Természetes fájdalomcsillapítási módszerek

A mai témánk sajnos nagy jelentőséggel bír szinte minden endometriózisban szenvedő nő életében.Itt fáj, ott nyom, amott szúr, de leginkább GÖRCSÖL de úgy, hogy képtelen vagy felkelni az ágyból és tenni a dolgodat. A fájdalom meggátol a munkádban, képtelen vagy ellátni a háztartásodat, le kell mondanod a barátaiddal régóta tervezett vacsorát. Ismerős helyzetek?

A legrosszabb az, hogy minél több fájdalomcsillapító gyógyszert tömsz ilyenkor magadba, annál kevésbé fog hatni egy idő után, hiszen hozzászokik a szervezeted, egyre erősebb és erősebb szerekhez kell nyúlnod. A kellemetlen mellékhatásokat pedig nem is sorolom, nyilván nem kell bemutatnom Neked.

Érdemes egy kicsit kutakodni a természetes megoldások háza táján, hátha van olyan módszer, ami enyhítheti a kínokat anélkül, hogy gyógyszerhez kellene folyamodnod. Mivel mindannyian mások vagyunk, nem biztos, hogy ugyanúgy reagálunk a különböző kezelésekre, de fontos, hogy keresgélj, hiszen ha találsz olyasmit, ami Neked beválik, akkor már sokat tettél azért, hogy kellemesebben teljenek a napjaid és nem mérgezed a szervezeted még több kemikáliával.

Ha van olyan módszer, amelyet bizton ajánlanál sorstársaidnak, ne habozz, írd meg, oszd meg velünk kommentekben! Hátha ezzel Te is segíthetsz másokon!

Hamarosan újra jelentkezem, első ízben a hagyományos kínai orvoslás egyik technikájával,  a moxával fogok részletesebben foglalkozni.

Ennek a cikksorozatnak az összes elemét és még további módszereket gyűjtöttem össze Természetes Fájdalomcsillapító Módszerek című ebookomba, amelyet te is megkaphatsz. Minden Endomail tagunk letöltheti, iratkozz fel te is, csatakozz hozzánk ITT!

Szeretettel várlak!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!