Endometriózis DIÉTA könyv csomag
162
product-template-default,single,single-product,postid-692,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3326

Endometriózis DIÉTA könyv csomag

14790 Ft

Endometriózis dieta könyv csomag az életmódváltásba most belevágóknak, és az elszántaknak, akik nem nyugszanak a cél eléréséig.

Csomagban olcsóbb, kedvező ár, egyél finomakat, és spórolj egyszerre!

A könyvcsomag 4 részből áll:

 

 1. Az Igazi Endometriózis Diéta Könyv

Tudom, ez manapság nem trendi, de bevallom, végtelenül béna vagyok a konyhában. Egyszer még az is előfordult, hogy elrontottam a zacskós rizst. (Egészen egyszerűen elfelejtettem hogy éppen főzök, a nappaliban valami izgalmasabbnak bizonyult.) És igen, akik jól ismernek, azok számára az is tény,  hogy amellett, hogy nem vagyok egy kimondott konyhatündér, még az is jellemzi a konyhai viselkedésemet, hogy nem vagyok hajlandó ott napi 20-25 percnél többet eltölteni. Mindezek ellenére most recetkönyvet írtam.

Hogy miért?

Mert endometriózisból gyógyult nőként, valamint hosszú évek óta krónikus nőbetegeknek segítő pszichológusként naponta szembesülök azzal, milyen nehéz eligazodni a divatdiéták világában, és mekkor nyomás nehezedik az endometriózissal élő nőkre. Nem egyszer életeket, kapcsoaltokat, házasságokat láttam tönkremenni a mai modern nő életébe nem illeszkedő, sokat ígérő endometriózis diéták oltárán.

Szóval, nem is nagyon szeretk főzni, és túlzottan ügyes sem vagyok. De pont ettől lesz ez a könyv a mai modern nő életébe beilleszthető.  A receptek gyorsak és egyszerűek. A garancia az rá, hogy még nekem is mennek.

Mindannyian rohanunk, gyereket nevelünk, dolgozunk, edzünk, háztartást vezetünk, bevásárolunk, ügyeket intézünk, remek párok, barátok, anyák és munakerők vagyunk, ha nagyon ráérünk mindemellett, még önmegvalósítunk is, de legalábbis kiállunk egy szívünknek fontos ügy mellett.

Krónikus betegséggel élve a napi teendők megspékelődnek még a gyakori orvoshoz járkálás és a várótermekben ücsörgés feladataival is.  Egészség- és környezettudatosan élünk, nem eszünk tejterméket, nyírfacukrot használunk  és szelektíven gyűjtjük a szememtet. De most őszintén, tedd a szívedre a kezedet: kinek van ideje emellett naponta órákat robotolni a konyhában?

Biztosan te is szembesültél már a problémával: fontos számodra, hogy amit megeszel, és amit a szeretteid elé tálalsz az egészséges legyen és finom, de hihetetlen áldozatot követel a mindennapi konyhai elfoglaltság.

Könnyen azt veszed észre, hogy az igazán fontos dolgoktól veszi el az idődet: a párodtól, gyermekedtől, önmagadtól  és saját fejlődésedtől, a mozgástól és a nyugodt, pihenéssel és relaxációval töltött pillanatoktól.

Nem lenne jobb, ha miután este ha fáradtan hazaesel a munkából és a bevásárlásból, elmehetnél egy jógaórára vagy átbeszélhetnéd a pároddal a napodat, segíthetnél a gyerekednek a leckében vagy olvashatnál egy jó könyvet, ahelyett, hogy az egész estédet a háromfogásos alga -és moszatmenü elkészítésével töltenéd?

Ebben a könyvben végre nem kell egyél yint és vigyázz a yanggal típusú ezo-bullshittel szembesülnöd. Nem kell magad kőkorszaki ősembernek érezned. Nem kell brutál drasztikus életet ellehetetlenítő divatdiétákat követned. Amit itt kapsz, az a legújabb kutatási eredményeken alapuló, nyugati, egészségtudatos nő életébe illeszthető,  érthető rendszer és a hozzáillő finom, egészséges, egyszerű kaják receptjei.

