Tréningek, tanfolyamok

Aktuális programjaimat, kurzusaimat a Tanulószobában találod. 

Jelenleg nyitott programok:

Mindössze napi hét percedbe kerül, ennyi idő alatt elolvasod a napi emailt és elvégzed a napi feladatot. A 365 napos online életvezetési programunk Take back your life! (Szerezd vissza az életed) címmel. Egy éven keresztül minden nap – beleértve a hétvégéket és az ünnepnapokat is – olyan szakértő által összeállított feladatokat, gyakorlatokat fogsz kapni e-mailben, amelyek hozzásegítenek önismereted és önbizalmad erősítéséhez, képességeidnek kiaknázásához, életed rendbe tételéhez minden síkon.

Az adott életterületekkel a tréningben külön tematikus blokkokban foglalkozunk. Ennek a tréningnek a tematikáját úgy állítottam össze, hogy az életed minden területén előre lendítsen, minden elakadásodban továbbgördítsen, legyen az önismeret, munka, hivatás, anyagiak, párkapcsolat- és baráti kapcsolatok, egészség és megjelenés, önmegvalósítás. Otthonod kényelmében, vagy bárhol a világon végezhető, mégis egy közösség részének érezheted magad.

Minden szükséges tudást megad ahhoz, hogy gatyába rázd az életedet, ráadásul mindezt egy támogató, diszkrét, jókedvű online közegben. Internetelérésre és napi hét percre, valamint egy tollra és füzetre, vagy egy online naplóra lesz szükséged, semmi másra.

 

  • 21 napos online életvezetési tréning, most ajándék pandémia extrákkal (home office, home schooling)

Valószínűleg te is többször nekifutottál már.

Elolvastál hatszáz könyvet, cikket, honlapot, nem egyszer kétségbeestél az egymásnak teljesen ellentmondó információktól, és eljutottál oda, hogy inkább kihagytál étkezést, csak mert nem tudtad, mit ehetsz,  vagy mivel ártasz magadnak…

Néha olyan bonyolult receptekbe botlottál, amiben az összetevők felének a nevét se hallottad soha, és fogalmad sem volt, honnan szerezhetnéd be őket…

Volt hogy este holt fáradtan semmihez nem volt kedved, de főzni, sportolni aztán pláne nem, és jött a bűntudat, hogy nem igaz, hogy még erre sem vagy képes, ezt sem tudod megcsinálni magadért…

Ne hibáztasd magad!

Nem a te hibád, hogy eddig nem sikerült! 

Biztosan észrevetted már, a legtöbb szakértő és tanácsadó elvakultan hisz egy módszerben, egy diétában, és mindenképpen rád akarja erőltetni, akkor is, ha neked egyáltalán nem fekszik. Gyakran előfordul, hogy akinek kalapácsa van, az puszta jóindulatból, segíteni akarásból mindenhol szöget keres, pedig nem minden kiálló vacak jelent szöget…

Van néhány egyszerű alapelv, ami bizonyított, de ezeken túl a szabályok saját képünkre formálásában végtelen nagy szabadságod van! Nincs egy szent táplálkozási elv, amit követned kell, hiszen nem vagyunk egyformák, valaki glutén érzékeny, van aki nem, van aki szereti a halat, van aki undorodik tőle, van aki szeret főzni, van aki nem akar ezzel pepecselni, van aki  hétvégente örömmel jár piacra vásárolni, van, aki minden nap hazafele beugrik a kisboltba, és onnan szerzi be az ételeit, van aki egyedül él, van aki egy komplett családra főz, van, aki fogyni, más izmosodni szeretne, és még sorolhatnám!

 

Nem fogsz olyan táplálkozási formát találni, ami mindenkinek beválik.

 

És itt a titok nyitja, ezért nem sikerül eddig táplálkozásodat beállítanod és kitartanod a diétád, az életmódod mellett:

 

Mert nem a sajátodat csináltad, hanem valaki másét!!!

 

Szóval, kérdeztétek, én hogyan csináltam, hogyan csinálom minden nap, és annyian kérdeztétek, hogy rendben, meg is mutatom az új tréningemben.

DE!!!

