365 nap magadért- Az éves online life coaching program tematikája

Nagyon boldog vagyok, mert sokan velem tartotok 2019-ben az egy éves online life coaching programomon. A Take Back Your Life! programról ITT olvashattok részletesen, ebben a bejegyzésben pedig az év tematikáját osztom meg veletek.

A programot azoknak ajánlom, akik úgy érzik, megrekedtek, elakadtak az életben, és egy ideje nem tapasztalnak előrelépést karrierben vagy magánéletben, egészség terén. Küszködnek egy krónikus betegséggel vagy küszködnek egy párkapcsolatban, nem találják a helyüket a világban, nem pontosan tudják, mit kezdjenek magukkal és hogyan keveredjenek ki a problematikus élethelyzetből, és azt érzik, mennek a dolgok, de minek, mennek a  dolgok, de vajon hova.

A tematikát hónapokra bontva alakítottam ki, az adott időszak gyakorlatai ezek köré a tágabb témák köré fognak csoportosulni
  1. Január – Február Kiindulópont és célok meghatározása, Önismeret és önértékelés elmélyítése
  2. Március-Április Egészség, fittség, szépség és harmónia, Test és lélek összefüggései
  3. Május-Június Családi kapcsolatok, családi örökség, szülői minták és hatásaik
  4. Július-Augusztus Szociális háló: szeretve és tartva lenni, szeretni és tartani. Kommunikáció, Baráti kapcsolatok
  5. Szeptember-Október Párkapcsolat, szerelem, házasság. Ismerkedés, kapcsolatteremtés, elköteleződés, bizalom, konfliktuskezelés.
  6. November-December Tanulás, önfejlesztés, munka, karrier, kudarc- és sikerkezelés, önérvényesítés, motiváció, munka-magánélet egyensúly.
  7. December vége: Évértékelés, következtetések és eredmények átgondolása és megünneplése.

Vissza szeretnéd kapni az egészségedet?

Eleged van a fájdalomból, a félelemből?

Kilábalnál az érzelmileg bántalmazó kapcsolatodból? Abbahagynád a dohányzást?

Lefogynál, vagy új, egészséges szokásokat alakítanál ki? Anyagi stabilitásra vágysz?

Eleged van a magányosan töltött szombat estékből? Változtatnál az életmódodon? Megszabadulnál a fájdalmaidtól?

Szeretnéd jobban kezelni a téged érő kihívásokat? Túl sok a stressz, túl sok a  feldolgoznivaló?

Fogalmad sincs, mihez kezdj magaddal? Belefáradtál a taposómalomba?

Jobban ki szeretnél állni magadért? Szeretnél elegendő önbizalmat, hogy örömmel nézz tükörbe, és bátran, magabiztosan képviseld az érdekeidet?

Barátokra vágysz? Szeretnéd kideríteni, miért futnak rendre zátonyra a kapcsolataid?

Ki szeretnéd deríteni, mi lehet az oka, hogy folyton beteg vagy, vagy hogy miért nem sikerül teherbe esned?Derűsebb, vidámabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz? Úgy érzed, haladgatsz, de aztán mindig közbejön valami, akadályokba ütközöl, aztán tessék,  idén is ott tartasz, ahol tavaly ilyenkor?

 

Mi lenne, ha most az egyszer valódi esélyt adnál magadnak a változásra? 

Egy nagyszabású life coaching tréning indul a vezetésemmel. A 365 napos online coaching programunk Take back your life! (szerzed vissza az életed) címmel. Egy éven keresztül minden nap- beleértve a hétvégéket és az ünnepnapokat is- modern pszichológiai feladatokat, gyakorlatokat fogsz kapni e-mailben, amelyek hozzásegítenek önismereted és önbizalmad erősítéséhez, képességeidnek kiaknázásához, életed rendbe tételéhez fizikai, lelki és spirituális síkon is.

Ennek a tréningnek a tematikáját úgy állítottam össze, hogy a életed minden területén előre lendítsen, minden elakadásodban továbbgördítsen, szükséges tudást megad ahhoz, hogy gatyába rázd az életedet, mindezt egy támogató, diszkrét, jókedvű közegben.

