Endometriózis öngondoskodás napló - EndoShop
162
product-template-default,single,single-product,postid-7150,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Endometriózis öngondoskodás napló

7384 Ft

Kategória:
Leírás

 

Készen állsz arra, hogy az önmagaddal való törődést a következő szintre emeld?

Ne keresgélj tovább!

 

 

A vadi új öngondoskodási napló, amelyet speciálisan az endometriózissal küzdő nőknek készítettem, itt van, hogy segítsen neked a lehető legjobban megélni az élet örömét akkor is, ha endometriózissal élsz.

 

 

Ez a napló nem egy átlagos napló, hanem egy színes, gyönyörű és gazdag gyűjtemény a legjobb tippjeimmel és gyakorlataimmal, hogy jobban megértsd az endometriózis okozta kihívásokat és megtanulj teljes életet élni.

 

 

Beírhatod saját endometriózis történeted, és nyomon követheted a fejlődésed az edzésnaplóval, az étrend naplóval, meditáció és relaxáció tervezővel, figyelemmel követheted mitől függ az alvásod minősége és felfigyelhetsz olyan összefüggésekre az életed területei között, amire nem is gondoltál korábban!

 

 

Hatékony rendszerbe foglalhatod az életed és az életmódod a must-have listákkal és ötletekkel.

 

 

Ráadásul rengeteg öngondoskodási tippet és más hasznos dolgot találtok benne, hogy minden nap egyre jobban érezhesd magad és megtanuld szeretettel, tisztelettel gondozni a testedet, lelkedet.

 

 

A napló gyönyörű, illatos, 300+ színes oldalon kísér végig, de hidd el, nem csak a polcodon fog jól mutatni, ezt tényleg használni is fogod. Olyan új egészség szokásokat és rutinokat alakíthatsz ki a segítségével, amelyeknek köszönhetően újra találkozhatsz felhőtlen, önfeledt, boldog és magabiztos önmagaddal.

 

 

Neked is hiányzik a nő, aki az endometriózis előtt voltál? Most lehetőséged van újra kapcsolódni vele, sőt, még tovább fejlődni és új szintre emelni a saját magadhoz való szeretetteli odafordulást.

 

 

Mire is várnál? Szerezd be az öngondoskodás naplódat még ma, és vedd vissza az irányítást az életed felett! Ennek a naplónak a segítségével képes leszel szembenézni az endometriózissal,  de egyúttal képes leszel egy kicsit el is felejteni azt.

 

 

Pontról pontra, teljesen átláthatóan mutatom meg benne, hogy én hogyan csinálom azt, hogy 13 éve nem tudom már, mi az a hasfájás, csak akkor, ha annyira röhögök, hogy belefájdul!

 

 

 

Extrák mindenkinek:

-Az a bizonyos 5% zárt csoport tagság

– Extra öngondoskodás meditáció a csoportban

 

 

 

Extra a első 250 vásárlónak:

-Selfcare WorkShop Endometriózissal élőknek videókurzus (online elérhető)

Bemutatom benne az én endometriózis öngondoskodás rutinomat és megmutatom, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az új naplódból!

 

 

Endometriózis öngondoskodás napló Árvai Nóra sokdiplomás szakpszichológustól

300+ színes oldalon

A kép illusztráció.

ISBN