Valamint, ami még fontos: nem kell napi 25 percnél többet eltöltened a konyhában. És ebben már a mosogatás is benne van.

És ami még benne van:

 • az összes endometriózisban divatos táplákozási irányzat tömör összefoglalója
 • ész-érvek, tudományos tények. magyarázatok, hogy megértsd, mit miért javasolt/nem javasolt fogyasztani endometriózisban
 • mit tehetsz, ha valamiről nem tudsz/nem akarsz lemondani, mégis szeretnél meggyógyulni, egészségesen élni
 • hogyan jutsz fehérjéhez endometriózis diétában
 • hogyan jutsz hozzá minden szükséges vitaminhoz és ásványi anyaghoz
 • hogyan fokozhatod a szervezeted megküzdő és öngyógyító képességét a táplálkozásod révén
 • hogyan növelheted a teherbeesés esélyét ételekkel extra ösztrogénhatás nélkül
 • 300 oldalnyi finom, egészséges és egyszerű, kipróbált endometriózis diétába illesztehtő recept
 • hogyan nyerj extra energiát fizikai munkához, extra stresszes időszakokhoz, sportteljesítményhez endó diéta mellett
 • inzulinrezisztencia, glikémiás index a gyakorlatban
 • a glutén mítosz és gabona-kisokos
 • hogyan kerüld el a tipikus endometriózis-diéta hibákat
 • ételek, amelyeket egészségesnek hiszünk, pedig…
 • hely a saját receptjeidnek és jegyzeteidnek
 • humor, vidámság, jókedv, szeretet:-)

 

 

 

2. Az Igazi Endometriózis Diéta Könyv 2- Haladóknak

A különleges célok eléréséért, illetve akkor, ha már továbbfejődnél, új ízeket ismernél meg.

Különleges célok alatt értem az endometriózis diéta hozzáigazítását egyéb diétákhoz, például az endometriózissal olykor együtt járó inzulinrezisztencia vagy PCOS diétájához,  sószegény diétához, valamint szó lesz az endometriózis diéta várandósság és szoptatás alatti alkalmazásáról is.

Lesz szó alakformálásról: egészséges mértékű fogyás vagy hízás endometriózis diéta segítégével is elérhető. Ezenkívül szó esik még  a szexuális élet felpezsdítésére ható ételekről és a hangulat javítását szolgáló táplálékokról is, amelyeket endometriózis diétát követve is lehet alkalmazni. Foglalkozunk  a sószegény étrenddel és azzal, milyen hiánybetegségeid lehetnek, ha endó diétázol, és hogyan előzheted meg ezek kialakulását, vagy hogyan vheted fel a kesztyűt ha már elkéstél a prevencióval.

Ne feledd, a könyv nem tartalmaz személyre szabott étrendet, csak általános ajánlásokat. Vedd figyelembe állapotodat, táplálék allergiáidat, érzékenységedet, ha szükséges, konzultálj háziorvosoddal!

 

 

3. Meggyógyulok Napló!

Egy interaktív könyv napi bontású feladatokkal, táplálkozási és testmozgás útmutatóval és naplóval, motivációtárral és pszichológiai tesztekkel, gyakorlatokkal, takarékos bio-bevásárlási kisokossal. A tökéletes társ az életmódváltáshoz, fogja a kezed és a célodig vezet!

 

 

4. EndoBlog Deluxe Survivor Füzet – limited edition

Akik követitek már egy ideje az EndoBlogot, jól ismeritek Karma kutyát.

