Meggyógyulok! Napló

ÚJDONSÁG!!!

Meggyógyulok! Napló

Megjelent Árvai Nóra új könyve

naplobox2

 

 

 Mi ez? 

Egy speciális napló krónikus betegséggel küzdő nőknek- (endometriózis, PCOS, funkcionális meddőség, termékenységi zavarok, ciszták, miómák, jó- és rosszindulatú daganatos elváltozások)- amely egészséged visszaszerzésében, egy optimális élet- és gondolkodásmód kialakításában segíti téged, kifejezetten a te igényeid figyelembevételével. A napló szerzője Árvai Nóra pszichológus, perinatális szaktanácsadó, a krónikus betegségek pszichoszomatikájának specialistája, az Endoblog.hu írója.

Árvai Nóra meggyógyulok napló oldalra

Mit tartalmaz a Napló?

 • Adataid
 • Céljaid
 • Fontos címeid, telefonszámaid, kontaktjaid
 • Életmód napló-étrend, hozzávalólisták, bevásárlólisták, mi-hol-a-legolcsóbb-lista, mi fogyott el otthonról-lista,
 • Életmód napló-testmozgás
 • Napi motiváció
 • Kedvenc inspiráló idézeteid
 • Hogyan válassz jó nőgyógyászt? Jó a nőgyógyászom? -teszt, Miből tudhatod, hogy jó helyen vagy-e
 • Pszicho feladatok, gyakorlatok a betegség lelki hátterének feltérképezésére és a gyógyulás elősegtésére
 • Társas kapcsolataid áttekintése
 • Tesztek- önértékelés,általános  hangulat, stb.
 • Motivációs tábla
 • Mi volt a dokinál?, Mikor kell újra mennem és hova? Mit akarok megkérdezni tőle? , tünetlista, időpontok, kontrollok, fontos infók
 • Bevásárlólisták
 • Pénzügyi szakértőnk,Fa Kinga tippjei a bio-életmód költséghatékonnyá tételéhez
 • Hely  a saját jegyzeteidnek
 • Gyógyító mandala minden oldalon:-)

Részlet a Napló bevezetőjéből:

„Ezt a naplót azért tartod a kezedben, hogy mint egy barátnő, megfogja a kezedet és végigvezessen azon az úton,ami előtted áll a teljes gyógyulásig. Ez az út nem lesz mindig könnyed fáklyásmenet, lesznek mélypontok, amikor elkeseredettnek, magányosnak és kétségbeesettnekérezheted majd magadat. Ilyenkor, ebben a reményvesztett állapotban jól jön egy társ, akihez fordulhatsz, aki melletted áll. És akivel az út végén együtt örülhetsz majd,akivel learathatod a kemény munka gyümölcsét. A napló önmagában is remek segítséged, de emellett összekapcsolTéged egy közösséggel is, amelynek szintén gyógyító ereje van. A közösség, amely révén hasonló problémákkal küzdő, öntudatos, céljaik iránt elkötelezett nők között találod magad. Ki az út elején, ki már a vége felé tart, biztatásra szorul vagy biztatást ad és például szolgál, s közben végre elhiszed: nem vagy egyedül.
Te, aki kezedbe vetted ezt a naplót, legyél büszke magadra! Arra, hogy felismerted a saját felelősségedet az egészségeddel, az életeddel kapcsolatban. Azt, hogy nemvárhatod a megoldást, a segítséget folyamatosan kívülről,mert az egyetlen, aki segíteni tud rajtad, az Te magad vagy.

Ez a napló nem egy határidőnapló, inkább egy öröknaptárhoz hasonlatos. Mindegy, hogy mikor kezded el, de attól a pillanattól kezdve, hogy belevágsz, elkísér az utadon. Arra késztet majd Téged, hogy odafigyelj a táplálkozásodra és megtervezd, mikor mit fogsz enni és hol, hogyan vásárolj be, és hogy nyomon követhesd, mikor milyen hozzávaló fogy el otthonról. Megtalálod benne az egészséges alap bevásárlólista mellett a saját listáid összeállításához szükséges infókat, pl. mi hol a legolcsóbb, segít majd, hogy ne feledkezz meg az aktivitásról,a testmozgásról sem, nyomon követheted  a fejlődésedet és rendszerességet vihetsz az életedbe.. Találsz benne praktikus tanácsokat,rövid történeteket olyanoktól, akik hasonló problémákkal küzdöttek, mint Te. Elmondják majd, ők hogyan győzték le az akadályokat, ezáltal motiválnak és tettekre sarkallnak Téged is. A naplóban ezenkívül rendszeresen találsz pszichológiai gyakorlatokat, teszteket,feldatokat, hogy mentálisan is haladhass az utadon. Végül de nem utolsó sorban tippeket kapsz arra nézve, hogyan oszd be azt a napi huszonnégy órát, hogy mindez beleférjen, valamint vendég szakértőnk írását is elolvashatod, aki abban segít, hogyan ellensúlyozhatod anyagilag a drága orvosi- és biokaja költségeket.Fontos! Ez a napló semmit sem ér akkor, ha ott porosodik a könyvespolcodon. Ha úgy döntöttél, hogy most belevágsz, harcba szállsz a betegséggel testi és lelki szinten is, akkor valósítsd is meg a céljaidat, ne bátortalanítsanak el a nehézségek. Én bízom Benned, menni fog!”

„Alattad a föld,
Feletted az ég,
Benned a létra!”
Weöres Sándor

Szeretettel:
Árvai Nóra

SONY DSC

Már rendelhető!

nyomdából érkezett 2

Rendeld meg!

[su_button url=”https://endoblog.hu/eshop/termek/meggyogyulok-naplo/” target=”blank” style=”soft” background=”#e1b6d7″ color=”#9a4184″ size=”9″ center=”yes” radius=”5″ icon=”icon: shopping-cart”]Rendeld meg most![/su_button]

 

nyomdából érkezett 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!