A sárgarépát főleg köretként és saláták összetevőjeként ismerte eddig, pedig lehet főétel is!
Endometriózis diétádba is beillesztheted bátran ezeket a vitaminokban, rostokban, és nem utolsó sorban béta-karotinban gazdag finomságokat!
Sült Sárgarépa Házi Vegán Pesztóval
A zsenge, vékony répákat alaposan mosd meg, aztán egy kis olívaolajjal, himalájai sóval süsd meg egy nagy tepsiben. Tálaláskor adj hozzá házi pesztót, mennyei ízharmónia! Házi vegán pesztó receptet is találsz az EndoBlogon!
Szivárványos RépaTál
A színes répácskák egyre népszerűbben itthon is, ne tarts tőlük, nem mesterséges színezéktől ilyen pompázatosak! Őket érdemes két nagyobb fej, félbevágott fokhagymával és egy kis olívaolajjal megsütni a tökéletes ízélményért. Szemet gyönyörködtető látvány a szép színes tál!
Szeretnél végre rendszert az endometriózis diétádba? Kezdd a teljesen megújult, digitalizált EndoMappával!
Leave a Reply