Meséltem arról is, hogyan került ő hozzánk. Egy nagyon meghatározó NEM! volt az, ami ahhoz vezetett, hogy a legcsodásabb barátom lett, akit csak el tudok képzelni magamnak. Ez a nem a kutyamenhelyen hangzott el 10 éve.
“Ezt a szép fekete pöttyös agarat ajánlom, jobban megfelel a standardnak, erősebb, jobb felépítésű, jobban jársz vele. Elsőnek született, igazi faltörőkos, gyönyörű kutya, Neked való lesz.”

 

Köszönöm, nem.  Én a  nyüzöge tigriscsíkosat akarom, azt, amelyik utolsónak született meg. A kicsi, vézna, nyüszögő kistigrist, aki minden erejét összeszedte és felkúszott az ölembe hogy aztán kényelembe helyezze magát, és magától értetődő természetességgel odapisiljen.

Így érkezett a világ legédesebb kutyája a családunkba,Karma, a standardnak nem igazán megfelelő,  magyar agár lányka, aki idén nem kis küzdelem árán még a rákot is legyőzte. Igazi társ, munkában, bújásban, bolondozásban, játékban, boldogságban és bánatban. Karma, minden titok tudója, hűséges csendestársam, rengeteg páciensem nagy kedvence, pocaklakók megérzője, előbb, mint hogy az anyuka tudná:-)

 

Ez a kutya  rengeteg műtéten esett át, több körben eltávolították a farkincáját, de a rák más szerveit is megtámadta. A műtétek után attól féltünk, elveszíthetjük, aztán meg attól, hogy nem lesz többé képes a farka nélkül agár módjára sprintelni, őrültködni, szaladgálni, vagy veszélyes lesz számára minden manőver ezzel a tempóval a megszokott egyensúlyozó, kormányozó “berendezése” nélkül.

 

Emlékeszem, ezekben az időkben a karomban vittem sétálni, áttértünk kutyatápról az anyakészítette bio házi kosztra és  minden este relaxációt tartottam neki, rajta is alkalmaztam néhányat a pszichológiai módszereim közül,  hogy minden oldalról megtámogassuk  a teljes gyógyulását, valamint azon voltam, hogy képzeletben minél intenzívebben lássam őt futni, életerősen boldogan, egészségesen.

 

Egy lyukas garast nem adtak volna értünk az állatdokik, de Karma megmutatta, hogyan kell ezt csinálni. Mára pontosan úgy rohangál és őrültködik, ahogy akkor az álmaimban és a vizualizációimban.

Az ő áttétmentességének, az ő gyógyulásának évfordulójára jöttünk ki ezzel a csodálatos notesszel. Csajos és vagány, érzelmes és gyönyörű, pont, mint Karma, a címlapján pózoló sztáragár. 🙂

 

 

Ez a notesz több, mint egy napló. Beletettünk minden reményt, minden küzdeni tudást, minden életerőt, amivel végigcsináltuk ezt az időszakot, és azt szeretném, ha ez a napló mindig emlékeztetne téged á: nincs lehetetlen. Meg lehet gyógyulni, fel lehet állni a leglehetetlenebb helyzetből is.

 

A  borítón ezt  a pozitív szuggesztiót olvashatod aranyszínnel ragyogva:

 

 

I can and i will. Watch me! 

 

Karma üzenete benne van ennek a füzetnek illatos, barackszínű lapjain: töltsd meg őket te is álmaiddal, terveiddel, gondolataiddal, érzéseiddel. Használd az inspirációhoz Karma szeretetét és erejét is, kísérje az ő lendülete minden tollvonásodat.

 

Ajánljuk álmodozóknak, megvalósítóknak, küzdőknek, gyógyulóknak, a bátraknak, az előre tekintőknek, a meg nem állóknak.

 

Használd olyan szeretettel, amilyennel mi készítettük neked! 

A képek illusztrációk!

Csomagban most kedvezményesen!

Plusz ajándékok, kuponok meglepetések a csomagban!

Kategóriák: , ,
Leírás

Endometriózis dieta könyv csomag az életmódváltásba most belevágóknak, és az elszántaknak, akik nem nyugszanak a cél eléréséig.

