Járványidőszak alatt

Ezen az oldalon fogtok tájékoztatást kapni arról, hogyan reagálunk, mit teszünk a kialakult  járványügyi helyzetben.

 ONLINE konzultációk foglalhatók!

Nyitvatartási időm nem változott, az üzletmenet normál,  azzal a kitétellel, hogy a  koronavírus járvány időszaka alatt kizárólag online (Skype, Viber, Messenger Video, FaceTime foglalható.

Az online konzultációk keretében online egyéni konzultáció, online páros konzultáció, online  perinatális szaktanácsadás és online egyéni endometriózis diéta életmód- és táplálkozási tanácsadás foglalható.

BIZTONSÁGOS

HATÉKONY

GYORS

KÉNYELMES

Melinda, 32, Budapest

színésznő

” Eleinte aggódtam, hogy hogyan fog működni az online konzultáció, megszoktam és szerettem a személyeset. Még azon is elgondolkoztam, hogy inkább kihagyok három-négy hetet, mikor megláttam egy posztot arról, hogy érdemes kihasználni az otthonlevős időszakot a fejlődésre. Én egy pörgős, dinamikus ember vagyok, azonnal megragadott ez a mondat, és bejelentkeztem egy online konzultációra Nórihoz. És milyen jól tettem! Színt visz a napjaimba, motivál, inspirál, összeszedettnek és hatékonynak érzem magamat. Egy kis karantén nem fog ki rajtam, igenis haladok a céljaim felé!”

Anna, 43, Pécs

főállású lombikozó, egyébként szabadúszó grafikus

” Amúgy is legtöbbször FaceTime-on beszéltünk eddig is Nórival, szóval ez nekem nem nagy változás ebből a szempontból. Szeretem, mert megbízható, nem kell utazással bajlódnom, időt és energiát spórolok, és mivel videózunk, igazából nem érzek különbséget ahhoz képest, mint amikor személyesen mentem a kobzira. A lombikom most szünetel, de én nem, a lelkem nincs szabadságon!!!”

Terka, 38, Bécs

kutya- macska panzió üzemeltető

” Szükségem van a konzultációkra, most, hogy gyakorlatilag sehová sem mehetek, rengeteget vagyok egyedül, az idős szüleimet nem merem látogatni, és a vállalkozásom gyakorlatilag döglődött, Nóritól különlegesen hatékony tippeket kaptam, és rengeteget segített, tartotta bennem a lelket. Nagyon hálás vagyok, Skype vagy személyes találkozás, nekem teljesen mindegy, a lényeg nem az, hol mondja, hanem az, amit mond, amit kérdez, és ahogy mondja, ahogy kérdezi. Ez visz előre még a legnehezebb időszakban is.

Móni, 28, Szeged

fodrász

” Azt azért nagyon nehéz elviselni, hogy a stimuláció közepén voltam, és leállították a lombikot, bezárták az intézményt a járvány miatt. Úgy éreztem, minden hiába volt, minta kihúzták volna lábam alól a talajt. Azt sem tudjuk, mi lesz, minden időpontot töröltek. Nagyon el voltam keseredve, Nóri Mentsük meg a lombikod! akcióterve nekem pont kapóra jött. Szeretem, hogy profi, pontos, alapos, minden kérdésemre megnyugtató választ adott eddig, és egy csomó mindent tanított, amivel átvészelem ezt az időszakot. Azt kell mondjam, az online találkozásaink egy nagyon nehéz periódusban voltak a legnagyobb támaszaim.

Az online konzultációk végett megagyors internetelérés és szuper kamerát szereztem be. Az online konzultációkban nagy tapasztalattal rendelkezem, hiszen a világ minden tájáról fogadtam eddig is online formában pácienseket. Bátran próbáld ki akkor is, ha eddig személyesen jöttél, mert ugyanazt a törődést, szeretetet, profizmus és szakmaiságot kapod ebben a formában is, ezt garantálom.

Skype: arvainori

Viber: a telefonszámom

Messenger video (Nori Arvai)

Facetime Video: a telefonszámom

Egyéb rendkívüli intézkedésünk, hogy megnyitottam a jelentkezést a Take Back Your Life! online életvezetési- és önfejlesztési programomra. 

Ezt a programot egyébként csak egy évben kétszer nyitom meg, de most ezzel is szeretném támogatni, hogy hasznosan és értékesen, élvezhetően teljen az otthonlét.

EndoShop webáruházunk működése: normál üzletmenet, zavartalan működés.

Soha nem rendeltetek még ennyire sokan az EndoShop kínálatából, mint most. Nagyon büszke vagyok rátok, hiszen ez is mutatja, értékesen, hasznosan akarjátok eltölteni az előttünk álló otthonmaradós időszakot. Gratulálok ehhez a döntéshez, biztos vagyok benne, hogy erősebben, tudatosabban, felkészültebben, magabiztosabban jöttök majd ki az önkéntes karanténos pihiből.

Fontos, hogy ne csak tunyulásról, jajanégyfalközött-szenvedésről szóljon ez az időszak, könyveinkben rengeteg tippet kapsz főzéshez, kotyvasztáshoz, mennyei endometriózis diétás kajákhoz, de receptkönyveimen túl inspirálódhatsz az Egy történet című fejlődésregénnyel vagy tanulhatsz az endometriózis lexikonból. Ha endóbarát mozgásra vágysz, válogass tematikus Endojóga mozgásanyagaim közül, ha most sajátítanál el egy-két kikapcsolódást, feltöltődést szolgáló technikát, hanganyagaink sietnek a segítségedre.

