Az Endoblogos receptektől megszokott módon finom, egészséges és gyorsan elkészíthető.
Próbáld ki a Nyárelő levest!
Hozzávalók:
- olívaolaj,
- póréhagyma,
- metélőhagyma,
- 20 dkg spárga,
- 20 dkg zöldborsó,
- 1 bio leveskocka,
- 1 dl rizstejszín,
- 20 dkg brokkoli,
- szárított petrezselyem
Elkészítés:
Hevítsd fel az olajat, és a kis karikákra vágott póréhagymát pirítsd meg. Tisztítsd meg a többi zöldséget is, és darabold fel kis részekre. Szórd rá a spárga szárát, a brokkolit és a zöldborsót a pirított hagymára, és öntsd fel tiszta vízzel, hogy elfedje 2 ujjnyira. Ízesítsd himalájai sóval, borssal és egy bio leveskockával, majd főzd puhára! A spárga fejeket később tedd bele a rizstejszínnel együtt. Ezután már csak néhány percig főzd alacsony hőfokon. Tálaláskor díszítsd metélőhagymával, szárított petrezselyemmel!
Kész is van!
Jó étvágyat!
Infótermékek, könyvek ITT az EndoShopon!
Leave a Reply