A legmeghatóbb EndoBlog pillanatok 2019-ből

Ha csak egyetlen dologgal emlékezhetnék meg az elmúlt, 2019-es évünkről, csak ennyit mondanék: 530. 
Ebben az évben ugyanis elértük az 530. EndoBlogos csodababa megszületését.

ÚJDONSÁGOK

Nagyon intenzív évünk volt itt az EndoBlognál. Olyan újdonságokkal rukkoltunk elő, mint az 1evalatt.hu 365 napos online life coaching program, két új termékünk pedig a professzionálisan megtámogatott egészséges étkezést, endometriózis diétát segítő Endosszié, és a kényeztetést, fejlődést, feltöltődést támogató luxus dobozunk, az EndoBoz. Kabalakutyánk, Karma rákból való gyógyulásának évfordulójára pedig kijöttünk a limitált kollekciós  EndoBlog Deluxe Survivor Notesszel. 

Tavasszal megjelent a Párkapcsolati Coaching Kézikönyvünk azok számára, akik tudatosan akarnak tenni azért, hogy a betegség, termékenységi nehezítettség, a lombikozás vagy örökbefogadás kihívásai ne eltávolítsák, hanem megerősítsék a szövetségüket párjukkal.

Az EndoBlog gasztro vonala a finomabbnál finombabb, egészséges, egyszerű endometriózis diétás receptekkel és az életmódváltást támogató ingyenes minitréninggel pedig új honlapot kapott, az endometriozisdieta,hu és az igaziendometriozisdieta.hu oldalak formájában.

Jövőre megkezdjük a 11. évünket együtt, EndoBlog! Hát nem hihetetlen? Jövőre is rengeteg tervünk van, sok mindent tartogatunk a számodra.
Számomra a legfontosabbak minden évben a tőletek érkező visszajelzések.

 

Minden év végén, a két ünnep között egy napot erre fordítok, sokszor ki is nyomtatom és lefűzöm az e-mailjeiteket egy mappába, amely ott van a rendelőben, ti is bármikor belelapozhattok, hogy egy kis erőt merítsetek mások csodáiból, történeteiből. Ezekből idézek most néhányat, hogy méltó módon búcsúztassuk az óévet. Fogadd őket nyitottan, szeretettel, és és ugyanígy libbenj bele a csodálatos, mágikus 2020-as esztendőbe. Veled leszünk.

Ha még nem olvastad volna, ITT megtalálod újévi jókívánságaimat és speckó üzenetemet Neked.

Ne feledd, már csak néhány napig jelentkezhetsz a Take Back Your Life professzionális online life coaching programunkra, tarts velünk te is, napi 7 percben, 365 napon keresztül. El tudod képzelni, hogy ezek után jövő ilyenkor milyen atom évet fogsz zárni? Gyere te is, ITT tudsz jelentkezni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!