Környezettudatos Doboz (Endoboz 2.0) - EndoShop
162
product-template-default,single,single-product,postid-2296,theme-bridge,bridge-core-2.1.5,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-20.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Környezettudatos Doboz (Endoboz 2.0)

9990 Ft

Teljesen megújult dobozunk ezúttal a környezettudatosság jegyében olyan termékeket tartalmaz, ami nem csak rólad és a szeretteidről gondolkodnak, de a Földnek is hasznára válnak!

 

 

 

Turbózd fel magad a Naturi egészséges, nyers vegán keksz- és ropogtatnivaló válogatásával és a finom, illatos, melengető Csakrateával!

 

 

Vezesd étrendedet és sporttevékenységedet, érzéseidet és gondolataidat a gyönyörű Naplónban, amely segít rendszerbe foglalni az életmódodat, ilyen módon biztosítva azt, hogy ezúttal tényleg sikerüljön kitartani az egészséges szokásaid mellett!

 

 

 

Ápold bőrödet a széltől, kiszáradástól, hideg levegőtől és használd rendszeresen a mosható, kézműves, horgolt finom puha arctisztító korongjainkat. Nincs több eldobható, egyszer használatos vattapamacs, helyette válaszd ez vagány, színes, környezettudatos megoldást! Az EndoBlog olvasói nem csak a maguk, hanem a környezetük egészségével is törődnek.  A szuperhelyes, színes, puha kézműves arclemosó korongokkal ökotudatosan ápolhatod a bőrödet. A csomagok hosszú időn át elkísérnek, és fürdőszobád, nesszeszered ékei, utazásaid elengedhetetlen tartozékai lesznek. Vigyázat, függőséget okoz!

 

 

A dobozban megtalálod még a szokásos apró ajándékainkat és figyelmességeinket, kuponokat, könyvjelzőt, képeslapot!

Valamint ajándék növényi alapú háromféle, igényeidhez illeszkedő  kidolgozott, egy napos mintaétrendet és növényi alapú bevásárlólistát is találsz a dobozodban kamrafeltöltéshez  és az immunturbó húsmentes hétfőidhez!  (Figyelj arra, hogy ez az étrend nem személyre szabott, különösen ha allegiás vagy!)

 

Két virtuális, letölthető terméket is tettünk a klímatudatos dobozunkba, hogy ne használjunk dvd-t, papírt, ez a jövő, és így ráadásul a  jóga mozgásanyagot és az e-bookot bárhol, bármikor használhatod, olvashatod!

 

 

 

A Környezettudatos Vagyok! Klímabarát csomag tartalma:

 

 

 • Mosható ökotudatos puha arctisztító korong 6 db
 • Meggyógyulok! napló élettervezéshez, életvezetéshez egészséges szokásaid megszilárdításához
 • Karma Survivor Deluxe Notesz- limitált kiadású gyönyörű notesz a rákból gyógyult agarunkkal a címlapon
 • Csakratea
 • Naturi nyers vegán kekszválogatás
 • EndoJóga letölthető videó otthoni mozgáshoz
 • Bevásárlólista és növényi alapú ökotudatos mintaétrendek tudatos kamrafeltöltéshez,  húsmentes hétfőkhöz, OMD-hez

 

 

 

EXTRA BÓNUSZAID

 • 31  tipp egészség- és klímatudatos nőknek: Gyógyulj te is, gyógyuljon a Föld is!  – e- book

 

 • Apró figyelmességek és meglepetések, kuponok, könyvjelző, képeslap

 

 • Újdonság: AJÁNDÉK KÉZMŰVES SZÁJMASZKOK! Óvd magad és szeretteid a mosható, kézműves, tündéri mintás szájmaszkjaink segítségével, jön a tavasz, az allergiás időszak.  Ne feledd, ez a maszk egy kézműves maszk, textilből varrt, olyan, mint egy  száj elé helyezett sál:  NEM koronavírus elleni varázsszer!!!!! Még egyszer ismétlem: semmilyen módon nem véd a koronavírus ellen, csak egy cuki, mintás, vidám szájmaszk tavaszra, por és pollenek ellen.   Színes, vidám mintái miatt gyermekednek is adhatod, szeretni fogja. Nincs több eldobható maszkokkal teli szemetes: ezt a cukiságot csak mosd ki, és holnap újra hordhatod!A csomagodba két darab, eltérő mintájú maszkot is teszünk.

 

A csomagban található termékek összértéke, 12490, de te most 9990 forintért juthatsz hozzá, ráadásul  tiéd az összes ajándék bónusz!