Az EndoShop nem hagy magadra a húzósabb időszakokban sem! Ami fontos, hogy a teljes biztonságotok érdekében most nem szervezek ki feladatot, hanem a csomagolástól kezdve mindent én csinálok, hogy biztos lehessek benne, gondosan fertőtlenített kezek csomagolják a könyveiteket.

A csomagküldés zavartalanul üzemel!

Ráadás ajándék!!!! ❤️❤️❤️Minden könyvet vagy  EndoBobozt rendelő vásárlónknak  meglepetés ajándékot- Női Teakeveréket vagy organikus arclemosó kreongokat-  csomagolok. Ez az én ajándékom nektek, #endoshop vásárlóim. Vigyázzatok magatokra és egymásra! Jó olvasást, jó tanulást és kitartást mindenkinek! 💪😷😍🎗💪

Te mit tehetsz? 

Mit tehetsz a megelőzés érdekébenen? A megbetegedés kellő körültekintéssel előzhető meg, a leghatásosabban gyakori kézmosással, a higiénés szabályok betartásával tudunk védekezni. Nem halaszthatatlan utazásodat napold el. A járvány terjedését megfékezni nem, de lassítani lehet, ami elsődleges fontosságú, hogy az amúgy is terhelt egészségügyi rendszer bírja a nyomást. Ha teheted, maradj otthon!! Ahol csak lehet, válassz házhozszállítást a vásárlás helyett, online szolgáltatást a személyes helyett.

Hol követheted nyomon az új koronavírussal kapcsolatos híreket?

A hivatalos hazai információkat a Nemzeti Népegészségügyi Központ biztosítja

Amennyiben a közeljövőben külföldre utazol, úgy a konzuli szolgálat és a WHO aktuális tájékoztatását is érdemes olvasni:

A Nemzeti Népegészségügyi Központ, Járványügyi és Infekciókontroll Főosztályának ingyenesen hívható tanácsadó telefonszáma: 0680 277 455, 0680 277 456

Mit tegyél, ha tüneteket vélsz felfedezni magadon / felmerül a gyanú?

Aki önmagán koronavírusra utaló tüneteket  (magas láz, köhögés, légzési nehézség, hasmenés, ízérzékelés zavarai) tapasztall, telefonon keresse meg háziorvosát, vagy a fenti ingyenes számok egyikét.

Azt, hogy hogyan működtünk 2020.03.15-ig azért hagyom fent, mert majd ezekkel az intézkedésekkel fogunk remélhetőleg a lehető leghamarabb nyitni is újra a személyes konzultációk irányába, erről itt tájékozódhatsz.

További információ az Tudomány Kommunikációs- és Szaktanácsadó Irodánk intézkedéseiről:

Az iroda, ahol a könyveid várnak rád és ahol csomagolunk, extra óvintézkedések mellett üzemel. A megelőzés érdekében megtettük a szükséges intézkedéseket az aktuális hatósági ajánlásoknak megfelelően. Az EndoBlog intézkedéscsomag elemei:

  1. Január óta nem napi, hanem napi többszöri fertőtlenítő takarítást vezettünk be a gyakran érintetett felületeken (kilincsek, kapcsolók, nyomógombok)
  2. Bővítettük a higiénés megelőzést szolgáló eszközeinket
  3. A mosdókban használt hagyományos szappant lecseréltük speciális vírus és baktériumölő szappanra.
  4. Kézfertőtlenítő adagolókat helyezünk ki
  5. Tájékoztató plakátokat helyeztünk ki a helyes kézmosás módjáról.
  6. Professzionális légtisztító készüléket helyeztünk üzembe az Irodában
  7. Oktatóvideót helyeztünk ki a közösségi média felületeinken
  8. Mindenki számára elérhető az online, távolsági konzultációs megoldásaink
  9. Eszköztárunkat frissítettük, internet elérésünket gyorsabbra cseréltük, felkészültünk arra az esetre, hogy minden konzultációt online formában tartsak meg

Nem lesznek, a konzultációk ezentúl online, Skype, Viber, Messenger Video, Zoom, Facetime … formában történnek.

Az, hogy nálunk is lesz-e második hullám, nem az én tisztem eldönteni, arra ott vannak a virológusok. 🙂  Természetesen jó érzés felkészültnek lenni egy esetleges újabb ilyen jellegű kihívásra, és tudni, hogy online nem foghat ki rajtunk még egy világjárvány sem, de nem ez az oka az online konziknak. Azért maradok az online konzultációknál, mert nagyon megszerettük őket, az ügyfeleim is és én is. Praktikusak, hatékonyabbak, kényelmesebbek, nincs folyosón ácsorgás, nincs dugóban ülés, nincs parkolási díj vagy tömött busz, járatkimaradás miatti késés… Az online konzultációk sokkal diszkrétebbek, idő-és költséghatékonyabbak, és a világ bármely pontjáról kapcsolódhatunk egymáshoz. Az online konzultáció mindenki számára biztonságos, vírus szempontjából és azon túl is. Ráadásul sokkal kényelmesebb, nem kell maszkban ülnünk, látjuk egymás teljes arcát és nem a maszk húzogatásával töltjük az időnket, hanem hatékony, zavartalan tanulással.

Én sosem értettem, miért lenne a személyes vagy az online konzultáció egyes szakembereknek könnyebb vagy nehezebb. Azt az időt maximálisan, 100%-osan a másik emberre fordítom, akkor is, ha személyesen, akkor is, ha online találkozunk. Ezért aztán utánanéztem, mik a szakemberek legnagyobb kihívásai az online konzultációk kapcsán, és írtam róla egy cikket, én hogyan oldottam meg őket. ITT találod. 

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!