Enikő volt az első, aki idén, 2020-ban beküldte az endometriózis sikertörténetét a kampány felhívásunkra. Meghatódva, szeretettel olvastam, fogadjátok ti is így!

Kedves Nóra! Kedves EndoBlog Olvasók!

Hosszú, küzdelmes évek után, amikor spontán fogantatással (!) megszületett a Kislányom, akkor a dokimnak egy szép képeslapba beleragasztottam a fényképét, beleírtam a születési dátumát, valamint a Te híres mondásodat írtam bele a neveddel és a blogod elérhetőségével együtt: “Az endometriózis kemény ellenfél, de nem legyőzhetetlen!”

Ez a lap, most már lassacskán 5 éve díszíti a rendelő falát, látszik, hogy sokan forgatták már, és egyszer személyesen is láttam, hogy valaki kijegyzetelte a neved és az endoblog elérhetőségét. Bízom benne, hogy sokan éltek ezzel a lehetőséggel!

Bár szülés után szinte azonnal fel kellett vennem a kesztyűt az endometriózis ellen, de mivel én egy harcos hercegnő vagyok-ahogy a Lányom mondaná-, soha nem adom fel.

Nem szeretnék senkit megijeszteni, elrettenteni, inkább arról szeretnék írni, hogy mi mindenért vagyok hálás, amit sokkal jobban értékelek az endometriózis miatt, mint talán egy áltag ember:

-Hálás vagyok, hogy Nő vagyok, és imádom, hogy része az életemnek a menstruáció, ami maga a természet csodája! (4 évig voltam mesterséges klimaxban, hogy a betegséget visszaszorítsuk.)

-Hálás vagyok, hogy Anya lehetek, hogy megélhettem a fogantatás és a várandóság csodáját!

-Hálás vagyok a Férjemnek, hogy MINDIG támogatott és mellettem állt, és kitartott mellettem, hogy most egy boldog és teljes életet élhetünk! Nagyszerű apuka, bárcsak nekem is ilyen lett volna…

-Hálás vagyok, hogy  Lányom született, akit támogathatok és vezethetek nőissége kibontakozásának útján!

-Hálás vagyok, hogy volt erőm életmódot váltani!

-Hálás vagyok, hogy volt bátorságom kizárni az életemből mindenkit és mindent, ami rossz hatással volt rám és csak mérgezett, akár rokonról, barátról, munkahelyről, tárgyakról is volt szó!

-Hálás vagyok, hogy visszataláltam Istenhez, (és ehhez egyáltalán nincs szükség semmilyen egyházra) és ezáltal önmagamhoz!

Annyi minden gondolat kavarog még bennem……..

.
Ez egy út. Egy életforma, de a legjobbat kell kihozni magunkból! Ebben Te is, Nóri sokat segítettél.

Köszönöm szépen! MINDENT köszönök!

Enikő

EndoSikersztori Kampány EndoBlog

Endometriosis Awareness Month 2020 March

Bejelentkezés konzultációra ITT

Könyvek, infótermékek ITT

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.