Sok natúr magvat eszem, ha őszintén belegondolok, egyetlen nap sem telik el enélkül.
Bio, natúr, ízesítetlen formában fogyasztom őket, két kedvencem a kesudió és a pekándió. Az EndoBlogtól megszokott módon finom, egészséges, könnyen elkészíthető finomsággal gazdagítjuk most a recepttáradat.
Hozzávalók:
- 350 gramm felezett pekándió
- 50 dkg nyírfacukor porrá zúzva
- 60 g juharszirup
- 2 kiskanál fahéj
- 1 csipet himalájai só
- 2 csipet őrölt fekete-Cayenne bors mix
Elkészítés:
A pekándiót 3-4 óráig áztasd be, majd szárítsd ki. Az összes többi hozzávalót tedd egy nagy tálba, kutyuld össze pépes állagúra, forgasd bele a diókat egyenletesen. Aszalógépben 40 fokon 2 órán keresztül szárítsd őket, vagy tedd őket sütőbe, sütőpapírral kibélelt tepsibe, lapos oldalukkal lefelé, hogy ne dőljenek el, légkeveréses üzemmódban süsd őket alacsony hőfokon 30 percig.Sokáig eláll ez a finomság, ha lefedve tárolod. egészségedre, jó bűntelen nassolást!
További finom és egészséges endometriózis diéta receptek ITT.
Leave a Reply