Új könyv! Az igazi endometriózis diéta 2.- Haladóknak

Végre megjelent a legnépszerűbb könyvünk nagytesója, az Igazi Endometriózis Diéta Könyv 2.- Haladóknak! Hadd mutassam be őt boldogan és büszkén, és fogadjátok olyan szeretettel, ahogyan írtam Nektek! 


kép endo diéta 2

Az első kötet megjelenése után sok visszajelzést kaptam, amiben nők százai írták le, hogyan változtatott az életükön a könyv és az Igazi Endometriózis Diéta elvei. Nagyon sokan kérték, hogy legyen benne a programban az is, én pontosan hogyan táplálkozom, mi az, aminek a gyógyulásomat köszönhetem. Ígéretemhez hűen természetesen leírom, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez az én számomra ideális táplálkozás, lehet, hogy a Tiéd csak bizonyos szempontokat követ ebből.  

Az első könyv alapján nyilván már te is kialakítottál magadnak egy jól bevált és felépített rendszert, megtaláltad a számodra leginkább szimpatikus, elfogadható érveket, elveket, amelyekkel azonosulni tudsz, amelyek mentén meg tudtad szervezni az életedet.  

Ebben a könyvben, ahogy ígértem, a haladókhoz szólok, azokhoz, akik már ügyesen kialakították a személyre szabott egészséges étrendjüket, esetleg egy kis finomításra, újításra vágynak, vagy speciális célokat szeretnének elérni.

borito-nyomtat

A különleges célok alatt értem az endometriózis diéta hozzáigazítását egyéb diétákhoz, például az endometriózissal olykor együtt járó inzulinrezisztencia vagy PCOS diétájához,   valamint szó lesz az endometriózis diéta várandósság és szoptatás alatti alkalmazásáról is. Lesz szó alakformálásról: egészséges mértékű fogyás vagy hízás endometriózis diéta segítégével is elérhető. Ezenkívül szó esik még  a szexuális élet felpezsdítésére ható ételekről és a hangulat javítását szolgáló táplálékokról is, amelyeket endometriózis diétát követve is lehet alkalmazni. Foglalkozunk  a sószegény étrenddel és azzal, milyen hiánybetegségeid lehetnek, ha endó diétázol, és hogyan előzheted meg ezek kialakulását, vagy hogyan vheted fel a kesztyűt ha már elkéstél a prevencióval. 

Szeretettel kívánok Neked kellemes és hasznos időtöltést, vidám kísérletezést, örömteli perceket a konyhában és az étkezőasztalnál szeretteid, barátaid társaságában. Kívánom, hogy céljaid teljesüljenek, álmaid valóra váljanak. Fogadd te is szeretettel, kíváncsisággal ezt az új kötetet segítőtársadul az utadon.  

Ölel: 

Árvai Nór

 

A könyvet az EndoShopban rendelhetitek meg, ITT. 

Bejelentkezés konzultációra ITT.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!