Csomagban olcsóbb, kedvező ár, egyél finomakat, és spórolj egyszerre!

A könyvcsomag 4 részből áll:

 

 1. Az Igazi Endometriózis Diéta Könyv

Tudom, ez manapság nem trendi, de bevallom, végtelenül béna vagyok a konyhában. Egyszer még az is előfordult, hogy elrontottam a zacskós rizst. (Egészen egyszerűen elfelejtettem hogy éppen főzök, a nappaliban valami izgalmasabbnak bizonyult.) És igen, akik jól ismernek, azok számára az is tény,  hogy amellett, hogy nem vagyok egy kimondott konyhatündér, még az is jellemzi a konyhai viselkedésemet, hogy nem vagyok hajlandó ott napi 20-25 percnél többet eltölteni. Mindezek ellenére most recetkönyvet írtam.

Hogy miért?

Mert endometriózisból gyógyult nőként, valamint hosszú évek óta krónikus nőbetegeknek segítő pszichológusként naponta szembesülök azzal, milyen nehéz eligazodni a divatdiéták világában, és mekkor nyomás nehezedik az endometriózissal élő nőkre. Nem egyszer életeket, kapcsoaltokat, házasságokat láttam tönkremenni a mai modern nő életébe nem illeszkedő, sokat ígérő endometriózis diéták oltárán.

Szóval, nem is nagyon szeretk főzni, és túlzottan ügyes sem vagyok. De pont ettől lesz ez a könyv a mai modern nő életébe beilleszthető.  A receptek gyorsak és egyszerűek. A garancia az rá, hogy még nekem is mennek.

Mindannyian rohanunk, gyereket nevelünk, dolgozunk, edzünk, háztartást vezetünk, bevásárolunk, ügyeket intézünk, remek párok, barátok, anyák és munakerők vagyunk, ha nagyon ráérünk mindemellett, még önmegvalósítunk is, de legalábbis kiállunk egy szívünknek fontos ügy mellett.

Krónikus betegséggel élve a napi teendők megspékelődnek még a gyakori orvoshoz járkálás és a várótermekben ücsörgés feladataival is.  Egészség- és környezettudatosan élünk, nem eszünk tejterméket, nyírfacukrot használunk  és szelektíven gyűjtjük a szememtet. De most őszintén, tedd a szívedre a kezedet: kinek van ideje emellett naponta órákat robotolni a konyhában?

Biztosan te is szembesültél már a problémával: fontos számodra, hogy amit megeszel, és amit a szeretteid elé tálalsz az egészséges legyen és finom, de hihetetlen áldozatot követel a mindennapi konyhai elfoglaltság.

Könnyen azt veszed észre, hogy az igazán fontos dolgoktól veszi el az idődet: a párodtól, gyermekedtől, önmagadtól  és saját fejlődésedtől, a mozgástól és a nyugodt, pihenéssel és relaxációval töltött pillanatoktól.

Nem lenne jobb, ha miután este ha fáradtan hazaesel a munkából és a bevásárlásból, elmehetnél egy jógaórára vagy átbeszélhetnéd a pároddal a napodat, segíthetnél a gyerekednek a leckében vagy olvashatnál egy jó könyvet, ahelyett, hogy az egész estédet a háromfogásos alga -és moszatmenü elkészítésével töltenéd?

Ebben a könyvben végre nem kell egyél yint és vigyázz a yanggal típusú ezo-bullshittel szembesülnöd. Nem kell magad kőkorszaki ősembernek érezned. Nem kell brutál drasztikus életet ellehetetlenítő divatdiétákat követned. Amit itt kapsz, az a legújabb kutatási eredményeken alapuló, nyugati, egészségtudatos nő életébe illeszthető,  érthető rendszer és a hozzáillő finom, egészséges, egyszerű kaják receptjei.

