Te Tested Èletmód Program - EndoShop
279
single,single-product,postid-279,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Akció
dvd-eletmod-program
g3073dvd-templogoarvainoraendodvddiskakciopszichokonyvboritoiranytukonyvboritopszichokonyvboritodvdlabel-116-23jel

Te Tested Èletmód Program

28990 Ft 19990 Ft

A TE TESTED! Életmód program  egy speciálisan női betegségekkel élő nőkne kifejlesztett program– benne a Iránytű Táplálkozási Útmutatóval, az Endometriózis Diéta Receptkönyvvel, a Pszichológiai Tréninggel és a hozzá tartozó munkafüzettel, és a Gyógyító Női Jógaterápiás DVD-vel.

Kategóriák: ,
Leírás

A TE TESTED! Életmód program – benne a Iránytű Táplálkozási Útmutatóval, az Endometriózis Diéta Receptkönyvvel, a Pszichológiai Tréninggel és a hozzá tartozó munkafüzettel, és a Gyógyító Női Jógaterápiás DVD-vel a készlet erejéig újra kapható!

Mit tartalmaz a Program?

A Program részei:

-IRÁNYTŰ: Az egyetlen tudományos alapokon nyugvó endometriózis diéta. Ha eleged van a neten keringő endometriózis-diéta katyvaszból, és hiteles információkra vágysz, ez a neked való könyv. Mit ehetsz, mit nem, és mit mivel helyettesíthetsz? Mit tehetsz ha nem tudsz/akarsz lemondani bizonyos ételekről?Recepteket is tartalmaz,hogy ne legyen többé macera a konyhában töltött idő. Hogy változatosan ehess, egyszerű, finom, egészséges ételeket!

– PSZICHOLÓGIAI TRÉNING, MUNKAFÜZETTEL: mert nincs olyan diéta, ami önmagában helyrerak, ha fejben/lélekben nem állsz készen a gyógyulásra. Milyen okok állhatnak a betegség kialakulása mögött? Mi vezethetett idáig? Családi és baráti  kapcsolataid, párkapcsolati helyzeted elemzését segítő gyakorlatok, önismereti feladatok, a nőiség egészséges, magabiztos és bátor megélésére tanító munkafüzet, amely segít a gyógyuláshoz vezető újfajta gondolkodásmód kialakításában is.

-GYÓGYÍTÓ NŐI JÓGATERÁPIÁS DVD: könnyű, rövid, a cikusodhoz és a céljaidhoz illeszkedő, otthon is biztonsággal végezhető mozgás, a Te igényeidre szabva, benne menstruációs blokk, ovulációs blokk, mellek jógája, műtét utáni jóga, gátizmok jógája, termékenységfokozó jóga.