Az egy gyors, akár kenyérre, akár teljes őrlésű tésztra kenhető/keverhető finomság, felhasználása ugyanolyan, mint a nem vegán verziójának. Ha hiányzik a receptből a kis „darabosság”, sörélesztő pehellyel elérheted a megszokott pesto állagot.
Finom, egészséges, könnyed, gyors és endometriózis diéta barát, igazi EndoBlogos recept.
Hozzávalók:
- 1 csokor bazsalikom
- 100 g natur dió
- 100 ml olívaolaj
- 4 kis gerezd fokhagyma
- 1 kis citrom frissen facsart leve
- csipetnyi himalájai só
- csipetenyi frissen őrölt fekete bors
Elkészítés:
A diószemeket szárazon, zsiradék nélkül pirítsd meg meg egy serpenyőben. Amikor már mennyei illata betölti a konyhádat, , akkor tedd aprító gépbe, add hozzá a bazsalikomot, a fokhagymákat, két csipet sót és kb 1-2 evőkanál olajat. Addig aprítsd, amíg teljesen pépes nem lesz. Ha nehezen viszi a gép, még érdemes hozzá egy kevés folyadékot tölteni vagy egy citrom kifacsart levét. Mindegyik nagyon finom.
Finom és egészséges endometriózis diéta receptek az Igazi Endometriózis Diéta Könyvekben.
Bejelentkezés konzultációra ITT.
Leave a Reply