Az ajándék maszkok mintája meglepetés, és a doboz színe natúr! A kép illusztráció.

 

Kategóriák: , , , ,
Leírás

Teljesen megújult dobozunk ezúttal a környezettudatosság jegyében olyan termékeket tartalmaz, ami nem csak rólad és a szeretteidről gondoskodnak, de emellett a Földnek is hasznára válnak!

 

 

Turbózd fel magad a Naturi egészséges, nyers vegán keksz- és ropogtatnivaló válogatásával és a finom, illatos, melengető Csakrateával vagy a Kamélia kert teáival!

 

 

Vezesd étrendedet és sporttevékenységedet, érzéseidet és gondolataidat a gyönyörű Meggyógyulok! Naplóban, amely segít rendszerbe foglalni az életmódodat, ilyen módon biztosítva azt, hogy ezúttal tényleg sikerüljön kitartani az egészséges szokásaid mellett!

 

A dobozban háromféle, igényeidhez illeszkedő  kidolgozott, egy napos mintaétrendet és növényi alapú bevásárlólistát is találsz a dobozodban kamrafeltöltéshez  és a húsmentes hétfőidhez!  (Figyelj arra, hogy ez az étrend nem személyre szabott, csak mintaétrend,  különösen ha allegiás vagy!)

 

 

Ápold bőrödet a széltől, kiszáradástól, hideg levegőtől és használd rendszeresen a mosható, kézműves, horgolt finom puha arctisztító korongjainkat. Nincs több eldobható, egyszer használatos vattapamacs, helyette válaszd ez vagány, színes, környezettudatos, mosható megoldást! Az EndoBlog olvasói nem csak a maguk, hanem a környezetük egészségével is törődnek.  A szuperhelyes, színes, puha kézműves arclemosó korongokkal ökotudatosan ápolhatod a bőrödet. A csomagok hosszú időn át elkísérnek, és fürdőszobád, nesszeszered ékei, utazásaid elengedhetetlen tartozékai lesznek. Vigyázat, függőséget okoz!:-)

 

A dobozban megtalálod még a szokásos apró ajándékainkat és figyelmességeinket, kuponokat, könyvjelzőt, képeslapot éa egy tündéri újdonságot is!:-)

 

Két virtuális, letölthető terméket is tettünk a klímatudatos dobozunkba, hogy ne használjunk dvd-t, papírt, ez a jövő, és így ráadásul a  jóga mozgásanyagot és az e-bookot bárhol, bármikor használhatod, olvashatod!

 

 

A Környezettudatos Vagyok csomag tartalma:

 

 • Mosható ökotudatos puha arctisztító korong 6 db
 • Meggyógyulok napló! élettervezéshez, életvezetéshez egészséges szokásaid megszilárdításához
 • Karma Survivor Deluxe Notesz- limitált kiadású gyönyörű notesz a rákból gyógyult agarunkkal a címlapon
 • Csakratea/Kaméliakert Az én teám keverék
 • Naturi kekszválogatás
 • EndóJóga letölthető videó otthoni mozgáshoz

 

EXTRA BÓNUSZAID

 • 31  tipp egészség- és klímatudatos nőknek: Gyógyulj te is, gyógyuljon a Föld is!  – e- book
 • Apró figyelmességek és meglepetések, kuponok, könyvjelző, képeslap
 • Újdonság: AJÁNDÉK KÉZMŰVES SZÁJMASZKOK! Óvd magad és szeretteid a mosható, kézműves, tündéri mintás szájmaszkjaink segítségével, jön a tavasz, az allergiás időszak.  Ne feledd, ez a maszk egy kézműves maszk, textilből varrt, olyan, mint egy  száj elé helyezett sál:  NEM koronavírus elleni varázsszer!!!!! Még egyszer ismétlem: semmilyen módon nem véd a koronavírus ellen, csak egy cuki, mintás, vidám szájmaszk tavaszra.   Színes, vidám mintái miatt gyermekednek is adhatod, szeretni fogja. Nincs több eldobható maszkokkal teli szemetes: ezt a cukiságot csak mosd ki, és holnap újra hordhatod!A csomagodba két darab, eltérő mintájú maszkot is teszünk.

 

A csomagban található termékek összértéke 12490 HUF,   de te most 9990 forintért juthatsz hozzá, ráadásul  tiéd az összes ajándék bónusz!

Az ajándék maszkok mintája meglepetés! A kép illusztráció.