nem a betegséggel vannak elfoglalva, irrelevánssá válik számukra, és inaktívvá válnak az endós csoportokban, mert az életük már nem erről szól, már nem ez van a középpontban.

Emiatt viszont csupa negatív, félelemkeltő dologra bukkanhatsz ezeken a helyeken, sokkal több a rémsztori, mint a valós statisztikai megoszlása a jó és rossz kimenetnek. (Arról, hogy hogyan kell jól használni ezeket a csoportokat, írtam egy praktikus cikket ITT.)

Most szeretnénk megmutatni itt az EndoBlogon az endometriózis valódi arcát, és átadni azt az üzenetet, hogy ugyan ez a betegség kemény ellenfél, de egyáltalán nem legyőzhetetlen. Drága volt pácienseim, aktívkodjatok ti is, írjátok meg, hogyan fogant meg a kisbabátok, hogyan leptétek meg a dokitokat a felszívódott „deháteznemszokottcsakúgyeltűnni!” cisztával, hogyan tettétek le a hormongyógyszert, hogyan élitek a mindennapjaitokat gyógyult exendósként.

Rengeteg embernek segítetek majd ezzel reményt adva, utat mutatva, azoknak is, akik most még benne vannak a sűrűjében, akik  még el sem tudják képzelni, hogy van ebből az állapotból kiút.

Azoknak, akiknek ma fáj, azoknak, akik ma félnek, azoknak, akik ma kétségbe vannak esve, azoknak, akiknek ma is negatív lett a teszt, azoknak, akiket ma műtenek…- drága gyógyult Exendósaim, mutassátok meg nekik, mondjátok el, hogy lesz ez másként, lesz ez jobb is, hallassátok ti is a hangotokat, túlharsogva a sok negatívumot.

Endometriózis betegként rengetek negatív szuggesztiót hallasz amúgy is, és ezek gyakran fehér köpenyes tekintélyszemélytől érkeznek, tehát sokkal nagyobb súllyal esnek latba, sokkal erőteljesebben hatnak rád, mint a szomszéd lánytól.

„Ezzel nem lesz könnyű teherbe esni…”

„Ez nem szokott csak úgy elmúlni…” 

„Mindig kiújul…”

„Ebből nem lehet meggyógyulni, akinek egyszer volt, mindig lesz.”

 

Az endometriózis jelenlegi tudásunk alapján krónikus betegségnek számít, tehát bármikor kiújulHAT. Rendben, legyen. Akkor lepjük meg a dokikat élethosszig tartó teljes tünet- és ciszta és kiújulásmentességgel! Ennyi a nagy varázslat. 🙂

A sok negatívum helyett pedig itt van néhány szuggesztió, amit 10 éves,  endometriózis betegekkel folytatott praxisom alapján a leghatékonyabbnak ítélek meg. Ezeket ismételgesd, jobban jársz vele!:-)

 

Bízom magamban. 

Bízom a testemben. 

A testem tökéletesen tudja a dolgát, és el is végzi azt. 

Tökéletesen egészséges vagyok. 

Képes vagyok megfoganni. 

Képes vagyok egészségben, biztonságban kihordani születendő gyermekemet/gyermekeimet. 

A testem tökéletesen működik. 

 

 

Ide várom az endós sikersztorikat: contact@endoblog.hu

Beküldési határidő: március 12 éjfél! Köszönöm, drága pácienseim, tünetmentes exendósok, boldog anyukák, magabiztos, egészségtudatos nők! Köszönöm, köszönjük nektek annak a sok-sok nőnek a nevében, akiknek biztató soraitok az utolsó szál reményt, a fényt az alagút végén, a világot jelenthetik.

 

#endosikersztori #endosikersztorim #endosztorim #endobloghungary #endobloghu-azigazi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!