Valamint, ami még fontos: nem kell napi 25 percnél többet eltöltened a konyhában. És ebben már a mosogatás is benne van.

És ami még benne van:

 • az összes endometriózisban divatos táplákozási irányzat tömör összefoglalója
 • ész-érvek, tudományos tények. magyarázatok, hogy megértsd, mit miért javasolt/nem javasolt fogyasztani endometriózisban
 • mit tehetsz, ha valamiről nem tudsz/nem akarsz lemondani, mégis szeretnél meggyógyulni, egészségesen élni
 • hogyan jutsz fehérjéhez endometriózis diétában
 • hogyan jutsz hozzá minden szükséges vitaminhoz és ásványi anyaghoz
 • hogyan fokozhatod a szervezeted megküzdő és öngyógyító képességét a táplálkozásod révén
 • hogyan növelheted a teherbeesés esélyét ételekkel extra ösztrogénhatás nélkül
 • 300 oldalnyi finom, egészséges és egyszerű, kipróbált endometriózis diétába illesztehtő recept
 • hogyan nyerj extra energiát fizikai munkához, extra stresszes időszakokhoz, sportteljesítményhez endó diéta mellett
 • inzulinrezisztencia, glikémiás index a gyakorlatban
 • a glutén mítosz és gabona-kisokos
 • hogyan kerüld el a tipikus endometriózis-diéta hibákat
 • ételek, amelyeket egészségesnek hiszünk, pedig…
 • hely a saját receptjeidnek és jegyzeteidnek
 • humor, vidámság, jókedv, szeretet:-)

 

 

 

2. Az Igazi Endometriózis Diéta Könyv 2- Haladóknak

A különleges célok eléréséért, illetve akkor, ha már továbbfejődnél, új ízeket ismernél meg.

Különleges célok alatt értem az endometriózis diéta hozzáigazítását egyéb diétákhoz, például az endometriózissal olykor együtt járó inzulinrezisztencia vagy PCOS diétájához,  sószegény diétához, valamint szó lesz az endometriózis diéta várandósság és szoptatás alatti alkalmazásáról is.

Lesz szó alakformálásról: egészséges mértékű fogyás vagy hízás endometriózis diéta segítégével is elérhető. Ezenkívül szó esik még  a szexuális élet felpezsdítésére ható ételekről és a hangulat javítását szolgáló táplálékokról is, amelyeket endometriózis diétát követve is lehet alkalmazni. Foglalkozunk  a sószegény étrenddel és azzal, milyen hiánybetegségeid lehetnek, ha endó diétázol, és hogyan előzheted meg ezek kialakulását, vagy hogyan vheted fel a kesztyűt ha már elkéstél a prevencióval.

Ne feledd, a könyv nem tartalmaz személyre szabott étrendet, csak általános ajánlásokat. Vedd figyelembe állapotodat, táplálék allergiáidat, érzékenységedet, ha szükséges, konzultálj háziorvosoddal!

 

 

3. Életmód Napló

Egy interaktív könyv napi bontású feladatokkal, táplálkozási és testmozgás útmutatóval és naplóval, motivációtárral és tesztekkel, önismereti gyakorlatokkal, takarékos bio-bevásárlási kisokossal. A tökéletes társ az életmódváltáshoz, fogja a kezed és a célodig vezet!

 

 

4. EndoBlog Deluxe Survivor Füzet – limited edition

Akik követitek már egy ideje az EndoBlogot, jól ismeritek Karma kutyát.

Meséltem arról is, hogyan került ő hozzánk. Egy nagyon meghatározó NEM! volt az, ami ahhoz vezetett, hogy a legcsodásabb barátom lett, akit csak el tudok képzelni magamnak. Ez a nem a kutyamenhelyen hangzott el 10 éve.
“Ezt a szép fekete pöttyös agarat ajánlom, jobban megfelel a standardnak, erősebb, jobb felépítésű, jobban jársz vele. Elsőnek született, igazi faltörőkos, gyönyörű kutya, Neked való lesz.”

