Időpont foglalás - EndoShop
445
page-template-default,page,page-id-445,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3326

Időpont foglalás

Loading...

Kérlek olvasd el figyelmesen:

A foglalásokról visszaigazoló emailt fogsz kapni. Ez automatikusan és biztosan érkezik, nézd meg a spamben is, ha nem találnád.

Időpontodat legalább egy nappal a kinézett időpont előtt le kell foglalnod.

 

Ha mégsem tudsz eljönni, 48 órával a konzultáció időpontja előtt fizetési kötelezettség nélkül lemondhatod a foglalásodat.Ha később teszed ezt meg vagy nem mondod le és nem jelensz meg a lefoglalt időpontban, ki kell fizetned a konzultáció díját. Ehhez az utalási adatokat a www.endoblog.hu/kapcsolat menüpontban találod.

 

Ha a meglevő konzultációidat szeretnéd módosítani, vagy törölni, kérlek kattints ide :

 

 

Ha nem tudod törölni az időpontodat, az azt jelenti, hogy benne vagy a 48 órás határidőben, tehát már nem tudod módosítani az időpontot, fizetési kötelezettséged van. Ehhez az utalási adatokat a www.endoblog.hu/kapcsolat menüpontban találod.