Sziasztok!

Egy krónikus betegségben kialakulásában és fennmaradásában, mint az endometriózis is, a stressznek elképesztően nagy szerepe lehet. A magasabb stressz szintet mutató nők nehezebben élik meg a tüneteket, több tünetről számolnak be, romlanak a teherbe esési esélyeik és rosszabb hangulatról, rosszabb általános közérzetről és életminőségről számolnak be.

A krónikus betegség, az esetleges fogamzási nehezítettség önmagában is feszültségkeltő tényező, így az ember könnyedén egy ördögi körben találhatja magát: minél többet stresszel, annál betegebb, de minél betegebb, annál többet aggódik. Hogyan lehet kitörni ebből a körből?

Bár mindannyian beszámoltok jószándékú tanácsokról szomszédoktól, barátoktól, munkatársaktól, sőt még néhány orvostól is, hogy kérj segítséget, mondj fel, ne dolgozz, mondj fel, válj el, ne görcsölj rá, engedd el… azért csak a 21. században élünk, tehát érthető, ha egy nő szeretne dolgozni, párkapcsolatban élni, törődni, gondoskodni. Neki is be kell fizetni a számlákat, el kell mennie szavazni, szembe kell néznie a krónikus betegség okozta pszichés, szociális és anyagi nehézségekkel,a  fájdalom vagy meddőség okozta érzelmi és fizikai teherrel. Minden mai nő szembenéz a stresszel, és ez rendjén van így, ez része a világunknak. Lehetsz saját magadnak mindent megtermelő emberiségből kivonult remete, vagy megtanulod kezelni a téged érő ingereket. Mi akkor tudunk segíteni neked, ha a fenti megoldásokból te ez utóbbit választod.

Hatékony stresszkezelő technikák és önszuggesztiós módszerek tréningünk neked való, ez lesz a te megoldásod.

Mit tanulhatsz meg ezen a Tréningen?

 • Egyszerű, könnyen követhető gyakorlatok
 • Gondolataink érzelmeinkre, testünkre és vislekedésünkre gyakorolt hatásának felismerése
 • Az irracionális gondolatok kezelése
 • Pozitív önszuggesztiós kommunikációs technikák
 • Légzéstechnikák
 • Progresszív relaxáció
 • Tudatos jelenlét gyakorlatok
 • Vizualizáció
 • Szembenézés a félelmekkel és szorongásokkal: relaxációs technikák a feszültség oldására
 • Önszuggesztió a mély relaxáció és a pozitív változások elérése érdekében

Amire résztvevőként számíthatsz:

Meglepően gyakorlatias, érthető, és beépíthető ismeretekre, amelyekkel azonnal el tudsz indulni a céljaidhoz vezető úton. Jó társaság, jó hangulat, vidámság, sok nevetés tanulás közben is.

Amire nálunk biztosan nem kell számítanod:

 • Gyógyító-tanító típusú emberek vagyunk, így konkrétan mi is utáljuk, ha valaki betegeknek el akar adni valami vacakot, így garantáltan semmiféle sz@rt, táplálék kiegészítőt, csodakrémet, kapszulát, stb. nem fogunk rád tukmálni a képzésünkön.
 • Felesleges okoskodásra: azért leszünk ott, hogy megoldást mutassunk, így semmi ködösítés nincs, csak a lényeglátó tartalom. Azt szeretnénk, hogy megértsd az összefüggéseket, a megoldás irányát, megismerd és elsajátítsd a módszereinket, és onnantól, hogy kilépsz tőlünka  teremből, tenni tudj magadért, az egészségedért, céljaidért.

A tréningre ITT jelentkezhetsz a MindFulFit oldalon, vagy a contact@endoblog.hu emailcímre írott levélben.

A tréning ára 9990ft , helyszíne budapesti rendelőnk a 13. kerületi Tomori közben.

Időpont: 2018.04.28. szombat 10:30-13:00

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Nagy szeretettel várunk, tarts velünk te is!

Hagyj üzenetet

Az email címedet nem tesszük közzé.