Top 5 tea az Endoblog.hu ajánlásával

Citromfű. Ez a kedvencem, imádom a  friss, aromás ízét. Nyugtatja az idegrendszert,stresszoldó,  csökkenti a  magas vérnyomást. Jótékony hatással bír az epére és az emésztésre is.

Zöld tea. Immunerősítő, antioxidánsokban gazdag ital. Rendszeres fogyasztása csökkenti a szív- és érrendszeri, valamint a rosszindulatú daganatos megbetegedések kialakulásának esélyét. A benne található flavonoidok hozzájárulnak a sejtek regenerációjához és szépítik a bőrt.

Tőzegáfonya. Teában az egyik legjobb a húgyuti gyulladások, bakteriális fertőzések kezelésére, természetes antibiotikumként tartják számon a vörösáfonyával együtt.

Levendula. Eddig is szerettük az illata miatt, de nemrég rákaptunk az ízére is. Nyugtató, görcsoldó, fejfájás csillapító hatású. Elősegíti a nyugodt alvást teaként elkortyolgatva. Serkenti az emésztést, de az stresszalapú emésztési zavarok csökkentésében  is hasznunkra válik.

Borsmenta. A Gyógyító Női Jógaterápiás Tanfolyamok legnépszerűbb kiegészítője:-) Átlagan egy soboz elfogy a 4 óra végére…Görcsoldó, remek emésztési panaszok és puffadás és fejfájás ellen, kellemes illatú és izű, mentolos illatú tea.

ÁRvai Nóra

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!