Egy elit csapatot hozunk most létre, amelynek tagjai elkötelezettek a céljaik mellett, és vállalják a felelősséget az életükért. Akik elolvassák ÉS megcsinálják a gyakorlatokat MINDEN NAP. Hét perc. Ez nem sok, igaz? De akkor is lesz feladat, amikor fáj a fejed. Akkor is,amikor nehéz napod van és fáradt vagy. Akkor is, amikor szülinapod van. Minden áldott nap. Akkor jelentkezz, és csakis akkor, ha ezt megértetted, és komolyan gondolod. Akkor viszont mindenképp várlak a csapatunkba.

Megfogom a kezed, és végigmegyünk az egész éveden, VELED EGYÜTT.

Készen állsz a változásra?  Velünk tartasz te is?   Jelentkezés:   contact@endoblog.hu

Amire a Take back your life! Programhoz szükséged lesz:

  • egy füzet
  • egy toll
  • internet elérés
  • egy nyugodt zug naponta hét percre, bárhol is légy a világban
  • email fiók
  • elszántság

Garancia:  a Bemelegítő hét után, ha valami miatt úgy döntesz, hogy mégsem tartasz velünk, a teljes befizetett összeget visszautaljuk neked. Ennyire biztos vagyok benne, hogy imádni fogod!

Ajándékba adod? A tréninget ajándékba is adhatod, ekkor egy csodaszép tagsági kártyát adunk ajándékba, amelyet becsomagolhatsz és a karácsonyfa alá is betehetsz.

Természetesen ha magadat akarod meglepni, kártyát akkor is igényelhetsz. Virtuális tagsági kártyát személyre szóló azonosítóval minden tagunk kap, amely örökös kedvezményekre jogosítja fel őket az EndoShopban és az EndoBlog-MindfulFit összes rendezvényére.

Elgondolkodtál azon, hányszor b@szol el naponta hét percet idóta posztok likeolgatásával, érdektelen cikket pörgetésével, mások kamuéletébe való belekukucskálásával a Facebookon, vagy csak egyik szobából a másikba ténferegve, kanapén szottyadva? Mi lenne, ha ebből az egyik hét percet a saját életed gatyába rázására fordítanád?

Elgondolkodtál azon, vajon hányszor nyúlsz a zsebedbe naponta két-háromszáz forintért, csak venni egy csokikát, csak még egy vizes lötyi eszpresszót a büfében, csak még egy szál cigit, csak még egy idióta magazint? Mi lenne, ha ebből az egyik kétszáz forintot most magadba, a saját fejlődésedbe, épülésédbe fektetnéd?

Mi lenne, ha egy év múlva ilyenkor az az ember lennél, aki mindig is lenni akartál, egy olyan életet élve, amilyet mindig is szerettél volna?  

Adsz egy esélyt magadnak? 

Jelentkezés: www.1evalatt.hu

Kérdések:

  • Fogom bírni egy éven keresztül?

A Programban minden segítséget megadunk ahhoz, hogy motivált és céltudatos maradj. Ezenkívül a közösség ereje és a egyre gyarapodó sikerélmények, eredmények is lendületben fognak tartani, az e-mailek keretet adnak, a napi hét perc pedig hamar részévé válik a napi rutinodnak. Én itt vagyok és segítek neked, a többi elhatározás kérdése csupán.

  • Most jelenleg egyedülálló vagyok. Látom, hogy egy egész blokk szól a párkapcsolatról- akkor az nekem felesleges lesz?

Számodra is hasznos lesz a szerelemmel foglalkozó blokk is, hiszen a gyakorlatokat elvégezve megidézheted a volt párkapcsolataidat, rájöhetsz, milyen minták jellemzőek rád, milyen hibákat követtél és ezeket hogyan küszöbölheted ki a jövőben, tudatosíthatod, mit jelent számodra a jó kapcsolat és mit tudsz tenni annak érdekében, hogy elérd a céljaidat.

 

Jelentkezz most: contact@endoblog.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!