Ez a 7 nap egy mintául szolgál neked, és a receptek mellett olvasnivalókkal, tippekkel abban segít, hogy a minta alapján el tudj indulni, és

 

megalkosd a saját táplálkozási rendszeredet, 

 

amely, mivel a tiéd, egyszerűen beilleszthető lesz a te életedbe. Tanulsz majd a célállításról, az ételpárosításról, az főzésre fordított idő hatékony kezeléséről, a tervezésről, az első jelekről, hogy mire figyelj, miből tudhatod, hogy jó úton jársz.   Nincs több csalódás, nincs több bűntudat, nincs több  dühösen falhoz vágott receptkönyv, csak a nyugodt, harmonikus, tervezhető, ésszerű és szerethető életvezetés és az elégedettség, a büszkeség, az eredmények!

 

A programban részletesen lekövetjük egy hetem minden napjának étkezéseit, mozgásanyagát, a relaxációs és feltöltődési és testápolási technikáimat, belecsempészek egy kis családi időt, és minden napra biztosítok olvasnivalót, tanulnivalót, ami segít neked az elindulásban, a saját utad megtalálásában.

A program tartalmazza a heti étrendemet és mozgásprogramomat is, napi bontásban, így nagyon egyszerű motivációt és inspirációt nyerni belőle, azonban kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy mintaétrend, amelyben megmutatom, én hogyan táplálkozom, ez nincs a te személyedre szabva. Kérlek ezt vedd figyelembe ha valamilyen allergiával vagy egyéb betegséggel küzdesz, ha pedig most kezdenél életmódváltásba, először mindenképpen konzultálj a háziorvosoddal, hogy állapotodhoz mérten milyen mozgásformát javasol neked.

 

Ez a Program egy tökéletes első lépés ahhoz, hogy ennek alapján kidolgozd a saját, a te utadat és céljaidat legjobban segítő táplálkozási-és életmód programot. Természetesen ebben is segítek, ehhez is kapsz egyszerű, emberbarát, követhető módszereket.

 

Kellemes időtöltést, inspirálódást,  finom falatokat, a mozgás örömével töltött perceket, egészséget, életvidámságot, sikerélményeket, büszkeséget kívánok neked!

 

A programot a pandémia helyzet végéig kedvezményes áron biztosítom a számodra.

 

Gyere és tarts velem te is!

Márti, 36

manikűrös

Azt éreztem, hogy repül az idő, amit veletek tölthettem. Jól szórakoztam és közben rendkívül hasznos technikákat tanultam. Azt hiszem ez az első olyan tréningem volt, ahol valóban azt kaptam, amit előzetesen vártam a beharangozás alapján. A lombik csoportban megismert lányokkal azóta is tartom a kapcsolatot, ketten pedig igazi barátaim lettek. Mindketten babát várnak azóta, szóval most én jövök!:-)

Tekla, 41

egyéni vállalkozó

A feszes tempó ellenére sem fáradtan, hanem feltöltődve értem haza a tréning után. Igazán hatékony, szerethető, életszagú megoldásokat és technikákat sajátítottam el, és őrület, de azóta is alkalmazom őket.

Renata, 29

táncművész

Mielőtt találkoztam volna a lányokkal a csoportban, kicsit attól féltem, mindenki majd jön a maga betegségével meg negatív sztorijaival. Soha ilyen kellemeset nem csalódtam még. Olyan jó hangulat volt, annyit nevettem, hogy a végén a sok röhögéstől fájdult meg a hasam. Jobb érzés, mint az endometriózis.

Piroska, 27

Az egy éves online programban vettem részt, és nem bántam meg! Rengeteget tanultam magamról, élveztem az izgalmas feladatokat és magával ragadott a tréning lendülete. A legnagyobb eredménynek azt tartom hogy egy már reménytelennek látszó helyzetből pofoztuk helyre a párkapcsolatomat és munkahelyet mertem váltani, amire négy év szenvedés után csak most, ennek a tréningnek a hatására mertem belevágni. Tényleg úgy érzem, végre a saját életemet élem, és nagyon élvezem!

Ha most nem indul olyan csoportos tréning, ami téged érdekelne, jelentkezz  egyéni konzultációra és tanulj hasznodra levő módszereket, amelyeket azonnal bevethetsz!  Bejelentkezés konzultációra ITT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!