Párkapcsolati Kézikönyv betegséggel, meddőséggel érintett párok számára

Árvai Nóra vagyok, krónikus betegeket segítő pszichológus, perinatális szaktanácsadó, párkapcsolati- és life coach, szexuálpszichológiai szakpszichológus, okleveles életmód tanácsadó. 10 éve dolgozom különböző nőgyógyászati megbetegedésekben érintett nőkkel, gyermekre vágyó párokkal. Ebben a legújabb kötetemben a pszichológia és a coaching olyan ötvözetét nyújtom át a nehéz helyzetben lévő pároknak, amely nélkülözhetetlen segítőtársuk lesz a betegséggel, termékenységi nehezítettséggel való megküzdésben, segít a felmerülő stressz- és konfliktusok kezelésében.

A kézikönyv hatékony és praktikus információk, módszerek, gyakorlatok tárháza, amelyeket alkalmazva párként és emberként egyaránt megerősödve, kiegyensúlyozottan, egymást csapatként támogatva haladhattok akár a traumafeldogozás,  a lombikkezelés, veszélyeztetett terhesség vagy az örökbefogadás útján.

Mindig is úgy gondolkodtam a kapcsolatokról, hogy nem létezik, hogy egy kapcsolat csak úgy jól működik. Nagyon sokan ismerőseim, pácienseim közül így írják le a szerelmüket, házasságukat: azzal nincs gond, jól működik.

Pedig egyetlen kapcsolat sem működik jól.

Lehet, hogy most elképedtél, pedig így van: nincs egyetlen egy olyan kapcsolat sem kerek e világon, ami jól működik.

A párkapcsolat olyan, mint az autód: ha tele a tank, akkor megy, ha üres a tank, akkor nem megy. Ilyen pofonegyszerű. A párkapcsolat nem működik, hanem működtetni kell. Bele kell tenned erőt, időt, energiát abba, hogy harmonikusan, kiegyensúlyozottan, elkötelezetten mégis szaba-don élhessetek benne, és jól érezzétek magatokat együtt. Ez minden kapcsolattal így van, de akkor, ha az egyik fél egy krónikus betegséggel él együtt, akkor még inkább.

Ez a könyv és párkapcsolati coaching munkafüzet segít nektek megérteni a kapcsolatban felmerülő problémák okát, segít megérteni egymást és közeledni egymáshoz.

Ez a megértés rögtön egy nyugodtabb, harmonikusabb kiindulási ponthoz vezet, amely helyzetből sokkal könnyebb konstruktívan megoldani a felmerülő nehézségeket.

A könyv két részből áll, egy elméleti részből és a hozzá tartozó gyakorlati munkafüzetből. Javaslom, hogy a gyakorlatok elvégzése előtt rágd át magad az első részen, mert ezek azok az informá-ciók, amelyek segítik megérteni, mi zajlik a párod fejében és miért. A legjobb, ha a női és a férfi fejezeteket is elolvasod, így lesz teljes a kép.

A könyvet olvashatjátok együtt, ha van erre lehetőségetek, esténként, a kanapén összebújva, egy fejezetet az egyik, egy másikat a másik olvasson fel hangosan, aztán megbeszélhetitek a közben felmerülő érzéseket, gondolatatokat.Ha ez a megoldás nem kivitelezhető, akkor először olvassa ki az első részt az egyikőtök, aztán a másikatok, és amikor mindketten végeztetek, átbeszélhetitek a tapasztalataitokat.

Minden fejezet és téma után jön egy beszélgetős rész, amelyben arra kérlek benneteket, osszátok meg egymással a gondolataitokat, érzéseiteket, beszéljétek át a felmerülő kérdéseiteket először magatokkal, aztán egymással is.

A könyv második része pedig 100 százalékban gyakorlati rész.

Ezt a speciális Párkapcsolati Coaching Kézikönyvet ITT majd 2019 augusztus 26-tól  rendelheted meg.

De addig is nézd csak, mit tehetsz:

ELŐRENDELHETŐ!!!!

Megjelenés: 2019.08. 26. hétfő

Az előrendelés 2019.07.29-én hétfőn veszi kezdetét. Az első héten rendelők három ajándékot, a második héten rendelők két ajándékot, a harmadik héten rendelők egy ajándékot kapnak az előrendeléshez!:-))

Ajándékaid:

Kiegyenlített rendelés  esetén  2019 július 29-i héten Stresszkezelő relaxációs dvd, Gátizmok jógája mozgásanyag és ajándék EndoBlogos képeslap jár a könyv mellé.

2019 augusztus 5-i héten Stresszkezelő relaxációs dvd és endoblogos jár a könyv mellé.

2019 augusztus 12-től 19-ig kiegyenlített rendelés esetén  relaxációs cd jár a könyv mellé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!