Új EndoBlogos Kihívás- te is csatlakozol? #hetvegenextrat

Sziasztok!

 

Az EndoBlogos receptek és receptkönyvek híresek arról, hogy gyors, egyszerűen elkészíthető fogásokat tartalmaznak, mert meggyőződésünk, hogy a való élet a konyhán kívül zajlik. Viszont az időtakarékosság egyáltalán nem jelenti azt, hogy unalmas, egyhangú étkezések várnak rád, dehogy! A most következő kihívás 4 hétig tart az EndoBlogon, a címe: Főzz hétvégén valami különlegeset!  Minimálisan több időbefektetéssel, mint a hagyományos EndoBlogos endometriózis diéta receptek esetében színesítheted a palettádat, elkápráztathatod a vendégeidet és szeretteidet. Ebben a kihívásban a világ távolabbi tájaira kalandozunk, más kultúráktól inspirálódunk. Tarts velünk te is, és fogadd szeretettel az elkövetkezendő 4 hétben minden pénteken a hétvégi extra endometriózis diétás recepteket!

 

Kövess minket a Facebookon  és az Instagramon is, és oszd meg a főztödről készült képeket  #endobloghungary #hetvegenextrat  hashtegekkel, hogy közösen örülhessünk a finomságoknak!

Tarts velünk pénteken, érkezik az EndoBlogra az első recept!

Addig is ha egyszerű, gyors, finom és egészséges fogásokra vágysz, az Igazi Endometriózis Diéta receptkönyveinkben megtalálod őket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!