 

Köszönöm, nem.  Én a  nyüzöge tigriscsíkosat akarom, azt, amelyik utolsónak született meg. A kicsi, vézna, nyüszögő kistigrist, aki minden erejét összeszedte és felkúszott az ölembe hogy aztán kényelembe helyezze magát, és magától értetődő természetességgel odapisiljen.

Így érkezett a világ legédesebb kutyája a családunkba,Karma, a standardnak nem igazán megfelelő,  magyar agár lányka, aki idén nem kis küzdelem árán még a rákot is legyőzte. Igazi társ, munkában, bújásban, bolondozásban, játékban, boldogságban és bánatban. Karma, minden titok tudója, hűséges csendestársam, rengeteg páciensem nagy kedvence, pocaklakók megérzője, előbb, mint hogy az anyuka tudná:-)

 

Ez a kutya  rengeteg műtéten esett át, több körben eltávolították a farkincáját, de a rák más szerveit is megtámadta. A műtétek után attól féltünk, elveszíthetjük, aztán meg attól, hogy nem lesz többé képes a farka nélkül agár módjára sprintelni, őrültködni, szaladgálni, vagy veszélyes lesz számára minden manőver ezzel a tempóval a megszokott egyensúlyozó, kormányozó “berendezése” nélkül.

 

Emlékeszem, ezekben az időkben a karomban vittem sétálni, áttértünk kutyatápról az anyakészítette bio házi kosztra és  minden este relaxációt tartottam neki, rajta is alkalmaztam néhányat a pszichológiai módszereim közül,  hogy minden oldalról megtámogassuk  a teljes gyógyulását, valamint azon voltam, hogy képzeletben minél intenzívebben lássam őt futni, életerősen boldogan, egészségesen.

 

Egy lyukas garast nem adtak volna értünk az állatdokik, de Karma megmutatta, hogyan kell ezt csinálni. Mára pontosan úgy rohangál és őrültködik, ahogy akkor az álmaimban és a vizualizációimban.

Az ő áttétmentességének, az ő gyógyulásának évfordulójára jöttünk ki ezzel a csodálatos notesszel. Csajos és vagány, érzelmes és gyönyörű, pont, mint Karma, a címlapján pózoló sztáragár. 🙂

 

 

Ez a notesz több, mint egy napló. Beletettünk minden reményt, minden küzdeni tudást, minden életerőt, amivel végigcsináltuk ezt az időszakot, és azt szeretném, ha ez a napló mindig emlékeztetne téged á: nincs lehetetlen. Meg lehet gyógyulni, fel lehet állni a leglehetetlenebb helyzetből is.

 

A  borítón ezt  a pozitív szuggesztiót olvashatod aranyszínnel ragyogva:

 

 

I can and i will. Watch me! 

 

Karma üzenete benne van ennek a füzetnek illatos, barackszínű lapjain: töltsd meg őket te is álmaiddal, terveiddel, gondolataiddal, érzéseiddel. Használd az inspirációhoz Karma szeretetét és erejét is, kísérje az ő lendülete minden tollvonásodat.

 

Ajánljuk álmodozóknak, megvalósítóknak, küzdőknek, gyógyulóknak, a bátraknak, az előre tekintőknek, a meg nem állóknak.

 

Használd olyan szeretettel, amilyennel mi készítettük neked! 

A képek illusztrációk!

 

Csomagban most kedvezményesen!

Plusz ajándékok, kuponok meglepetések a csomagban!

5% Kedvezmény
Most nem
Rózsakvarc ékszer
Nem nyert
10% Kedvezmény
Füzet kedv.
Legközelebb
Ebook Tréninghez
Majdnen
15% Kedvezmény
Nem nyertél
Endojóga kedv.
ENDOBLOG SZERETET KERÉK! NYERJ KEDVEZMÉNYT KÖVETKEZŐ VÁSÁRLÁSOD MELLÉ!