Endometriózis diéta recept: édes és egészséges

Sok natúr magvat eszem, ha őszintén belegondolok, egyetlen nap sem telik el enélkül.

Bio, natúr, ízesítetlen formában fogyasztom őket, két kedvencem a kesudió és a pekándió. Az EndoBlogtól megszokott módon finom, egészséges, könnyen elkészíthető finomsággal gazdagítjuk most a recepttáradat.

Hozzávalók:
  • 350 gramm felezett pekándió
  • 50 dkg nyírfacukor porrá zúzva
  • 60 g juharszirup
  • 2 kiskanál fahéj
  • 1 csipet himalájai só
  • 2 csipet őrölt fekete-Cayenne bors mix
Elkészítés:

A pekándiót 3-4 óráig áztasd be, majd szárítsd ki. Az összes többi hozzávalót tedd egy nagy tálba, kutyuld össze pépes állagúra, forgasd bele a diókat egyenletesen. Aszalógépben 40 fokon 2 órán keresztül szárítsd őket, vagy tedd őket sütőbe, sütőpapírral kibélelt tepsibe, lapos oldalukkal lefelé, hogy ne dőljenek el, légkeveréses üzemmódban süsd őket alacsony hőfokon 30 percig.Sokáig eláll ez a finomság, ha lefedve tárolod. egészségedre, jó bűntelen nassolást!

További finom és egészséges endometriózis  diéta receptek ITT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!