Tisztaság természetesen! – natur takarítási tippek az Endoblog.hu ajánlásával

A környezte- és egészségtudatosság jegyében szeretnék újabb tippeket adni arra vonatkozóan, hogyan tarthatsz tökéletes rendet otthonodban, anélkül, hogy káros anyagokkal mérgeznéd magad és a szeretteidet. Ma már szinte minden kémiai szer helyett létezik természetes megoldás, érdemes ez utóbbit választani.
Így tisztítsd a…

…mosogatót

Csinálj sűrű masszát szódabikarbónából és vízből, öntsd a mosogatótálcába, hagyd állni jó fél órán át. Vegyél gumikesztyűt, dörzsöld át az alját, oldalát, majd öblítsd le.

….szendvicssütőt

A meleg szendvicssütőt húzd ki a konnektorból, nedvesíts be egy papírtörlőt, helyezd a két sütőlap közé, és hagyd így kihűlni. Ha kinyitod  a fedelét, csodálkozni fogsz, milyen tiszta lett!

...szőnyeget

Használhatsz kukoricakeményítőt vagy szódabikarbónát is: szitáld rá a szőnyegre, hagyd hatni jó fél órát, majd alaposan porszívózd ki. egy-egy csepp teafa vagy levendula illóolajat adva  az anyaghoz még fertőtlenítheted, illatosíthatod is a szőnyeget!

...csapokat

egyszerűen eltávolíthatod a vízkövet a csapokról, ha átdörzsölöd őket egy félbevágott citrommal, és leöblíted.

Árvai Nóra

Foglald rendszerbe az endometriózis diétádat, hogy ne macera legyen, hanem öröm! Az Igazi Endometriózis Diéta könyvek segítenek neked ebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kérem a legfrisebb kutatásokat, legfinomabb recepteket és jó híreket

minden kedden a levelesládámba!